Apple start de pre-ordersessies voor de iPhone 5C

  Dimineaat De Apple Store Online werd door het bedrijf Apple gesloten ter voorbereiding van de pre-ordersessie voor iPhone 5C, en nog maar een paar minuten geleden werd het heropend, zodat gebruikers pre-orders voor het nieuwe apparaat konden registreren. Australië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Japan, Groot-Brittannië, Singapore en de VS zijn de landen waar het apparaat vooraf kan worden besteld en geleverd. U kunt overal ter wereld een voorbestelling registreren, maar de terminal wordt alleen geleverd in het land waarvan de Apple Store is gekozen om de voorbestelling te plaatsen. iPhone 5C hanteert de volgende prijzen in Europa: Frankrijk/Duitsland:

  • iPhone 5C 16 GB – € 599;
  • iPhone 5C 32 GB – € 699;

VK:

  • iPhone 5C 16 GB – £ 469;
  • iPhone 5C 32 GB – 549£;

Alle pre-orders die nu bij Apple zijn geregistreerd, worden vanaf 20 september geleverd, en dat is alles iPhone 5S, evenals iPhone 5C die officieel wordt gelanceerd.

9 REACTIES

  1. Ce hoti is astia de la Apple.Bine ca in America, 5C-ul costa 549$ si la noi costa 599€.Conform cursului valutar de astazi, un 5C in Europa costa 2683 de lei, iar in America 1850 de lei.Mi groaza de pretul pe care il va avea in Romania si cred ca va fi un esec.

  2. Chiar ca hoti… In Germania iPhone 5 16gb era 680€ iar pe iphone 5c se cere avum 599€
    Nici macar cu 100€ nu i-au scazut pretul si sunt ferm convins ca si costurile de productie sunt mai mici ca la iphone 5

  3. Nu cred ca va fi un succes iPhone 5C, mult prea scump, cine își permite device-ul cred ca o sa aleagă 5S. Mult prea mică diferența de preț. Iar diferendele de preț fata de USA sunt la toate produsele electronice in toată Europa, dar la noi e mai rău ca peste tot.

  4. Am citit o stire in care zice ca T mobile da in America Iphone 5c cu 0 down si 22$ abonamentul.Am facut un calcul si mi se parea excelent.Ma duc pe situl T mobile UK repede si in loc sa vad ceva similar ce am citit in articol m-am speriat de preturi ,de fapt am vazut preturile normale la care ma asteptam.