Vice-president van Apple, Phil Schiller, beweert dat de prijs van de iPad Mini-tablet consumenten zal overtuigen om een ​​aankoop te doen

  tablet iPad Mini het zal verkrijgbaar zijn tegen prijzen die minstens $ 130 hoger zijn dan die van de concurrentie, en Apple verraste heel wat mensen toen het aankondigde hoe het de tablet op de markt gaat brengen. Sommige analisten zeggen dat de prijs te hoog is, sommigen zeggen dat de prijs te laag is, maar de vice-president van Apple, Phil Schiller, zegt de prijs is goed. Waar is Schiller op gebaseerd? Over het feit dat concurrerende Android-tablets een slechte gebruikerservaring bieden en over het feit dat veel consumenten bereid zijn een premium prijs te betalen voor een product dat hen in theorie een premium ervaring zou moeten bieden.

De iPad is veruit het meest succesvolle product in zijn categorie. Het meest betaalbare product dat we tot nu toe hebben gemaakt, kostte $ 399, en mensen verkozen dat boven die apparaten. En nu kun je een apparaat krijgen dat nog betaalbaarder is voor $ 329 in deze geweldige nieuwe vorm, en ik denk dat veel klanten daar erg enthousiast over zullen zijn. Anderen hebben geprobeerd tablets kleiner te maken dan de iPad, maar dat is jammerlijk mislukt. Dit zijn geen geweldige ervaringen.

  Zelfs tijdens de presentatieconferentie van de iPad Mini werd er een vergelijking gemaakt tussen de tablet en de Google Nexus 7, maar de mentaliteit van die van Apple is niet nieuw. Het bedrijf heeft zichzelf altijd gepositioneerd als een bedrijf met premiumproducten die theoretisch de prijs verdienen, en het feit dat er vanuit concurrentieoogpunt geen goede producten op de markt zijn, heeft hen de kans gegeven om niet alles op te geven wat ze hebben gedaan. ver. De waarheid is dat Android-tablets de wereld niet overtuigen, de waarheid is dat de iPad-tablet voorlopig geen rivaal heeft, en de lancering van de iPad Mini zal hoogstwaarschijnlijk de concurrenten met een 7-inch scherm decimeren.

23 REACTIES

  1. Nexus 7 este mai bun din toate punctele de vedere. Sunt dezamagit de apple…. BOORING sunt sigur ca lanu o sa scoata ipad min 2 cu retina display si cu A5X REVOLUTIONAR! WOW….

    Nexus 7 vin!

  2. Are de doua ori mai mult RAM, e mai ieftina, procesor mult mai puternic, google maps, GPS, e mai mica deci mai portabila, are mai multi pixeli per total, are ppi mult superior.

  3. pai la fel cum dacia vinde loganu sub 10K euro, iar un producator mai de doamne ajuta ajunge la 20K…

    Exact la fel. Tu compari o tableta la care investitia in SO a producatorului e aproape ZERO, practic el luand ceva existent, cu un ecosistem imens dezvoltat si intretinut la cele mai bune standarde posibile ?!

    Iar cel care a zis de CPU si memorie nici nu merita bagat in seama, o fi genu care-si ia si camera foto dupa numarul de megapixeli.

  4. @zaone,ce sa imi iau ipad mini sau ipad 4? ca nu am mai avut ipad pana acum si vreau sa fac o achizitie,pe ipad mini vor merge aceleasi jocuri ca pe ipad 2?

  5. Eu zic ca daca lasau un pret mai mic gen 250-280$ rupeau gura la toti si sar vinde in draci chiar si pentru cei cu ipad 3. Si eu mias fi luat fata ezitare una. Oricum in rromania o sa fie dublu la pret

  6. zaone spune mi te rog cum sa sincronizez iphoul cu itunes (am pus windows nou ) fara sa mi stearga ce am in iphone ,multam !

