Apple bereidt een verbeterde iPhone 5S voor

Verbeterde iPhone 5SApple bereidt een iPhone 5S verbeterd voor release in elke periode van de volgende maanden, waarbij het Amerikaanse bedrijf van mening is dat dit model van zijn terminal vanuit hardware-oogpunt een upgrade nodig heeft.

Hoewel het normaal zou zijn om erover te praten iPhone 7Clijkt het erop dat Apple alleen de hardware gaat verbeteren iPhone 5S zonder een presentatieconferentie voor dit product voor te bereiden, verkopen de partners het nieuwe model al klaar om in productie te gaan in Aziatische fabrieken.

Volgens informatie van Apple's partners zou de nieuwe versie van de iPhone 5S een A8-chip bevatten in plaats van de A7-chip, een Wi-Fi 802.11ac-chip, Bluetooth 4.1 en de FaceTime HD-camera vergelijkbaar met die in de iPod Touch 6G en niets anders beschikbaar.Verder.

Kortom, we hebben het over een belangrijke upgrade voor de prestaties van de terminal, een upgrade die niemand had verwacht te zien in een product dat twee jaar geleden door het bedrijf Apple werd gelanceerd, maar een die op dit moment behoorlijk reëel lijkt te zijn.

De geloofwaardige bronnen zeiden dat Apple een "iPhone 5s Mark II" voorbereidt waarvan de specificatie van de chip is gewijzigd naar een A8-chip, 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.1, FaceTime HD-camera is gewijzigd naar een diafragma van hogere kwaliteit ƒ/2.2 op basis van de iPod touch (6e generatie) als een verbeterde versie "iPhone 5s" waarop de A7-chip is gemonteerd.

Als Apple voor de iPhone 7C een A9-chip heeft voorbereid met veel veranderingen vanuit hardware-oogpunt, hebben we het voor de iPhone 5S over de implementatie van de componenten die beschikbaar zijn in de iPhone 6 om hem betere prestaties en een langere levensduur te geven.

Ook al is niet bekend wanneer deze nieuwe versie van de iPhone 5S op de markt zal worden gelanceerd, er wordt gespeculeerd dat deze tegen precies dezelfde prijs zal worden verkocht die Apple op dit moment in rekening brengt voor de terminals die al beschikbaar zijn in de commerciële aanbod.

23 REACTIES

  1. Foarte bine fac.
    Inca sunt persoane care nu vor sa renunte la marimea si design-ul 5S-ului.
    Cu fiecare update al iOS-ului terminalele vechi merg din ce in ce mai greu, deci este un lucru de admirat.

  2. Un 5S cu hardware de 6s sunt dispus sa-l platesc si cu 200$ mail mult decat cel din urma. Pentru mine personal a fost si inca este cel mai bun design. Am 6s doar pt performace si evident camera.

  3. Happle NU sunt prosti scot un Upgrade la i5S acum …si in 6 Luni scot 6C sau 7C…
    ideea lor e de aface bani si iar bani..
    iPhone 6 sau 7C va fi de 4″ si mai toți si l-ar dori..si apoi iar Happle face banii :))

  4. Totul tine de publicitate , suntem ca niște lei in cușca , Apple mai arunca câte un zvon pe piața si noi il devoram , își fac publicitate prin discuțiile noastre si văd dacă oameni sunt multumiți in continuare cu vechiul dizain ca sa nu mai investească. Am înțeles ca i5s arată bine dar vorbim de Apple nu de vreo chinezărie oarecare sa fim multumiți cu același desing in continuare. Apple poate sa scoată un nou iPhone cu aceleași dimensiuni cu un desing mult mai frumos sa il lăsam uitări pe 5s
    Acum înțeleg de ce Dacia a avut același design timp de 30 de ani , pt ca ne mințim singuri si exact ca vulpea unde nu ajunge spune ca e acru. Din caza ca suntem orbiți de brand , Apple ne prostește cu tehnologie veche la bani mulți in loc sa primim o grămada de inovații la jumătate de preț fata de pretul actual.
    Suntem in 2015 si in iPhone inca nu gasim slot de card , sa fim serioși , nokia avea slot de card de când era cățelu lup.

  5. Au un motiv bine intemeiat pentru care nu au pus slot de care. Acelasi motiv care nu te lasa sa pui orice melodie din telefon ca ton de apel, acelasi motiv pentru care nu poti instala orice aplicatie, etc.

  6. @ScH: cu vulpea la struguri nu e cum zici tu. Citeste postul meu de mai sus. De la finalul lui martie al meu i6 sta in cutie iar 5s ruleaza bine.Q.E.D.

  7. @kata : si eu am Mercedes dar prefer sa merg cu Dacia mercedesu il țin in garaj nu rulează bine prin gropile din România , nu te contrazic ca i6 al tău sta in cutie si ma gândesc ca persoane ca tine le -numeri pe degete , persoane care sa își țină tel in cutie si sa nu il folosească , Eu vreau sa spun ca in loc sa privim in viitor preferam sa ne mulțumim cu i5s la bani mai putini
    Eu vreu un tel performant la bani putini si fără multe restricții.
    Atâta timp cât noi aici comentam ca vrem i5s Apple nu va scoate decat același tel in alta carcasa.
    Pt mine de la i4s Apple nu a făcut decat sa ne aburească.
    Ne lăsam prea prostiti de aceasta companie care inca nu a renunțat la 16 gb

  8. @adi : tot ce scoate apple se pare ca e Inovație chiar daca unele companii renunța la acele inovații pt ca sunt de domeniul trecutului atunci cand sunt implementate de Apple aplaudam si comentam aici si criticam firmele competitoare
    Spune-mi si mie ce Inovație a implementat Apple in noul i6s sau cu ce o sa ne uimească in viitorul apropiat inafara de culori si dimensiuni care pana sa le scoată Apple le tot criticam împreuna. Apple are voie sa scotă un iPhone din plastic sau un iPhone cu camera ieșită inafara.
    Cand v-a apărea iPhone cu slot de card toți vom spune ca este o Inovație si ca ceilalți nu o implementase asa cum trebuie in termialele lor si ca ce face Apple face bine.