Microsoft valt de iPad-tablet aan in een nieuwe reclamespot

[youtube]http://youtu.be/dIq0qmqj8pU[/youtube]

  Tijdens de laatste nacht het bedrijf Microsoft publiceerde een nieuwe commercial waarin de tablet werd aangevallen iPad en vergelijk het met Lenovo Yoga. Deze keer Microsoft gaf de ‘koude’ vergelijkingen op ten gunste van een educatief raamwerk, waarbij het bedrijf de voordelen presenteerde die tablets bieden Windows 8 voor studenten. Om precies te zijn: met behulp van de door het bedrijf ontworpen standaard kunnen studenten tijdens de les veel gemakkelijker aantekeningen maken en snel reageren op e-mails, terwijl eigenaren van iPad-tablets problemen hebben met het gebruik van het virtuele toetsenbord.

  Het is waar dat een fysiek toetsenbord elke dag van de week superieur is aan een virtueel toetsenbord, en ik denk dat Microsoft voor het eerst een belangrijk punt in zijn campagnes bereikt.

10 REACTIES

  1. Cei de la Microsoft au dreptate in spot-uri cand afirma ca iPad este limitata, dar in lipsa unei competitii serioase, Apple nu are motiv sa prezinte un alt mod de utilizare a iPad-ului, oferindu-i mai multa functionalitate. Microsoft incearca cu acest spot, dar ceea ce vor ei sa transmita nu este ceea ce transmit. Ceea ce Microsoft prezinta ca fiind tableta, nu este definita ca tableta in spot. Microsoft prezinta un Ultrabook datorita prezentei acelei tastaturi fizice. Apple nu are de ce sa se teama pe acest segment. Microsoft a are un plot bun, dar pozitionarea este scoasa din context.

  2. Pai si pentru ipad poti lua o tastatura cu dock.. wtf, de aceea ai luat o tableta si nu un ultra book, sa te bucur de acel touchscreen.
    Asa ar putea si apple sa faca o reclama in care foloseste un obiectiv de super-zoom la ipad si sa arate ce poze macro face ipad si cele microsoft nu.

  3. In loc sa dea bani pe reclame d-astea mai bine ar incerca sa scape de tabletele surface cu windows RT care sunt literally detestate de toata lumea si care nu s-ar vinde mai bine nici daca ar fi 100$/bucata. Sa nu mai pomenesc de surplusul in stoc de care dispun. Oare de ce? Daca au de gand sa puna un surface head to head cu un ipad sau cu orice tableta android mai de doamne ajuta atunci sunt de-a dreptul sortiti sa dea gres. WP8 nu exceleaza la absolut niciun capitol in momentul acesta insa ei se vor egali cu ios si android.

    Eu zic sa faca reclame cu Steve Ballmer pe scena cand tipa ca un descreierat SURFACE!!!SURFACE !!!