Apple promoot CarPlay in de nieuwe film Need for Speed

  vrijgeven CarPlay ruim een ​​week geleden, het bedrijf Apple gedacht om het nieuwe systeem, inclusief het onlangs gelanceerde systeem, te promoten behoefte aan speedfilm. Zoals je op de afbeeldingen in dit artikel kunt zien, gebruikt een van de supercars die in de nieuwe film worden gebruikt voor racen het systeem CarPlay van de van de Apple. Hoewel de kwaliteit van de beelden die een iDevice.ro-gebruiker verzendt niet geweldig is, kun je daaruit zo duidelijk mogelijk zien dat de CarPlay-interface wordt gebruikt voor het entertainmentsysteem van de auto.

  Hoewel normaal gesproken het bedrijf Apple niet betaalt voor de promotie van zijn producten in films; in dit geval zal zijn optreden in zo'n belangrijke film zeker de aandacht trekken van een zeer groot aantal mensen.

Met dank aan Adriaan.

13 REACTIES

  1. Este vorba despre un Mustang, masina vedeta al acestui film. Cand a avenit filmul in cinema si am facut proiectia de control, le-am zis colegilor mei ca acest Mustang foloseste interfata CarPlay al celor de la Apple, dar habar nu aveau despre ce vorbesc. Asta se intampla la 2 zile dupa ce a fost lansat ios 7.1. Cum filmul a fost turnat cu ceva timp in urma, concluzia este ca Apple a pregatit minutios aceasta sincronizare intre ios 7.1 si premiera filmului NFS.

  2. Nu doar in mustang folosesc carplay’ul ci si in ford’ul (cred )acela mare care il conduce joe peck .
    Si chiar is faze in film in care zice ceva de genul ” hai sa cautam un spitam in apropiere ” si dupa aceea apare in prim plan carplayu’ul.
    @ma3s7ro si la mine sa intamplat la fel cu pretenii mei , habar nu aveau despre ce vorbesc desi majoritatea au iphone :)))

  3. Ce face ?? Nu plateste ?? Dar plasarea lor in seriale precum grey’s anatomy, two and a half men, the good wofe…..si nu doar ca sunt plasate ci ele apar ostentativ in aceste seriale.

  4. Frati samsungi ca Apple unii nu prea sunt pe aici… Noi va consideram frati…apar in pelicule pt ca in SUA iPhone e “la putere” . Asta se folosește…

  5. @Zaone, daca ai fi vazut vreodata, macar o data, cum arata CarPlay, atunci nu puteai confunda o interpretare cu sistemul din masini (site-ul Apple te-ar putea ajuta: http://www.apple.com/ios/carplay/ ). Intr-adevar ceea ce este afisat pe ecranul masinii seamana cu iOS de pe iPad, dar nu are legatura cu niciun produs Apple.

    P.S. Evident, ceea ce te poate face sa crezi ca exista o legatura cu un produs Apple este meniul pentru volum, dar in filme si in reclame se obisnuieste interpretarea interfetei utilizator pentru a afisa ceea ce se doreste, asa cum se doreste.
    P.P.S. Dupa articolele publicate pe blogul tau legate de CarPlay, ar fi trebuit sa faci o (mica) diferenta

  6. @Alex_E: If it quacks like a duck, then it mush be a duck. Filmul asta e in proces de productie de luni de zile, iar oferirea unei interfata de utilizatori diferite, dar cu elemente asemanatoare iOS-ului, ti se pare imposibila avand in vedere ca vorbim despre un produs Apple care nu era lansat atunci?

  7. pai device.urile de la aplle sunt folosite in tot felul de filme din simplu fapt ca sunt bunisoare si ca sunt aspect destul de elegant,deaia! parerea mea!

