Apple is het meest intieme merk voor klanten

Apple este cel mai intim brand dintre toate cele care exista in momentul de fata, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile. Vorbim despre rezultatele unui sondaj realizat pe 6000 de persoane din trei tari de pe planeta, acestora fiindu-le cerut sa spuna de care brand se simt cel mai mult atasate, cel al companiei Apple castigand.

Cei de la Apple au obtinut un scor de 77 de puncte din 100 posibile, el reusind sa le intreaca pe cele ale Disney si Amazon, urmatoarele 2 brand-uri din top. Conform creatorilor topului, legatura dintre un brand si consumatori genereaza mai multi bani pentru compania care-l detine, asa cum este si normal, oamenii cumparand produsele.

Jumatate dintre participantii la studiu sunt din SUA, cealalata jumatate fiind impartita intre Mexic si Emiratele Arabe Unite, tari in care Apple vinde foarte multe produse. Aceste tari au foarte multi utilizatori ai produselor Apple, iar asta se vede foarte usor in studiile de acest gen, compania Apple fiind plasata pe aceeasi pozitie intr-un studiu similar facut anul trecut.

“Our report once again reveals that the bonds created between a brand and a consumer deliver greater economic growth. Brand growth starts and ends with emotion and the quantity, quality and character of the bonds formed with customers.”

apple brand intim