Apple-fans zijn boos dat ze alles over de iPhone 5 weten voordat Apple hem presenteert

  Rush Limbaugh, een beroemde presentator van een talkshow op de radio, verklaarde onlangs op zijn eigen blog waar Apple-fans van streek zijn omdat ze er alles van weten iPhone 5 voordat Apple het presenteert. Hij beweert dat hij dagelijks e-mails ontvangt van Apple-fans die zeggen dat het bedrijf hen op het podium niets nieuws te bieden heeft, niets om hen mee te verrassen, aangezien de geruchten tot nu toe alles over de apparaten hebben gepresenteerd. Natuurlijk komt de moderator uit de VS en sturen de Amerikanen hem dagelijks e-mails, hij volgt al het nieuws over Apple-producten en weet al bijna alles wat de nieuwe iPhone zal hebben.

Ik maak geen grapje. Ik kreeg mensen die me e-mailden omdat ze depressief waren over de nieuwe iPhone. Ik maak geen grapje. Nou, ik zal je vertellen waarom. Het is omdat blijkbaar alles bekend is over wat het gaat worden, en dat is alsof je voor mensen de Kerstman uit Kerstmis haalt. De grote aankondiging van Apple is woensdag en iedereen denkt te weten wat de telefoon gaat worden. Het wordt een scherm van vier inch. Er zal LTE, 4G LTE in zitten, het zal wat dan ook hebben, mensen weten het. Het is geen nieuw ontwerp. Het ziet er precies hetzelfde uit als de huidige telefoon, een beetje dunner. Het ziet eruit als de huidige telefoon, slechts een halve centimeter langer. Maar niet breder. Het krijgt een groter scherm, maar niets op dat scherm zal groter zijn. Er komt gewoon meer ruimte op het scherm en de Apple-fanboys zijn allemaal depressief dat ze verliezen van Samsung, ook al heeft Apple ze in de rechtszaal gewoon afgeroomd, omdat Samsung-telefoons een groter scherm hebben.

  Ook al heeft hij gelijk wat betreft de vooraankondiging van nieuwe producten, zegt Limbaugh dat Apple vorig jaar Siri verborgen hield en iedereen verraste, en dit jaar zal het bedrijf precies hetzelfde doen. Voorlopig weten we nog niets over de processor iPhone 5 of over de camera en ik denk dat Apple hier voor een aantal verborgen verrassingen zou kunnen zorgen. Het is normaal dat Apple een geheim heel goed bewaart en we hebben het waarschijnlijk over software die het bedrijf kan verbergen voor zijn partners in China, die iDevice-componenten stelen en verkopen zonder angst voor de gevangenis.

  Wat Apple ook in petto heeft, je zult nog steeds versteld staan. Vorig jaar was het Siri, dit jaar wordt het zeker iets anders, misschien wel net zo belangrijk.

37 REACTIES

  1. Sunt doar zvonuri,iar ”fanii care care stiu deja totul despre iphone 5” o sa aiba parte de o mare surpriza: conceptele iphone 5 aruncate pe piata nu au nici o legatura cu realitatea si principala aberatie e cea in legatura cu marirea ecranului care nu va fi implementata in veci.

  2. Eu tot entuziast am ramas. Cred ca Apple o sa uimeasca lumea asa cum a facut-o de fiecaredata. Probabil vor veni cu un procesor quad 1.2, 1gb ram, camera inbunatatita de cel putin 8 mpx, display-ul de 4 inci, etc. Nu cred ca va mai fi dezamagirea de la 4s.

  3. Pe cat abereaza si cate idiotenii gandeste (serios, cautati-l), asta chiar asa e …

    @Deagle … As vrea eu sa cred ce zici tu … Da incepand cu Nanoul cu ecran curbat … Cam au avut dreptate cu zvonurile 🙁

  4. O sa arate chiar asa cum s a zvonit ! Si o sa l cumparam toti pentru ca macar nu mai are probleme cu antena ! Si fro 2 chestii asa aiurea si asta fuse . Goodbye apple dupa aia . Nu mai stiu saracii in ce parte sa apuce si ce chinez sa opreasca din furat . Sunt depasiti de situatie . Sper sa gresesc cand zic ce zic si sa fie cu totul altfel

  5. Cum a spus si zaone , pe partea de hardware stim aproape totul(exceptie procesorul si camera) dar sincer sa fiu daca se adeveresc toate celelalte zvonuri si singurul lucru ascuns v-a fi un SOFT , e de rau si ma alatur celor care sunt dezamagiti ca stiu “totul” inainte de lansare.oricum inca mai sper sa ma uimeasca cu ceva mai mult decat un soft

  6. cat despre marea surpriza Siri prezentata odata cu lansarea 4S, dupa mine a fost un mare balon de sapun. La un an de la marea lansare probabil mai putin de 2% dintre romanii posesori de Siri il deschid mai mult de 2 ori pe luna…

  7. Eu cred ca o perioada imi iau zborul din lumea apple, sincer m-am cam plictisit de ios, vreau ceva nou. Imi schimb iphonul 4 pe un galaxy s2 sau nexus si vad cum este pe android, apoi revin iar la iphone. Imi rau de jocurile si aplicatiile cumparate in timp.

