De iPad Mini en iPod Shuffle zijn vanaf vandaag verkrijgbaar

  Na de actie van de afgelopen dagen waarbij een Apple TV gratis werd aangeboden bij aankoop van een iPad tablet uit de aanbieding, Die van eMAG ga vandaag verder met de productpromotie, het aanbieden de 4GB 16G-versie van de iPad Mini tegen een gereduceerde prijs. De korting is onderdeel van de actie gekke dagen van die van eMAG, en tot 21 oktober kun je dit product kopen met 10% korting op de winkelvoorraad, aangezien de tablet te koop is op deze pagina.

  Daarnaast heeft eMAG ook een promotie voor de iPod Shuffle, waarbij de kleine Apple iPod verkrijgbaar is met 15% korting op deze pagina.

4 REACTIES

  1. 500€ pt un iPad mini,fie el si 4 G mi se pare enorm. La descriere zice ca”Are toate calitatile care fac iPad-ul incredibil: un ecran superb, performante rapide si fluide…bla bla bla.” Ecranul superb nu este nicicum superb ca nu e retina(sunt curios ce o sa fie la descriere la mini 2 cu retina,o sa fie mirific de superb) iar performanțele or fi fluide cu hardware-ul de pe IPad 2…

  2. AJUTOR : Am ios 6.0.0 si vreu sa fac update la ios 6.1.4 . Cum pot face asta tinand cont ca deja a aparut ios 7 ?? Orice raspuns e bine venit . 🙂

  3. personal nu recomand cumpătarea unui ipad mini. Este infinit mai inteligent sa iti comanzi un iPad 4 , sau eventual sa așteptați putin ca vine si ipad 5 in curand.
    E adevărat că nu comparam aceleasi dimensiuni de ecran insa culorile ecranului nu se compară, retina display e de neinlocuit.
    Am comandat de pe Amazon.com.com un ipad 4 cu 470 usd plus 15 usd transportul in România prin farataxe.ro . Dupa 11 zile am avut tableta la Iasi cu inca un cost suplimentar de 12 roni (transport fancurier Buc.-Iasi).
    In comparatie un ipad 4 , culorile de la un ipadmini parca nu au viata…
    Recomand insistent sa va ganditi de doua ori inainte de a achiziționarea unui ipad mini.