  8. Da. iOS in the Car a fost prezentat in iunie, dar asta nu inseamna ca Apple a colaborat cu producatorul masinii pe care este afisat sistemul din imagini (inteleg, Ford) sa introduca pentru un film (popular, de altfel) un sistem a carui interfata utilizator nu are nici macar o legatura, nici cu iOS in the Car si nici cu CarPlay, doar de dragul de a afisa ceva care oricum se vede clar ca este o interpretare facuta pe computer. Serios, e primul film in care vezi afisat pe un ecran un sistem asemanator cu iOS sau OS X? Dupa gandirea asta imi pot imagina ca Rockstar a colaborat cu Apple pentru ca “iFruit” din Grand Theft Auto V sa aibe interfata unui iOS din viitor… Sau ca dispozitivul respectiv este un iPhone din viitor. Nope.
    Cum spuneam cei care pregatesc un film se ocupa de mai multe aspecte, iar afisarea elementelor pe dispozitive, asa cum se doreste, nu este o premiera mondiala.

  9. @Alex_E ” Afișarea elementelor pe dispozitive,asa cum se dorește,nu este o premiera mondiala”
    Te rog da-mi câteva titluri de filme/seriale care sa susțină ceea ce ai spus tu.

  10. @Alex_E nu cred ca ai vazut filmul. Dupa ce il vezi “cu atentie” te rog sa iti dai cu parerea. Uite inca o poza ca dovada. Aici se vede iconul de la Maps si Facetime. http://i.imgur.com/rPIqSQs.png In tot filmul se folosesc doar dispozitive de la apple si e ft clar ca au investit in filmul asta. Mereu personajele vorbesc prin facetime, maps, mesaje si toate au iOS 7. Se aude si sunetul de la mesaje cum este acum. Acum las la aprecierea ta..tinand cont de cand a iesit iOS7 si cand a fost filmat filmul

  11. @amfetamin: Ai impresia ca vorbeam cu sau despre tine? Nu vad de ce as fi nevoit sa imi sustin ideile in fata ta.
    @Adrian, in cazul in care are vreo importanta, nu, nu am vazut filmul si nici nu intentionez sa o fac prea curand. Comentariul meu a fost facut pe marginea informatiilor furnizate in cadrul articolului, iar ceea ce este afisat in cele doua imagini, precum si in colajul din linkul postat in comentariul tau, nu are nici cea mai mica legatura cu CarPlay (in afara de cea evidenta ca ambele sunt afisate pe ecranul unui autovehicul). Repet, nu este primul film in care se folosesc dispozitive Apple. Serios, ne miram ca sunt folosite de parca vorbim despre vreo firma obscura din Romania care produce telefoane si tablete. Apple nu-i Samsung (iau un simplu exemplu), sa aiba nevoie de a plati sute de milioane de dolari pe reclame pentru promovarea agresiva a unor produse de catre celebritati care oricum folosesc iPhone ori iPad, indiferent de ceea ce afiseaza in public (vezi Oscarul din 2014, David Ferrer si multi altii).
    Nu inteleg de ce exista impresia ca Apple are pregatite viitoarele produse cu ani inainte ca ele sa fie lansate. Ei le concep, testeaza, etc., etc. cu mult timp, dar lucreaza intensiv asupra modelului final cu cateva luni inainte ca produsul sa fie lansat. Nu conteaza ca filmarile la NFS au inceput cu nu stiu cat timp inainte, pentru ca interesul nu a fost de a prezenta produse Apple, ci masini, iar cea mai mare parte din durata filmului este vorba despre masini. Altfel, cum poti sa explici, de exemplu, ca in imaginea cu iPhone din colajul incarcat de tine avem interfata din iOS 7 pentru aplicatia Telefon si nu cea din iOS 7 beta, prezentata initial in vara. In vara Apple nu stia ca va face modificarea asta, pentru ca altfel prezenta iOS 7 cu versiunea finala, iar pe parcursul perioadei de testare nu mai erau facute modificari. In a doua imagine din colaj se vede fara dubiu ca este un iPad, dar, asa cum spuneam, are o interfata modificata (vezi centrul de control). Anumite scene au putut fi filmate si dupa 17 septembrie, nu? Sau cu sase luni inainte de a lansa filmul nu se mai poate filma?
    Oricum, in imaginile din articol nu este nici iOS, nici CarPlay, ci o simpla interpretare pe baza sistemului de operare.