Wat hebben we allemaal nodig van de iPhone 6?

  In ultimele saptamani am aflat tot felul de informatii legate de terminalul iPhone 6 van de van de Apple si de la ecrane mari la procesoare cu frecvente demne de laptop-uri, am citit tot felul de informatii pompoase. In ciuda tuturor acestor informatii menite sa atraga atentia, nu am vazut nicaieri informatii despre posibila implementare a unei noutati care cu siguranta ar fi bucurat utilizatorii din lumea intreaga mult mai mult decat un procesor cu frecventa foarte mare, sau portarea unor aplicatii din OS X.

  Vorbesc desigur despre o hogere capaciteit batterij, o baterie de macar 2000 mAh care ar fi capabila sa sustina un iPhone 6 pentru mai mult de o zi de utilizare, in conditii normale. Nu cred ca exista vreun posesor de iPhone care sa nu-si doreasca o baterie de capacitate mai mare care sa fie implementata in terminalele iPhone ale celor de la Apple, insa in ciuda dorintelor noastre, cei din Cupertino nu vor implementa exact ceea ce ne dorim noi, ci probabil vor creste capacitatea bateriei indeajuns de mult pentru a sustine actuala autonomie si ecranul mai mare.

  Din pacate nu vom avea prea curand un iPhone cu o baterie indeajuns de buna pentru a elimina incarcarea zilnica in cadrul utilizarii normale, insa poate in viitor producatorii de smartphone-uri isi vor regandi strategiile.