iPhone 5S zou in september gelanceerd kunnen worden, de goedkope iPhone zou wel eens wat duurder kunnen zijn dan aanvankelijk gedacht

  Begin dit jaar verschenen de eerste geruchten die dat duidelijk maakten iPhone 5S het zou verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en dat het toestel in de zomer op de markt zou komen. Een van de analisten die de eerste dit soort geruchten publiceerde steun nu dat Apple zou kunnen besluiten te lanceren iPhone 5S pas in de herfst en het probleem zou te maken hebben met de technologie waarop de terminalbehuizingen gekleurd zijn. 2 jaar geleden stelde Apple de release van de witte versie met bijna 8 maanden uit iPhone 4 vanwege de problemen met de kleur van de hoesjes, en nu zou het bedrijf de release van de iPhone 2S met 3-5 maanden kunnen uitstellen.

Uit de controles van het bedrijf blijkt dat de leveranciers van Apple problemen hebben met de nieuwe behuizingskleuren, wat leidde tot een push-out van juni tot juli-sep, nadat Apple hoopte de update naar voren te halen. Uit controles blijkt ook dat de prijs van de goedkope iPhone tussen de $350 en $450 zal liggen, omdat sommige specificaties hoger zijn dan we hadden verwacht (bijvoorbeeld 4″ incell retina-display, dezelfde app-processor als de 5S). Het belangrijkste verschil is de behuizing (kunststof vs. aluminium). Ze schatten de GM van midden 40% voor de 5S en een lage 30% voor de goedkope modellen.

  Over die Goedkopere iPhone van $350, zegt de analist dat we de terminal niet langer "goedkoop" kunnen noemen, aangezien deze een startprijs van $450 zou hebben. Het apparaat zou een hardwareconfiguratie hebben die superieur is aan de configuratie die twee maanden geleden werd verwacht, een processor die identiek is aan die van de iPhone 5S, een 4-inch scherm, enz., waardoor de verkoopprijs met $ 100 zou stijgen. Nu is deze informatie alleen beschikbaar als gerucht, maar als het door andere bronnen wordt bevestigd, bestaat de mogelijkheid dat het echt is.

Volgens de analist zijn de iPhone 5S en iPhone 6 misschien niet genoeg. "De telefoons zouden vingerafdruktechnologie kunnen hebben en we denken dat Apple de lancering van de iPhone 6 naar CQ1 probeert te verplaatsen om de bloedingen naar phablets te stoppen, maar historisch gezien vallen ze sneller wanneer fabrikanten van mobiele telefoons uit de gratie raken (bijvoorbeeld de RAZR, BBRY, HTC). / verder dan verwacht."

  Het goede deel van dit nieuwe gerucht ligt in het feit dat vingerafdruklezer zou zowel in de iPhone 5S als in iPhone 6, een teken dat Apple het gebruik ervan zeer serieus neemt. Begin dit jaar werd verwacht dat de iPhone 5S verkrijgbaar zou zijn in 6-8 kleuren, dat hij een betere camera, NFC en een grotere batterij zou hebben, en nu voegen we daar de vingerafdruklezer aan toe.

15 REACTIES

  1. 5 u clar ca e mai bun. Dar 4 si 4 s se simt mult mai bine la atingere si dau senzatia de remium. 5 ul pare o jucarie nu mi se pare ca da senzatia de premium. Evident ca sunt constient ca 5 u e de cateva ori mai puternic acum vb pur si simplu de design. E doar parerea mea? Voi ce credeti?

  2. @Just me – perfect de acord cu tine, si eu consider mult mai bun feeling-ul pe care-l ai la 4 – 4S fata de 5. Design-ul e ~ acelasi, dar greutatea e cea care face diferenta, daca va aduceti aminte la 5 asta a fost si mirarea celor de la Apple ca utilizatorii l-au considerat prea usor, parca e o jucarie expandata. Cred ca intre 130 si 140 g e greutatea ideala pentru un telefon.

