iWatch - Apple huurt de verkoopdirecteur van TAG Heuer in voor de lancering van de nieuwe smartwatch (video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Ss6u9A2G_l4&w=580&h=370]

  Daca inca erati circumspecti in legatura cu posibila lansare a iWatch door Apple, ei bine acum va spun ca Tim Cook a reusit sa-l angajeze pe directorul de vanzari al TAG Heuer pentru lansarea viitorului produs. Jean-Claude Biver, de voorzitter van de raad van bestuur van venster, bevestigd pentru televiziunea americana CNBC recenta angajare facuta de catre compania Apple, fostul director de vanzari al TAG Heuer parasindu-si fosta companie in cursul saptamanii trecute.

Biver said the watchmaker’s sales director left as recently as last week, “to take a contract with Apple” in order to launch the iWatch. LVMH owns Swiss watchmakers TAG Heuer, Hublot and Zenith …

  TAG Heuer este o subdivizie a LVMHof Louis Vuitton Moët Hennessy, la fel precum venster, asa ca informatia este cat se poate de reala, ea venind dupa luni de zile in care Apple a curtat diversi manageri ai LVMH. Angajarea directorului de vanzari al TAG Heuer confirma inca o data importanta iWatch pentru compania Apple, cei din Cupertino pregatindu-se pentru o lansare extrem de importanta.