Nieuwe benchmarks bevestigen de suprematie van iPhone 5S ten opzichte van Android-concurrenten

  na de eerste reeks Anandtech-benchmarks, Hier vandaag hebben we enkele nieuwe prestatiescores iPhone 5S en die van andere populaire smartphones. iPhone 5S, iPhone 5, Sony Xperia Z1, LG G2, HTC One si Samsung Galaxy S4 worden in deze tests vergeleken en we hebben het over prestaties op het gebied van surfen op het web met behulp van native browsers en grafische prestaties in games. Precies zoals in het geval van de initiële benchmarks, en in deze situatie hebben we het over een winst zonder het recht van beroep van de terminal iPhone 5S, wat in bepaalde situaties zelfs twee keer sneller is dan Android-terminals, sommige met processors met vier keer meer cores.

  Wat de grafische prestaties betreft, heeft de terminal dezelfde resultaten, ze zijn veel beter dan die van de eerste tests, een teken dat de toen gebruikte applicaties niet compatibel zouden zijn geweest met de A7-chip en niet zouden hebben geprofiteerd van de architectuur van 64 bits die het apparaat biedt. Dat gezegd hebbende, is de iPhone 5S voorlopig de koning onder de smartphones en waarschijnlijk zullen er pas over een paar maanden krachtigere exemplaren verschijnen.

17 REACTIES

  1. Mi-a ajuns ieri Iphone-ul 5s ,sint foarte incintat de el deoarece am facut saltul de la 4s la 5s din cauza contractului de 2 ani.Amprenta digitala functioneaza peste asteptarile mele,camera este vizibil mai buna comparativ cu camera de la 4s ,pe wifi -ul din casa am realizat o viteza maxima de 42 mbps cu 4s,in general era in jur de 38 mbps iar acum pe Iphone 5s am avut 57 mbps,iar la 3G maxim am avut 6mbps iar acum am 14 mbps.Toate aplicatiile se incarca repede deci sint fericit ca si un copil desi am 40 de ani.

  2. A nu nu sunt inventate,nu scoate sgs3 scorul ala in sunspider,dar sgs4,am luat primul video dupa youtube cu sgs4 sunspider si ce sa vezi scoate 600 ms,foarte veridice teste,la fel si cu ala cu bacteria.Chiar zaone in primavera cand a avut sgs4 in teste a spus ca bateia este cu milt peste al sau iPhone 5 si ca si-ar dori la iPhone o asa autonomie.
    Iar aia la graphic aratau ca iPhone 5 are autonomie cu 3 ore peste sgs4.

  3. wow acel nexus 5 chiar este nexus 5 pana la urma..abia astept sa apara pt a-l vedea la lucru..daca scoate rezultatele afisate, si chiar daca nu va fi egalul lui iphone 5s dar macar sa fie aproape si cu un pret cu cel putin 1500 ron mai ieftin decat iphone 5s de 32 gb, nici nu mai stau pe ganduri il cumpar. Apple mai trebuie sa munceasca..ce sens sa scoti asemenea rezultate bune daca ai o baterie mediocra si un orificiu de ecran. Ganditi-va a obtinut rezultate atat de bune dpdv grafic insa la ce folos? un joc pe un ecran de 4,5-4,7 inchi arata incomparabil mai bine decat pe ecranul iphone 5s care are si rezolutie inferioara. Nu voi cumpara iphone decat daca are ecran de 4,3-4,5 inchi (marimea perfecta pt un smartphone operabil cu o singura mana), o baterie care sa ma tina macar o zi si jumatate si o camera cu un senzor de macar f/2.0 si de 1/1,5 cu 13 megapixeli si cu acelasi design. Punct. La un asemenea pret trebuie sa fie aproape perfect.

  4. Pe 3d mark pe primul loc se afla s4 varianta qualcomm de 2,3 Ghz obtinand vreo 18000 de puncte. Iphone 5s are vreo 14000 de puncte… Chiar nu stiu ce sa mai cred. Avand in vedere rezolutia dubla a lui s4 fata de 5s si scorul obtinut rezoluta o putere de procesare cel putin dubla fata de 5s…

  5. Mă întreb care ar fi performanța unui smartphone cu ecran de rezoluție 240×400 pixeli… Este clar că în testele grafice un ecran cu rezoluție mai slabă oferă performanțe sporite unuia cu rezoluție mai mare.
    În plus, competitorii din tabăra Android nu aveau de ce să pluseze atâta vreme cât iPhone 5 era atât de slăbuț; altminteri, nu ar mai fi putut oferi ceva în plus la generația următoare.