Apple begint refurbished iPad 4 en iPad Mini te verkopen in de Apple Store

  Met ingang van vandaag Apple verkopen iPad 4 si iPad Mini gerenoveerd in de online winkel zijn beide versies van de tablets beschikbaar in zowel Wi-Fi only- als Wi-Fi + 4G-modellen. Refurbished iPad-tablets zijn feitelijk refurbished producten die werken als een nieuwe, er uitzien als een nieuwe, maar verkrijgbaar zijn tegen ongeveer 10% lagere prijzen. Over het algemeen zijn deze producten perfect voor degenen die geld willen besparen bij de aanschaf van een Apple-product, maar voorlopig hebben we ze in Roemenië niet verkrijgbaar bij wederverkopers.

9 REACTIES

  1. De ceva timp incoace, eu cumpar doar produse refurbished. Am un prieten la bestbuy care mi-a spus ca produsele refurbished sunt testate pana le extrem din toate puctele de vedere…si merita sa le cumperi. Spre exemplu de ce sa dau 29.99$ pe un camera kit connection cand am putut sa iau refurbished la 19.99$? Am luat un super slim ultrabook refurbished cu 599.99$ de la bestbuy cand el este nou la peste 1000$. E o “mica/mare” diferenta, nu?
    Practic sunt 99,99% noi…

    Si multe altele…e super…

  2. Indiferent de companie sau de vanzator intotdeauna se va gasi cineva care sa faca “economie” si sa cumpere gunoaiele altora.
    Iar pe urma se lauda ca au facut afaceri bune!
    Si uite asa incep sa cumpere si masini second hand, haine second hand si incet-incet ajung sa aiba o viata… second hand.
    Cam trist!

  3. Salut , scz de offtopic . am un iphone 4s cumparat de curand , neverlocked , cu garantie internationala peste 6 luni ramasa . asa apare si la suport pe siteul apple . nu am nici un fel de act la el este cumparat de la cineva si pers la randul sau de la altul s.a.m.d deci actele nu mai am cum sa le gasesc… chestia este ca nu functioneaza vibratiile si displayul este putin spalacit pe lateral , culorile bat un pic spre violet parca in acea zona si vroiam sa il trimit la garantie la un resseler autorizat sau ceva de gen . pot rezolva chestia aceasta undeva tinand cont ca nu am nici in fel de act , doar telefonul . multimesc anticipat

  4. Pt Ursu , ori esti f idealist , ori putred de bogat si toata viata ai cumparat doar produse noi noute . nu cred ca nu ai avut tu vreodata ceva sh . poate sa zicem ca pt ego-ul fiecariu asa e mai ok sa ai un produs nou decat sh si sa nu faci un obicei din a cumpara toate ciurucurile. dar in cazul de fata sunt produse cum zicea cnv mai sus 99% noi , cu acte garantie etc si uneori poti face reduceri substantiale . in fine..
    ca o mica paranteza asa … oare iubitele , nevestele , logodnice , amante etc cand le-am gasit noi erau noi sau “sh ?? :))

  5. @ Catalin
    Sună la București ( iStyle ) și ei te pot lămuri !
    Și eu am avut un iPhone 4s care nu pornea, am verificat dacă mai are garanție, am sunat la iStyle si mi-au spus că nu am nevoie de acte de garanție, să trimit telefonul la ei și îmi trimit altul… Bine nu mi-au dat altul deoarece telefonul a fost desfăcut și eu n-am știut … Deci în principiu dacă nu ai “umblat în el” nu cred că o să ai probleme ! Sună la iStyle ( nr îl găsești pe site-ul oficial ) și te vor lămuri băieții de acolo !! Bafta !

  6. @ursu: Un impertinent mai mare ca sintine nu am vazut! Se vede ca esti rupt in c…r. Ce treaba ai tu ca oamenii sunt amatori de astfel de produse? A… poate cel care striga mai tare e mare amator de astfel de produse? Si in plus ce vezi tu rau in asta? Este o practica venita din afara care are succes oriunde, istetule si fandositule,