  8. @ Crixalis: Am făcut același lucru si eu. Am renunțat la iPhone 4, mi-am achiziționat un terminal cu Android care a sfârșit spart, rupt in bucati si aruncat in foc. Atât de mult mi-a plăcut!
    Sunt absolut convins c-ai sa te intorci la iOS. Poate e plictisitor uneori dar e cel mai stabil.

  9. George, in primu rand noi nu jignim alti utilizatori, la limbajul tau mai bine vezi de manelele tale de pe aiphone in rate. Alti vor si schimbari, avem bani sa facem schimbari ca nu mi-am dat 10 salarii ca sa ascult in tramvai manele pe aifon. Si nu fi inchis la minte, incearca sa vezi si in lateral

  10. @crixalis:
    Primele zile au fost destul de ciudate, eram obisnuit cu iphone timp de 4 ani 🙂
    Dupa 1 an de utilizare, nu pot decat sa ma felicit pentru alegerea facuta.

    Singurul lucru la care telefoanele android de top nu se pot compara cu iphone4/4s este bateria si in anumite situatii camera.

    In rest ce sa-ti zic, nu mai stai cu jailbreak si alte mizerii.
    Vrei muzica? O ai in 2 secunde, vrei film 2 secunde… Libertate totala 🙂 nu restrictiile care m-au imbolnavit de nervi timp de 4 ani.

    O sa revin la iphone cand o sa-l faca cu un ecran de cel putin 4.3 inch, si full suport pentru flashplayer.

  11. george, *vedeti-va se scrie 😉

    Sigur ai luat bacu ? sau ati pus toti bani de-un suc pentru profesor ?

    Stim ca-i grea gramatica asta, bat-o vina, dar ne crapa ochii cand iti citim posturile de nu mai avem timp sa ne ocupam de problemele noastre.

  12. Nu, nu as uita gramatica daca as sta in Canada 10 ani si nici nu m-as lauda cu asta.
    O cratima amarata poti sa pui, sigur stii unde, dar ti-e lene.

    Iar “decat” -ul e inventie noua, care a aparut de 1-2 ani prin cocalaraia din Bucuresti, nu in Canada.

    Iar engleza, cred ca o vorbesc/scriu dinaintea ta , presupunand ca te-ai nascut in ’83, putem vorbi filozifie in engleza cand vrei tu 🙂

    Revenind la designul Apple, daca cu 4S-ul au “scapat” cumva cu acelasi design si s-a vandut bine, cu 5-ul cu acelasi design eu zic ca nu mai scapa, vanzarile or sa fie mai slabe, nu poti sa vinzi acelasi lucru ani de zile, cand concurenta misca aproape lunar cate ceva nou.

  13. @crocodilu:
    Lasa-l ca a luat BACul, de la Calarasi spre Bulgaria.
    Bacalaureatul mai trebuie sa astepte pana sa-l intalneasca pe d-l george83.

    @crisalix:
    Nu asculta de agramati si infocati pana la cer, eu zic sa faci ce-ti spune inima. Eu nu butonasem niciodata androidul si m-am dus frumos si l-am luat. Singurul lucru pe care l-am studiat a fost ce telefon sa-mi iau SGSII sau hTC Sensation.
    Dupa cum ti-am mai zis, nu regret nicio secunda alegerea facuta.

  14. Ce rahat stiu astia de iphone 5? Ce procesor are? Sunt tare curios? Si care e treaba cu LTE??? Cu ce se mananca? Avem nevoie de asa ceva la noi la romania? Sau e ceva de genu 4g, basina aia din america care cica mergea mai bine…

  15. sincer sunteti toti pe langa subiect , pe bune frate eu sunt cam afon la gramatica , dar nu ami pasa atat cat ma inteleg ceilalti , daca vati fii cunoscut sincer va luati la bataie , observati ca zaone nici macar nu sa bagat ! deci e un site , forum sau c o fii dedicat discutiilor pentru idevece uri , salutari

  16. eu cred ca sunt 3 categorii de utilizatori : unii vor sa ramana la ecran de 3,5 ; ceilalti sunt multumiti de designul 4S si vor sa ramana la fel si cei care ar vrea ceva complet diferit …. acum nu stiu pe care din ei o sa ii impace apple …………….. cat despre trecerea de la ios la android si innvers care e problema daca treci de la unul la altul si inapoi ? ai mai multa experienta si te informezi mai bine , descoperi in final care iti place mai mult , poti sa ai un an ios un an android apoi iar ios , iar android si tot asa daca vrei , nu vad unde e problema

  17. Cred ca cea mai mare dezamagire va fi ecranul care mi se pare totusi mic.totusi puteau sa faca o schimbare majora chiar daca schimbau rezolutia.peste un an max 2 oricum va trebui sa o faca.am avut 4 si 4s pana am hotarat ca trebuie sa fac o schimbare si mi-am luat un gs3 si am ramas uimit de cat am evoluat fata de acum 2 ani cand am avut ultimul android.sper ca iphone 5 sa aibe macar dlna ram si procesor mai mare.oricum aman2 sunt foarte stabile daca te informezi si vrei sa inveti sa le folosesti.nici unul nu e stabil daca instalezi o suta de apliicatii si le stergi si tot asa.androidul are un avans fata de apple sper sa se ridice la.asteptari noul iphone altfel gs3 va avea un avantaj mare.poate vom vedea maine la prezentare.