iOS 8, geïnstalleerd op 48% van de iDevices, domineert Android wat betreft acceptatiegraad

  iOS 8 werd minder dan een maand geleden uitgebracht door Apple en momenteel is 48% van de iPhone-, iPad- en iPod Touch-bezitters, slechts 2% meer dan iOS 7, dagen geleden meer dan een jaar geleden uitgebracht. Omdat het concurreert met Android, ontkwamen degenen van Apple er niet aan om hun acceptatiegraad te vergelijken met die van Android KitKat, waarbij de nieuwste versie van iOS 8 op 2 keer meer iDevices werd geïnstalleerd dan Android KitKat op Android-terminals.

 

  De vergelijking is zo normaal mogelijk, dit is een van de weinige sterke punten van iOS vergeleken met Android.

17 REACTIES

  1. Depinde din ce perspectiva privesti lucrurile ,la android ce nu este nexus sau editii google play nu va primi update decat daca compania care a produs smartphone-ul ii va da drumul sau nu ,dar nici ceea ce face apple nu este bine ,cu fiecare update de soft mai mare telefonul incepe sa mearga mai greu si bateria tine mai putin…

  2. E si o mare realizare , iOS8 asta, ca sa fie adoptat . Nu prea vad ce motive are Apple sa se laude . Orice Android de la Jellybean incoace merge mai bine decat iOS 7 sau 8 , inclusiv pe device-uri mai slabe .

  3. Saptamana trecuta rata de adoptie era dezastruoasa , acum a sarit la 48%. Asta in conditiile in care iOS8 e inca varza . Cine mai crede toate minciunile Apple ?

  4. Care parte nu va place , baieti ? Aia cu falsa rata de adoptie , sau ca iOS e tot varza dupa 3 update-uri intr-o luna ? Poate mai cititi si voi articolele alea care redau realitatea , chiar pe blogul asta.

  5. Tati, eu am ios8 pe 5s, air, ipad2 . Nu inteleg cum dracu sunt plini astia de probleme, ca la mine merg toate perfect. Intr-adevar am obsv. ca ipad2 a devenit mai lenesa dar mi se rupe, o folosesc doar la bucatarie. :))

  6. Da,a crescut rata de adoptie,deoarece a aparut o problema la iphoane-urile cu Jailbrack,si anume subfolderul Cydia Substrate a fost infestat cu un mic virus ceea ce a dus la defectarea Hotspotului din meniul iphone-ului.Adica,se putea conectat alt device la iphone,dar nu mai vedea ip-ul iphone-ului,ceea ce a dus la neconectarea prin hotspot la acel iphone.In concluzie,cei cu probleme de hotspot,au trecut la ios 8.0.2 pierzand Jailbrack-ul monentan!

  7. Ptr 12345 – aiurea’n tranvai esti tu,eu vorbesc din testele facute pe iPhone 5S si iPhone 4 cu iOS 7.1.2,incearca sa te abtii de la comenturi gratis,doar ca sa iti apara nickname-ul aici