Apple beweert dat de nieuwe 12W iPad 4-opladers elke iPad-tablet sneller zullen opladen

  Samen met iPad 4 si iPad Mini, Apple heeft een nieuw opladermodel voor tablets gelanceerd, waarmee deze producten veel sneller kunnen worden opgeladen. De nieuwe oplader heeft 12 W, vergeleken met de 10 W van de oude modellen, en in een antwoord op die van 9to5macbevestigde het bedrijf Apple het feit dat ze een sneller opladen van de tabletbatterij aanbieden. Deze nieuwe adapter is compatibel met iPad 2 of nieuwere iDevices, dus in theorie zou je hem niet met oudere iDevices moeten gebruiken, omdat je ze tijdens het opladen zou kunnen beschadigen.

We hebben geen exact percentage van hoeveel sneller het zou opladen, maar je zou een toename in snelheid moeten zien.

  De nieuwe adapters zijn te koop op de Apple-website voor de prijs van € 19 in Europa, en in Roemenië zullen ze waarschijnlijk minstens 100 RON kosten.

8 REACTIES

  1. @zaone “Acest nou adaptor este compatibil cu iPad 2 sau iDevice-urile mai noi, deci teoretic nu ar trebui sa il folositi cu altele mai vechi, deoarece s-ar putea sa le stricati in timpul incarcarii”???
    Nu te contrazici singur pe tine? Daca sunt compatibile, nu ar avea de ce sa se defecteze bateria… E ca si incarcatorul de calatorie, care da putere un pic mai mare sa se incarce mai repede.
    Pe Ipad 3, cu incarcatorul de 10w se incarca in jur de 12-14 ore… innebunesti pana cand e full battery

  2. @Itsy Bitsy: Ai citit printre randuri sau mi se pare mie? M-as fi “contrazis singur” daca nu spuneam ca ele nu ar trebui utilizate cu iDevice-urile ouder, adica alea dinainte de iPad 2.

  3. @Itsy Bitsy, nu cumva incarci iPad-ul cu incarcatorul de iPhone 2G? Ca la mine se incarca in maxim 7 ore, de obicei 5:30-6:30. Nu cred ca e posibila o asa diferenta, doar daca nu are ecranul aprins in timpul incarcarii si nu face video streaming/transcoding etc.