  3. iPhone 4s cllar! am avut 4-le dar mai facea lag in unele aplicatii si ma enerva, se misca mai incet si am trecut pe 4s, se misca impecabil, si are acelasi design ca si minunatul 4. 5-ul nu ma atrage in mod deosebit, atata doar ca e ultimul model, dar nu are acel ceva WOW

  4. iPhone 4s a fost primit cu pietre pentru ca la acea data nu erau diferente notabile intre cele doua – in sensul ca aplicatiile si iOS-ul erau optimizate pentru hardware-ul lui i4, dar acum cu aplicatiile de azi si iOS 6 se simte bine

  5. Eu am i5 si am facut diferenta dintre el si i4 si zici ca e facut din plastic nici nul simti in buzunar si ca design dunt multumit de el su am facut un test sa vad cum merge pe langa 4S si e foarte mare diferenta aproape dubla

  6. Doamne ..de pe ce planeta veniti ba copii?? Cica “iphone 4s e cel mai bun , il simti in mana, in buzunar” ..:)))) ati pus ma vreodata mana pe un iphone 5 voi astia care afirmati ca iphone 4s este cel mai bun .. Pai daca vreti sa il simtiti luati-va ma o caramida si umblati cu ea in buzunar si nu o sa mai aveti probleme ! Am avut incepand cu 3gs , toate modelele inclusiv 5’ul care este cel mai reusit telefon dintre toate, ever !! Probabil ca atunci cand apare alt model si voi o sa aveti acces la iphone 5 ( ca de , scad preturile) , o sa va aud spunand ” iphone’ul 5 este cel mai reusit telefon ,e usor si elegant etc ” . Alta tampenie, citez: ” e facut din aluminiu si plastic , parca ar fii de jucarie ” sau ce naiba a mai comentat ..:))) o prostie , o tampenie !! Habar n-aveti ce inseamna telefon elegant !! Vorbim noi mai incolo o sa va schimbati parerea legata de iphone 5 .. 😉 pana atunci ramaneti sanatosi cu caramidele voastre , ca de , trebuie sa le simtiti in buzunar ..:)))))=))))

  7. Inainte sa te bagi in seama invata una bucata “exprimare” si apoi niste gramatica, in primul rand! In al doilea rand puneti si ochelari (eventual de cal) ca nu vezi bine: cine a zis ca 4S e mai bun decat 5? S-a spus aici ca pare mai elegant, doar! De ce iei personal niste pareri despre un obiect, pana la urma, esti cumva duhul lui Jobs? De fapt, nici nu stiu de ce ma obosesc sa replic unui papaga pentru care pretul este reperul major in stabilirea calitatii unui obiect! SARACULE, care esti, majoritatea are 5 pe aici, nu te mai da bogatu’ p****i ca te faci (si) de kko si ne mai enervezi si pe noi!

  8. Nu e neaparat un fas iphone 5, e un pas inainte intr-adevar insa si eu confirm, utilizez iphone 5 si fratele are iphone 4, 5-ul e mai usor si rapid, dar ca feeling pare mai solid/premium iphone-ul 4 si 4 s. Parere personala desigur.

  9. Eu am 4s si am vrut sa-mi iau 5. Mi sa pare mai elegant 4s-ul si este mai rezistent la zgarieturi. Nu folosesc huse, tiple si bumpere. Legat de viteza…o fi mai rapid 5, nu am probat, pentru ce folosesc eu telefonul, internet si cateva aplicatii mi se pare super ok 4s. Nu iti cumperi telefon sa te joci, asta e parerea mea. Un avantaj la 5 este ecranul mai mare. Un mare minus, pentru mine, este conectorul, deoarece am 3 docking system si adaptorul nu este o solutie pentru dock-uri.

    Pentru cel care spunea ca nu avem bani de 5…eu, sarac fiind, am ocazia sa-l cumpar cu 20 euro pe luna, timp de 30 luni, ceea ce inseamna 600 euro in 2 ani si jumatate…si tot nu am luat…si daca dadeam 4s-ul la buy-back, plateam si mai putin….si tot nu mi-am luat 5….poate-mi voi lua 5s sau 6 inaintea ta doar pentru a te oftica…:)))))