2 november 2012 was de grootste lancering van Apple-producten in Roemenië

  Ieri compania Apple a lansat o sumedenie de produse in foarte multe tari de pe glob, insa in tarisoara noastra avem probabil o premiera, ieri fiind lansate simultan cele mai multe produse ale companiei Apple. iPhone 5, iPad Mini, iPad 4, MacBook Pro Retina-display 13 inch si Mac Mini 2012 au ajuns in magazinele din Romania, si vorbim despre 5 produse importante pentru Apple care pot fi achizitionate la preturi decente in tara noastra.

  Desi vorbim despre un lucru bun, trebuie mentionat faptul ca aceasta lansare a fost destul de dezorganizata, lansarea a 5 produse diferite simultan garantand faptul ca unele dintre ele nu vor ajunge in atentia consumatorilor. iPhone 5 a fost starul acestei lansari, iPad Mini l-a urmat, insa iPad 4, MacBook pro Retina Display 13 inch si Mac Mini 2012 au ramas uitate pentru ca in tara noastra consumatorii nu au puterea necesara pentru a achizitiona mai multe produse Apple noi in acelasi timp.

  Ma bucur sa vad ca Apple aduce noile sale produse atat de repede in Romania, ar fi bine daca le-ar trimite si in numar destul de mare, astfel incat ele sa ajunga pentru toata lumea.