Mophie juice pack reserve – externe batterij voor iPhone 6S

Mophie sappakje reserveMophie sappakje reserve este una dintre putinele carcase cu baterie externa pentru iPhone 6 si iPhone 6S beschikbaar TIJD de fata pe piata, iar asta pentru ca avem in vedere compatibilitate directa cu noul terminal.

Teoretic orice alta carcasa cu baterie externa pentru iPhone 6 ar trebui sa fie compatibila si cu iPhone 6S desi intre cele doua terminale exista o diferenta in grosime de 0.2mm, insa produsul celor de la Mophie este prezentat ca fiind compatibil 100% cu noul smartphone.

Mophie sappakje reserve este capabila sa ofere cu pana la 60% mai multa autonomie pentru iPhone 6S multumita bateriei pe care o are incluse, astfel ca veti beneficia de inca jumatate din autonomia pe care o are in mod normal smartphone-ul vostru in timpul utilizarii.

Mophie sappakje reserve are disponibil un buton special care permite pornirea sau oprirea incarcarii dispozitivelor voastre, cei de la Mophie sustinand ca exista inclusiv un sistem inteligent de incarcare ce are menirea de nu oferi mai multa energie decat are nevoie temrinalul.

The most compact battery case mophie has ever created. Groundbreaking in form, the distinctly thin and lightweight design of the sap pak reserve provides advanced power, reliability and protection to your iPhone 6s / 6 in an everyday case you’ll barely notice.

Separat de acestea, Mophie juice pack reserve poate extinde cu pana la 8 ore timpul de vorbire la telefon, cu pana la 6 ore timpul de navigare pe internet si cu aceeasi durata timpul de redare al clipurilor video, deci va veti putea bucura mai mult de smartphone-urile voastre.

Mophie sappakje reserve este disponibila pentru achizitie la pretul de 70 de euro direct din magazinul producatorului.