Zal Apple vandaag de iPhone 6S uitbrengen?

iPhone 6S en iPhone 6S Plus gelanceerdApple va lansa iPhone 6S si iPhone 6S Plus astazi? Aceasta intrebare am tot primit-o in ultima zi si asta pentru ca unii jurnalisti de la posturile de televiziune si marile ziare din Roemenië nu fac diferenta dintre o lansare si o prezentare pentru un produs al companiei Apple.

Mai exact, astazi compania Apple doar va prezenta iPhone 6S si 6S iPhone Plus, ele urmand a fi disponibile pentru precomanda, cel mai probabil, din data de 11 septembrie, lansarea oficiala urmand a avea, cel mai probabil, loc abia in 18 septembrie, dar numai in anumite tari de pe glob.

In aceasta idee, astazi compania Apple doar ne va prezenta iPhone 6S si iPhone 6S Plus impreuna cu toate functiile pe care cele doua dispozitive urmeaza sa ni le ofere, asta in timp ce lansarea va fi programata ceva mai incolo, cand au stabilit cei din Cupertino.

Conferentie voor de presentatie iPhone 6S vanavond begint het echter om 20 uur Ik wacht op je op deze pagina vanaf 19 uur om al het nieuws te bespreken en in de tussentijd beveel ik je aan download de iDevice.ro-applicatie, maak een bladwijzer van de eerste pagina van iDevice.ro, abonneer u op de nieuwsbrief of abonneer u op desktopmeldingen om het laatste nieuws uit de wereld van technologie te ontvangen.