  7. @crixalis…hai sa fim seriosi: cand iti doresti cu adevarat un prosus premium nu te uiti la 50 $! Ce-i 280, ce-i 329?
    Ca in Ro e dublu….nu e vina Apple.
    @adi: o sa fie ok iPad mini, jocurile merg ca pe iPad 2, deci nu trebuie sa-ti faci probleme decastea. Totusi daca bugetul iti permite, nu ezita sa iei iPad 4. Ecranul, cum se vede, si componentele hardware net superioare te vor face muult mai fericit! 😉

  8. @Vasi, ai o gandire ingusta, nu te supara. Legea naturii dicteaza ca oricine vrea mai mult, pentru a da mai putin in schimb. In lumea animala se numeste selectie naturala, intre oameni -> profit maxim. Iar cu preturile poti cauta prin google ce inseamna elasticitatea cererii si ofertei, cum o scadere cu 5% a pretului poate genera o crestere de 50-300% a vanzarilor etc.

  9. @Andrei78: notiunea de premium variaza mult in perceptia tuturor. Pentru unii Premium inseamna materiale scumpe, ca in telefoanele de 1.000.000 de euro din praf de pe luna sau cenusa vulcanica (prostii!), avand un SO mizerabil si un ecran dezgustator; pentru altii functiile interne etc. Iar din perspectiva de marketing, aproape toti isi caracterizeaza produsele ca fiind Premium!

  10. Andrei78 – ce e Premium in iPad Mini ? Sa intrelegem ca pana in 2010 Apple nu facea produse premium pt ca erau din plastic – vezi iPhone 2, 3 si 3G , vezi toate laptopurile si iMac-urile mai vechi ?
    Sau tu nu ai vazut produsele astea ?
    Trecerea la sticla a facut produsele premium, ca iOS-ul , slava domnului a avut intotdeauna probleme si lipsuri, iar hardware-ul de asemenea,

  11. @victor se pare ca ai terminat management-marketing. Nu e vorba ce mai conteaza aia 50-60$ e vhestia de pret, un fanatic apple.il ia oricum si la 1000$ dar unu care are deja si ipad il convingi mai greu.

  12. @crixalis, nu, am terminat Business si Administrarea Afacerilor, dar nu conteaza asta… Pur si simplu tipul a spus ca premium e premium, iar plasticul e plastic, ceea ce mi se pare prea vag si neargumentat. De aia si i-am dat un sfat. Cat despre fanii Apple, da, sunt de acord ca sunt in stare sa dea si 1000 de euro, insa numarul fanilor totusi e mic comparativ cu numarul cumparatorilor curenti sau potentiali. Sunt si eu fan al Apple, imi pot permite aproape orice produs al lor, dar prefer sa am grija de alte prioritati, asa ca imi iau un produs Apple doar daca nu mai am ce face cu banii. in rest, asa am fost educat, ca investitia trebuie sa scoata profit, iar in cazul iPad-ului, e putin probabil. Da, o sa-mi iau probabil MacBook Pro Retina de 13,3″ ca vreau sa ma apuc de lansat aplicatii, insa doar pentru ca Retina sa ofera un preview la rezolutia nativa a iPad-ului curent si imi voi acoperi costurile in primul an. Dar sa cumpar un produs doar pentru ca lumea zice ca e premium, neargumentat, never! Sper ca intelegi my point of view.

  13. Eu il cumpar :X :)) , ca nu am :))) si asteptam un ipad cu pret mai mic , din partea mea Apple nu obliga pe nimeni sa o cumpere , daca cineva vrea , vrea ca-i place si atat , asa ca terminati cu tampenii de genu e mai buna kindle fire , e mai buna aia , si ce daca?????? EU VREAU APPLE aveti ceva impotriva ? eu cred ca nu , si daca ati avea nu m-ar interesa , acesta este un BLOG dedicat iDevice-urilor Apple , nu Samsung , nu Amazon , nu Allview , asa ca lasati-o moarta , va convine bine , nu va convine tot BINE! Va urez o seara placuta 🙂