Verhelpt iOS 8.1.3 de vertraging bij telefoongesprekken op de iPhone?

iOS 8.1.3 iPhone-oproepvertraging

  Telefoongesprekvertraging voor iPhone verscheen in iOS 8 heeft voor talloze problemen voor gebruikers gezorgd en ik weet dat velen van jullie al een tijdje wachten totdat Apple dit probleem oplost. lancering iOS 8.1.3 het bracht voor sommigen van jullie een "schaduwtje" van hoop dat je na de installatie de telefoon kunt beantwoorden zonder die vertraging te ervaren, maar zo is het niet helemaal. Het lijkt erop dat iOS 8.1.3 het loste dit probleem voor gebruikers niet op en er werd verwacht dat Apple geen haast zou hebben om dit te doen in de omstandigheden waarin we het waarschijnlijk over een complexe wijziging hebben.

  De vertraging in oproepen iOS 8.1.3 zal hoogstwaarschijnlijk in bestaan iOS 8.2 gezien de manier waarop hij het bedrijf behandelde Apple dit probleem tot nu toe, dus verwacht niets anders. Tot nu toe heeft niemand enige verklaring gegeven voor dit probleem en verder lijkt het niet van invloed te zijn op de Amerikanen Apple ze zou in de buitenlandse pers fel bekritiseerd zijn. Dat gezegd hebbende, bij gebrek aan een echte wens van Apple om het probleem op te lossen, lijkt het erop dat we eraan vastzitten totdat er misschien een nieuwe update beschikbaar is.

33 REACTIES

  1. bai nene mi-e scarba de Apple! va spun ca nu comentez aiure desi intru zilnic dar simt SCARBA fata de apple. Pai in comparatie cu proiectele google imi dau seama cat de mici sunt. Uramtorul telefon 100% va fi cu android si sa nu va aud ca vb. de calitatea apple.

  2. sincer eu urmeresc stiri si din deutschland dar niciunde nu s-a pomenit de vre-un lag deranjant la raspuns. la mine si nu numai acel “lag” se rezuma la maxim 1 sec dupa ce dau pe slide, de asta vb si voi???

  3. Acest lag la apel a fost una din multele cauze pentru care am trecut la BB Passport…dupa 7 ani de Apple… Mai am un iPad mini care o sa plece cat de repede…sunt scarbit de Apple si de lipsa de respect fata de clientii sai ! Softurile sunt din ce in ce mai proaste , pe langa ca bat pasul pe loc

  4. Acea secunda ti se pare normal sa fie acolo dupa ce dai sute de euro pe un device cu pretentii ?! Mie nu! Nu e foarte comod sa dai slide to answer si sa te uiti la telefon daca s-a conectat,inainte sa il duci la ureche…cei care il folosesc doar pentru jocuri si facebook poate nici nu au remarcat :)))

  5. Pana sa citesc acum 1-2 luni despre lagul asta, nu l-am bagat in seama, nu m-a deranjat. Ei, din cauza voastra, de atunci a devenit o obsesie si pt mine. Dar am gasit si rezolvarea de aprx o saptamana. Nu mai am nici un lag la apeluri, slide-ul si comutarea pe apel facandu-se instant.

    Se pare ca apple stie despre aceasta problema inca de la primul iphone, de aceea au implementat butonul “Switch to Silent” sau “Mute”. Nu sunt sigur sub ce nume a fost patentata functia…, cert e ca FUNCTIONEAZA ! Nu mai am lag…

  6. Lucian, toți care suntem aici avem produse Apple si ne-am cumpărat ca ne-au plăcut si au fost super bune, iOS 6 a fost super. Din păcate ce se întâmpla acum este bătaie de joc, încet si sigur in ritmul asta renunțam la Apple.

  7. stai cuminte ca nu toti care abereaza aici au produse apple. in legatura cu iOS 6 crede-ma ca nu e nimic grozav in comparatie cu iOS 8. soramea are un device cu iOS 6 pe ip4 nu e asa cum va aduceti aminte.

  8. ionele așa hotărât am fost si eu ca tine am avut galaxy s5 după care note 4 si tot la iphone am ajuns, nu poți compara nicio data Apple cu android sincer,la urma urmei e un soft care cu siguranța va fi rezolvat,si androidul are o grămada de buguri nu unul

  9. Acel lag este cel mai probabil produs de functia de relay introdusa in iOS8 (care trimite apelurile si SMS-urile catre alte device-uri configurate cu acelasi cont) si pot sa va zic ca este prezent si in 8.2 beta 4 si nu stiu daca vor face sau pot face ceva sa il micsoreze.

  10. Daca stie cineva cum se poate pacali acest lag, cu un tweak, precizez ca am iPhone 6 iOS 8.1.2 Jailbreaked. Poate ca tweakul COU elimina acel lag, dar nu vreau sa renunt la Slide to answer.

  11. Bai da nesimtiti mai sunt astia de la Apple, dai 30-40 mil pe un produs de al lor , te astepti sa fie ceva FENOMENAL, EXCEPTIONAL, etc… dar ce primesti? un telefon care raspunde “greu” la apeluri, si care nu iti permite sa iti pui un soft macar anterior care sti ca nu are “defecte” ….niste cretini…