iOS 8.1 - wanneer komt het uit en wat brengt het?

  iOS 8.1 este viitorul update important pe care compania Apple se pregateste sa il lanseze pentru iPhone, iPad en iPod Touch, iar in cursul serii trecute a anuntat ceva aduce nou si cand va fi disponibil. iOS 8.1 a fost testat in versiune beta timp de aproximativ 3 saptamani de zile de catre compania Apple, iar in zilele urmatoare vom avea ocazia de a il instala in iDevice-urile noastre si de a beneficia de cateva functii noi, dar si de multe rezolvari ale problemelor existente.

iOS 8.1 - wanneer komt het uit en wat brengt het?

  iOS 8.1 verschijnt op 20 oktober, adica luni, de catre compania Apple, toti posesorii de iPhone, iPad en iPod Touch putandu-l instala atunci prin intermediul iTunes sau a sistemului Software Update. iOS 8.1 va fi disponibil ca un update GRATUIT pentru noi si daca va intrebati de ce a ales Apple sa mentioneze acest lucru, ei bine raspunsul este simplu: deoarece in trecut compania americana cerea bani pentru asemenea actualizari, dar a reunntat la acest “obicei” cu multi ani in urma.

  iOS 8.1 va aduce urmatoarele noutati:

  • Apple Pay – sistem de plati mobile care va fi disponibil in iPhone 6, iPhone 6 Plus si iPad Air, el urmand a fi lansat initial doar in SUA pe data de 20 octombrie;
  • Filmrol – Apple va schimba denumirea albumului Recently Added, Recent adaugate, din iOS 8's Foto's-app, in el fiind listate toate pozele si clipurile video inregistrate cu iDevice-urile noastre, sau salvate in ele;
  • iCloud Photo Library – disponibila in versiune beta, acest sistem va permite sincronizare automata in iPhone, iPad, iPod Touch si Mac a tuturor pozelor si clipurilor din aplicatia poze, atat timp cat ele sunt logate la acelasi Apple ID.

  iOS 8.1 va fi lansat luni seara si desigur ca va astept pe iDevice.ro sa discutam despre update si importanta sa.