iOS 8 – wat zijn de belangrijkste nieuwe features?

iOS 8-concept

  iOS 8 va fi prezentat pe data de 2 iunie 2014 in cadrul WWDC 2014, iar pe data de 3 iunie vom avea disponibil iOS beta 8 1 pentru testare pana in toamna cand va avea loc lansarea oficiala. Compania Apple nu a prezentat inca absolut nicio noutate in legatura cu iOS 8, insa diverse zvonuri aparute pana acum pe internet ne prezinta o imagine destul de clara cu privire la iOS 8 nieuws care vor fi disponibile din toamna.

Ce functii noi va avea iOS 8?

  In cadrul keynote-ului din data de 2 iunie, compania Apple va huidige iOS 8 en de nieuwe toepassingen: GezondheidsboekiTunes RadioTekstbewerking + voorbeeld, impreuna cu o serie de modificari importante pentru aplicatia Messages si schimbari pentru Notifications Center. Separat de lansarea unor aplicatii noi, compania Apple gaat de Apple Maps-service verbeteren, zal implementeren nieuwe functies voor iCloudzal 4G VoLTE-beltechnologie implementeren, va permite rularea de melodii audi HDsi va permite in sfarsit utilizarea de doua aplicatii in acelasi ecran al iPad.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_H6g-UpsSi8&w=580&h=370]

  Acestea sunt, desigur, doar o parte dintre noile functii importante pregatite pentru iOS 8, compania Apple urmand a pregati o gama mult mai larga de noutati, in general peste 100 de modificari facut facute pentru un update de acest gen.

Cand va fi lansat iOS 8 si pe ce iPhone, iPad sau iPod Touch il pot instala?

  Dupa cum v-am spus deja intr-un articol anterior,iOS 8-presentatie din 2 iunie 2014 va fi urmata de release van iOS 8 bèta 1 in aceeasi noapte, lansarea oficiala a sistemului de operare urmand a avea loc, cel mai probabil, in septembrie. In perioada iunie – septembrie Apple va lansa multiple versiuni beta pentru dezvoltatorii sai, iar daca le veti putea instala sau nu va ramane de vazut.

  In ceea ce priveste posibilitatea de a instala iOS 8 pe iPhone, iPad si iPod Touch, v-am spus deja ca doar iPhone 4 si iPad 2 vor fi, cel mai probabil, excluse din lista de compatibilitate avand in vedere hardware-ul slab si vechimea terminalelor pe piata.

  Acestea fiind spuse, va astept pe data de 2 iunie 2014 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte Apple.