iPhone 5S en iPhone 5C zullen beschikbaar zijn in meerdere versies, elk compatibel met bepaalde 4G LTE-netwerken

  Als vorig jaar het bedrijf Apple lanceerde twee modellen van iPhone 5, compatibel met verschillende 4G LTE-netwerken over de hele wereld, heeft het bedrijf dit jaar een groot aantal modellen gelanceerd die elk compatibel zijn met verschillende netwerken over de hele wereld. Helaas heeft Apple de zaken extreem ingewikkeld gemaakt, dus gebruikers moeten uiterst voorzichtig zijn bij het kopen van een iPhone 5S of iPhone 5C uit een land waar hij niet van plan is het te gebruiken. Voor Roemenië wordt helaas geen versie vermeld die compatibel is met onze netwerken, maar theoretisch zou het A1457-model moeten werken.

13 REACTIES

  1. Aka traim in 2013 ! Alti producatori sunt capabili sa investeasca si sa produca un cip LTE multi-band, pe care le implementeaza in telef lor, iar Apple ( APPLE frate’) scoate j’de mii de modele nefiind capabili sa faca one -single LTE model ! Genial ! Uite ce am inteles eu din prezentarea de aseara si implicit noile deviceuri: “Noi Apple, facem niste aparate care sa ne aduca bani multi din app store. Nu are sens sa facem cine stie ce inovatie, atita timp cat si un device de 70Mp cu 2mil de functii si baterie care tine 1 luna, dar si un device primitiv ca cele 2 modele lansate asta seara, ne aduc tot la fel de foarte multi bani din app store!!! Deci incropim de un device care sa nu ne coste mai mult de $100 si castigam mii din app store.”
    Din pct meu de vedere invovatia Apple, revelata aseara, este faptul ca pt prima data in istoria prodicatorilor de telefoane, un producator recunoaste ca la un mom dat a scos pe piata o mizerie de telef si un an mai tarziu il retrage !
    Acum un an cand scriam aici despre mizeria numita i5 eram blamat, ehh.. iata ca pana si Apple a realizat greseala si au remediat-o (aka i-au schimbat caroseria:) ). Oricum, treb sa recunoasteti ca husele colorate de $30 sunt …GENIALE .. dpdv al calitatii-inovatiei-si mai ales pretului :))))

  2. Met vriendelijke groet,

    Azi am sunat la Orange, explicandu-le faptul ca urmeaza sa primesc I5s din Germania. Bineinteles am intrebat de problema LTE. Mi-au zis ca la noi din 2014 LTE(Orange) va trece pe banda 2400 care momentan e ocupata de armata si ca nu vad ei unde ar fi problema achizitionarii unui terminal luat din UE facut pentru UE, diferenta fata de cele din State constand in faptul ca cele din state folosesc LTE direct din satelit fara a mai fi nevioe de antene.
    In Germania la liber I5s comandat la AppleStore.de 800euro. 90 de zile poate fi returnat in caz ca esti nemultumit.
    Asta sigur v-a fi si suma afisata la noi de unele magazine online(daca nu mai adauga ei vreo 400ron)
    Pana la sfarsitul lunii Octombrie mai e.

  3. Scuzele mele, entuziasmul e de vina. Deci in urma unui articol legat de LTE publicat mai sus, imi pot achizitiona I5s din Germania?
    In 21.09, pot reveni cu poze sau recenzii daca ajuta la ceva.
    Scuze incaodata pentru greseala facuta.