iPad 5 en iPad Mini 2 worden in de herfst uitgebracht, iPad Mini noteert nog steeds zeer goede verkopen

  Hoewel de tablet iPad Mini werd gelanceerd in november vorig jaar, het lijkt erop dat het product nog steeds goede verkopen registreert Apple vindt geen voldoende gegronde reden om deze te vervangen. Uit China daar komen wij achter iPad 5 si iPad Mini 2 worden gelanceerd in het derde kwartaal van dit jaar, de goede verkoop van iPad Mini overtuigend Apple om niet te haasten met een update van de serie. iPad Mini 2 het zou bevatten Retina Displaydegene die iedereen wil, maar er is geen andere informatie over de mogelijke wijzigingen.

  Tabletten iPad Omdat 9.7-inch schermen de afgelopen maanden flink in populariteit zijn gedaald, kan de iPad Mini hiervan de schuld worden gegeven, maar Apple lijkt zich helemaal geen zorgen te maken. Hoewel de iPad Mini minder omzet genereert, kan de verkoop van meer exemplaren de totale omzet van het bedrijf verhogen, en voorlopig gebeurt dit. De verwachting was dat Apple de iPad-serie pas in de herfst van dit jaar zou updaten, en de geruchten die tot nu toe zijn verschenen wijzen hierop.

6 REACTIES

  1. E o contradictie de termeni aici,adica toată lumea vrea Retina display pe iPad mini 2,dar cu toate astea are vânzări record cu ecran non-Retina! Plus hardware-ul invechit de pe ipad2! Eu cel puțin tocmai din aceasta cauza nu mi-am luat iPad mini si sincer ma mir de succesul pe care il are. Astept sa vad ce apecificatii va avea iPad mini 2,dar mai degrabă cred ca îmi voi lua iPad 5,mai mare,mai frumos,plus un hardware pe masura(pe care sigur il va avea)!

  2. @Amfetamine
    Nu poti sa te iei dupa parerile nimanui.
    SI aici pe “idevice” cand se vorbea de designul alungit al iphoneului 5, 95% dintre comentatori ziceau k ei nu o sa cumpere niciodata asa ceva si ca e groaznic si k e foarte urat, si na, sa fim seriosi.. ce vanzari a avut iphoneul:)
    SI comentarii in genul asta au fost si pe siteurile de afara, desigur.

  3. Am avut iPad 3 Retina pentru aproape un an (din martie 2013) si tocmai l-am inlocuit cu un iPad Mini pentru un motiv simplu: cea mai buna tableta e cea pe care o ai cu tine.
    Am identificat mai multe momente in ultimul an cand mi-ar fi placut / trebuit sa am cu mine tableta si n-am avut-o pentru ca era prea grea / incomoda de transportat.
    Prin urmare, am hotarat ca o reducere a diagonalei cu 18.55% (ca minus) merita suportata pentru o reducere a greutatii cu 52,87% (adica de ~2,12 ori mai usoara) – cifrele exacte sunt aici http://www.apple.com/ipad/compare/
    La ~3 spatamani de cand am trecut la iPad Mini, sunt absolut incantat de alegerea facuta si nu simt catusi de putin lipsa display-ului Retina. Pot lua tableta cu mine absolut oriunde, fara sa o simt, nici ca greutate si nici ca dimensiuni.
    Si am inceput sa inteleg de ce se vinde atat de bine.
    @ Mihaela – Steve Jobs a dat-o in bara lamentabil cu respectiva afirmatie / convingere.
    Prefer tandemul iPhone 4 retina + iPad mini oricarui “telefon destept” cu ecran de 4,7/5/6 inch, indiferent de cine-l produce, din simplul motiv ca un astfel de obiect nu incape comod in orice buzunar.