iPhone X – Prijs in Roemenië en Europa onthuld

iPhone X heeft de prijs in Roemenië en Europa onthuld door een mobiele telefoonoperator voor een journalist uit Frankrijk en we hebben het over een groot bedrag.

iPhone X heeft de prijs in Roemenië en Europa onthuld door een Franse journalist, die de informatie hoogstwaarschijnlijk heeft overgenomen van een bron binnen een mobiele telefoonoperator. Volgens hem gaat het om de iPhone X hij kost maar liefst 1100 euro in de basisversie in Frankrijk een zeer hoge prijs voor een mobiele telefoon, maar waar velen al sinds de zomer van dit jaar op wachten.

Er werd in talloze geruchten beweerd dat de iPhone X zo'n hoge verkoopprijs zou hebben, en werd aangekondigd door verschillende bronnen dicht bij Apple, maar ook door sommigen binnen sommige mobiele telefoonoperatoren. Degenen in Frankrijk hebben de pre-order en releasedatum voor bevestigd iPhone 8, en nu is ook de prijs van de iPhone X bevestigd, dus de informatie moet zo reëel mogelijk zijn, ook al is deze nog niet van Apple afkomstig.

iPhone X zou met een vanafprijs van 1100 euro kunnen bereiken zelfs 1300 euro kosten, zo niet zelfs meer, afhankelijk van de gekozen opslagruimte. Het is mogelijk dat Apple in de VS de iPhone X zal verkopen tegen prijzen vanaf 1000 dollar, zonder belastingen, maar het optellen van de belastingen zal oplopen tot 1100 dollar, dus we hebben het over een pariteit van 1:1 dollar euro in een wisselkoers waarvan alleen Apple kan dat hebben.

iPhone X heeft de prijs in Roemenië en Europa onthuld door de Fransen

iPhone X Prijs Roemenië Europa onthuld

Het gerucht gaat tot nu toe dat de iPhone X klaar is voor release in versies met 64 GB, 256 GB en 512 GB opslagruimte, dus je krijgt meer ruimte dan een laptop. Apple zou de iPhone X met 128 GB of 256 GB opslagruimte kunnen verkopen, maar de hoge prijzen voor de telefoon lijken erop te wijzen dat we meer opslagruimte zullen hebben dan iemand zich ooit kan voorstellen.

iPhone X met een verkoopprijs van 1100 euro in Europa wel het kost minstens 5060 LEI in Roemenië, hoewel ik denk dat de prijs dichter bij de 5200 LEI zal liggen in winkels als eMAG. eMAG is een officiële reseller van Apple-producten, maar soms zijn de prijzen iets hoger dan de rest, maar ik verwacht ook geen prijs lager dan 5150 LEi voor de basisversie van de iPhone X, dus je moet voorbereid zijn op Dat .

iPhone X zal door Orange worden verkocht voor de prijs die we in de Apple Store zien, maar de hoeveelheden zullen beperkt zijn, niet omdat de operator geen aandelen zal hebben, omdat hij een gouden partner is en de grootste voorraden in Roemenië heeft, maar omdat hij grote vraag zijn. iPhone X met 256 GB en 512 GB opslagruimte het kost maximaal 6000 LEI, een exorbitante prijs voor een telefoon, niet alleen in Roemenië, maar waar ook ter wereld.

Van iPhone X en iPhone 8 worden de prijzen vanavond officieel bekendgemaakt en ik wacht vanaf 19:30 uur op je op iDevice.ro om alles te bespreken.

74 REACTIES

  1. Dar nu înțeleg cu ce își justifică această sumă imensă… Și zic imensă pentru ceea ce oferă. Poate într-adevăr, FaceID e ceva de capul lui, dar pentru funcția asta să dai atâția bani ? ?

  2. Doar din ce se știe pana acum , sigur vor mai fi lucruri de dezvăluit , își merita pe deplin banii !!! Doar celor cu android li se pare mult , pentru ca ei habar nu au pe ce lume trăiesc oricum , odată ce sunt capabili sa dea 1.000€ pe Note, iar pe iPhone X sa spună ca este scump 1100€ , care este net superior .

  3. care este faza cu acea poza? inca 1 data nu este pt saraci ce trag de un telefon fie el ce o fi pt 2-3 ani gasind scuze, asa fac saracii si cu masinile de le tin cate 10 ani, si cu casele de nu le zugravesc pt 20 ani etc

  4. Este simplu : unii cumpără și aruncă cu banii doar ca să moară lumea ca au ultimul tip de smartphone (cu funcții pe care concurența le are de câțiva ani). Alții se gândesc la eficiența dispozitivului. Atâta timp cât mă descurc cu el, nu am nevoie să arunc atâția bani pe noul smartphone. În plus, mie personal nu îmi place deloc designul iphone 8 (tetris și camera semafor, scoasă înafara și pusă pe verticală). Dar evident, gusturile nu se discută.

  5. sau mai sunt unii ce isi permit in fiecare an sa isi ia the latest and greatest doar ca sunt pasionati si nu se uita la bani ca doar pt asta au investit si muncit din timp, ca pe viitor sa isi permita tot ce le face placere

  6. Nu ma surprinde pretul, Zaone poate sa caute o postare de a mea facuta prin mai-iunie in care am spus 1200-1300€ .
    “Doar Srb si Zaone ” vor detine iPhone X???.
    Pret EXORBITANT, EXAGERAT SI NESIMTIT DIN PARTEA?.

