OnePlus 5 – betere autonomie dan iPhone 7 Plus

OnePlus 5 are cea mai mare autonomie pentru baterie dintre toate smartphone-urile, intregand inclusiv iPhone 7 Plus, "regele" in acest segment de performante.

OnePlus 5 este cel mai performant smartphone de pe planeta, intrecand iPhone 7 Plus in testele pentru utilizare zilnica si partial in cele pentru performantele sintetice, unde si triseaza. In ciuda acestui lucru, OnePlus 5 este regele smartphone-urilor cand vine vorba despre performante, dar si cand vine vorba despre autonomia bateriei, conform unui test recent publicat.

Acest test pune OnePlus 5 in fruntea smartphone-urilor cu o autonomie de 9 ore si 18 minute pentru utilizare multumita bateriei cu o capacitate de 3300 mAh. Dupa cum puteti observa, OnePlus 5 are o autonomie ce o depaseste cu 13 minute pe cea a iPhone 7 Plus, diferenta intre terminale fiind mica, dar ea exista si asta conteaza cel mai mult pentru ca trebuie raportata.

HTC U11 este urmatorul smartphone care se apropie in autonomie de OnePlus 5, diferenta fata de el fiind de 15 minute, deci la fel de insesizabila in utilizarea zilnica. Mergand mai departe, Samsung Galaxy S8 ocupa locul 4 la o diferenta de aproape o ora fata de OnePlus 5, deci in aceasta situatie utilizatorii vor simti cu siguranta ca noul smartphone chinezesc functioneaza mai mult.

OnePlus 5 – betere autonomie dan iPhone 7 Plus

Interesant este ca iPhone 7 are o autonomie cu o ora si jumatate mai mica decat cea a OnePlus 5, in timp ce OnePlus 3T are o autonomie cu 3 ore si jumatate mai mica. Aici vedem cea mai dramatica imbunatatire, practic, deoarece OnePlus 5 va oferi cu mult mai multa autonomie pentru utilizatori, lucru la care probabil nu se astepta chiar nimeni, avand in vedere performantele anterioare.

Google pixel XL, LG G6, sau Samsung Galaxy S7 Edge sunt la minim 2 ore in urma OnePlus 5 in ceea ce priveste autonomia, semn ca vechile chip-uri Qualcomm aveau performante foarte proaste. Nici Huawei P10 Plus cu al sau chip Kirin nu se descurca rau, diferenta intre el si OnePlus 5 fiind de o ora in utilizare, adica extrem de apropiata de cea a Samsung Galaxy S8.

OnePlus 5 autonomie baterie iphone 7

Intr-o lume in care autonomia unui smartphone este extrem de importanta, cei de la OnePlus demonstreaza ca sunt capabili sa faca si lucruri bune pentru OnePlus 5. Desi au copiat design-ul iPhone 7 Plus si au fost criticati, iata ca OnePlus 5 a copiat si autonomia, dar a imbunatatit-o foarte usor pentru a intrece cu putin smartphone-ul companiei Apple si a le oferi utilizatorllor o experienta marginal mai buna.

Ca sa fiu complet sincer, nu ma asteptam ca OnePlus 5 sa aiba o autonomie atat de buna pentru baterie, insa iata ca poti face si optimizari serioase in Android pentru a obtine ceea ce vrei.