Nieuwe afbeeldingen van iPhone 7- en iPhone 7 Plus-batterijen

Bateriile iPhone 7 si 7 iPhone Plus apar astazi in doua imagini preluate de la un partener Apple din China, ele avand rolul de a ne dezvalui faptul ca Apple intentioneaza sa creasca doar usor capacitatea acestei componente in baza careia functioneaza terminalele.

Conform acestor imagini, De iPhone 7 heeft een batterij van 1735 mAh, met slechts 25 mAh mai mare decat cea a iPhone 6S, deze tijd De iPhone 7 Plus heeft een batterij van 2810 mAh, met slechts 60 mAh mai mare decat cea folosita de catre Apple in iPhone 6S Plus.

Practic, Apple se bazeaza pe reducerea consumului de energie pentru a imbunatati autonomia iPhone 7, asta deoarece cresterea in capacitatea de stocare a energie este nesemnificativa si doar in baza sa nimeni nu va simti o crestere a timpilor de utilizare.

De iPhone 7 heeft een kleinere batterij dan de iPhone 6

Partea proasta este ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor avea baterii mai mici decat iPhone 6 si iPhone 6 Plus, acestea din urma fiind echipate cu baterii ce au 1810 mAh si respectiv 2910 mAh, ele fiind iPhone-urile cu cele mai mari baterii de pana in prezent.

iPhone 7-batterij

 

Apple vrea sa faca iPhone 7 si iPhone 7 Plus mai subtiri decat predecesoarele lor, asa ca de aici vine o explicatie pentru evitarea cresterii capacitatii bateriilor de a stoca energie, insa din pacate lumea vrea autonomie, nu smartphone-uri foarte subtiri.

Apple nu intelege acest lucru si cred ca un iPhone care abia merge o zi este suficient de bun, insa competitorii sai incep sa ne arate ca totul are limite, inclusiv prostirea utilizatorilor cu baterii de capacitate mica, care nu le satisfac nevoile.

iPhone 7 Plus-batterij

Desi iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor fi lansate abia in toamna, aceasta este a doua oara cand vedem batterij iPhone 7 si imaginea anterioara oferea informatii similare privind capacitatea, deci nu me putem amagi gandindu-ne ca ea va fi mai mare decat cea din iPhone 6.

Voi ce parere aveti despre aceasta decizie a Apple ?