iPad Mini is de populairste tablet met 7 inch scherm (Video)

  EyeTrackShop, een bedrijf gespecialiseerd in het testen van de populariteit van mobiele terminals die nu op de markt verkrijgbaar zijn, wilde zien hoe gemakkelijk herkenbaar de iPad Mini-tablet is vergeleken met de Google Nexus 7, Nook HD of Kindle Fire HD. Zij ze hebben gecontroleerd de reacties van ruim 600 gebruikers en iPad Mini het was de tablet die de meeste aandacht kreeg, de tablet die het makkelijkst te herkennen was en de iPad Mini had over het algemeen de grootste belangstelling voor een toekomstige aankoop.

  De geteste mensen zagen eerst de tablets, daarna kregen ze hun promotiemateriaal voorgeschoteld en ten slotte werd hen gevraagd wat ze zouden kopen, en de iPad Mini had een aankoopintentie die 40% hoger was dan die van andere tablets. De voordelen van de iPad Mini-tablet liggen in het feit dat deze gemakkelijk herkenbaar is en in het feit dat Apple goed promotiemateriaal weet te maken, en voorlopig lijkt het erop dat geen enkele concurrerende tablet de kans heeft om hogere verkopen te genereren dan deze.

PS: De videoclip is flash.

9 REACTIES

  1. Cum sa fie ? E cu mult peste cuncurenta in ciuda faptului ca nu are procul tactat la un clock mai mare dar nici nu are nevoie. Ecranul in schimb e piesa de rezistenta se vede asa de bine ca nu suporta comparatie, luminozitatea o tin la mai putin de jumatate pentru ca nu ai nevoie de mai multa lumina. Eu inca am tzipla cu care vine si tot se vede bestial, nu vreau sa-mi inchipui cum se va vedea dupa ce o voi da jos de tot, dar asta dupa ce imi pun folie pe ea. am incercat si tablete de la concurenta dar nu au rezistat mai mult de o saptamana, de fapt pe prima am dus-o inapoi a doua zi iar pe a doua dupa vreo 5 zile. Cred ca la cum se vede nici nu cred ca i nevoie de Retina Display la diagonala asta. Nu stiu daca se va observa diferenta, si chiar daca e sa fie vreo diferenta ea va fi sigur foarte mica.

  2. Pai ce poată sa zica? Jucaria cea noua este foarte tare.
    Da este pt ca se vede destul de bine datorită iluminarii si încă ceva ecranul in formatul acesta da spatialitate.
    In test, procesorul așa cum e lăsă de dorit: lansez o aplicație si mi-o închide. Nici Safari nu a scăpat. Rezoluția lăsă de asemnea de dorit: e un fel de win2000.

    Pt. citit îl recomand si pentru notite pe document, cum ar PDF.
    Iar acuma sunt in căutarea de stylus. Poate îmi poate recomanda cineva unul bun? Acuma poate vad utilitate lui in tabela Samsung Note, deoarece pana acuma foloseam laptopul si iPhone-ul, iar in prezent simt nevoia de un stylus cu o acuratete mai mare decât propriul deget.

  3. @Drs: poate ai dreptate dar incarca pagina http://www.flanco.ro si compara cu ce tableta vrei de la concurenta si ai sa vezi diferenta. Eram in magazin la Flanco si cautam o tableta cam la vreo 1000 RON, asta dupa ce am inapoiat Allview-ul inapoi la Emag, citisem eu ca ar fi un Evolio Aria care sparge tot, in timp ce o butonam am aruncat privirea si la Eboda de langa aceasta si am incarcat si pe ea pagina lui Flanco, evident ca Eboda se vedea mai clar dar nu era la fel de luminoasa ca Evolio, cand am vazut ce diferente sunt intre ele mi-am luat gandul de la ieftineli, drept urmare a doua zi a fost lansat mini iPad-ul pe care l-am luat imediat fara prea multe probe. Mentionez ca am si un iPhone 4 de aproape 2 ani care se comporta ok.