  7. Srb, aici nu e vorba de permis sau nu. Dacă am avut ~ 1.000 € să dau pe iphone 7 128 GB în imediata perioada de după lansare, nu as sărăci să mai dau câteva sute de lei în plus. Problema este că deja Apple a exagerat. Dacă venea cu o funcție cu adevărat revoluționară care să merite banii, DA, îl cumpăram. Dar așa, când nu aduce nimic nou… ?

  8. Impozit pe venit? Pentru o corporație? În ce univers? Apple înregistrează impozit pe profit, că doar nu e PFA, și nici nu are venituri anuale mai mici de 100.000 dolari.

    Râzi tu de logica unora, dar cunoștințele tale elementare despre afaceri sunt mai slabe decât cele ale maimuțicei.

  9. Femeia de serviciu are salariu de 800 lei lunar, adică de mai puțin de 200 euro.
    Chiar și cu salariul ăsta, femeile de serviciu își permit iPhone, și asta spune multe despre “exclusivitatea” iPhone-ului.

  10. Mă bucur că încă mai sunt oameni care gândesc, așa că ține. Dacă pentru tine 6s este suficient chiar nu are nici o logică să dai 1100€ pe un telefon, doar pentru că este ultimul model. Cum ai spus si tu, mai bine investești într-o mașină care este mult mai utilă. Eu dacă ar fi să aleg intre mașină și telefon și nu as avea bani pentru amândouă, cu siguranță aș alege mașina.

  11. din pacate asta este viitorul…ai vazut ce a lansat mercedes azi….smart full autonom, fara volan etc…il chemi si vine, nici nu il detii, dai comanda si vine si te ia de acasa…daca ai nevoie de inca 1 pt bagaje mai chemi unu sa mearga in spatele tau

  12. hmm pt confort multa lume va da, nu mai ai probleme de parcare pt ca vine ea de acolo, nu mai exista accidente decat daca va exista problema de soft, fara mers la service, si multe altele…daca esti genul ce ii place sa conduca atunci clar nu este pt tine

  13. Du-te acasă mă… Ești complet varză la cunoștințele astea. Comentariile tale de genul ăsta mă fac să cred că tu nu ai nicio afacere. Varza!
    Apple înregistrează impozit pe profit, și discuția asta nu are absolut nicio legătură cu Tim Cuc sau cu scosul banilor din firmă. Varză, îmi este și silă să citesc prostiile pe care le scrii…

  14. hahah pai daca tu vii cu minciuni si acuzatii nefondate, vin si eu cu aberatii ….daca tu mananci varza din cauza saraciei, este ok, dar vorbeste civilizat nu ca la tara
    Mie imi place, credeam ca te-am pierdut

  15. Da dar cu toate astea tu vei pierde din instinctele și capacitățile tale umane, ca șofer. Singurul lucru electronic de la mașina mea pe care îl folos și mi se pare util este pilotul automat. In vara asta am făcut un drum de 800km și chiar se simte. Anul trecut cu vechea mașină același drum dar fără pilot automat, cam obositor.

  16. vorbesc serios, pt ca ia bani si de la mine de la firma/acasa unde vine de la 8-12 si dupa aceea merge si in alta parte..probabil ai uitat ca o femeie de serviciu poate avea 2 locuri de munca si in total are 3200 lei
    Si mai sunt unele ce lucreaza la Marriott si au 950€ net…
    serios cred ca ai ramas in urma, ar trebui sa mai ceri si tu o marire de salariu daca pt tine 3200 lei pe luna ti se pare mult pt o femeie de serviciu…pana si la noi a mai crescut salariu mediu

  17. Dar nu te-ai intrebat asa vreodată de ce dupa ce Note7 exploda, majoritatea clienților au optat pt un s7 edge si nu ai vrut banii înapoi?!?! Stiu!!!! Pot sa raspund tot eu?!?! Pt ca sunt prosti, la fel ca voi cand cumpărați același design an de an si va abureste Tim ca procesorul vostru este cel mai tare din galaxie. În rest nimic nou. Poate anul asta primiti si voi încărcare wireless, o baterie mai mare, poate un display mai bun!! Ahhh pe asta cu displayul ati rezolvat-o, ati cumparat tot de la SAMSUNG.
    Ce sa zic succese la cumparat iphone, cu banii ăștia adica 1200+ € iti cumpărai un macbook pro la istyle în perioada asta. Cel mai bun laptop din cele care exista pe piata, recunosc aici.

  18. :))) @Mostwnted. Cate rate mai ai?
    @Srb ce afacere ai? @creed commentul tau este cel mai tare din cate am citit si ai dreptate, sa mi se schimbe sa gele daca nu: mai bine dau 1100 eur pe un iphone X decat 1000 pe un note 8. Clar. Stii de ce gandim asa? Pentru ca odata posesor si utilizator de iphone de ani de zile, asa vei ramane pana la veci batraneti. Vom trece pe Samsung doar cand Apple se va reprofila pe carucioare cu rotile cu conducere autonoma (asistata) :)) ca tot lucreaza ei de ceva timp la sisteme de acest gen. Dar cred ca nici atunci nu voi schimba pe android oreo sau cine stie cum se va numi. Pai un motiv ar fi recunoasterea faciala din galaxy s8 si note 8 care chiar este o gluma; poti sa pacalesti sistemul cu un selfie sau o simpla poza printata. Aia nu e securitate domnilor demna de o companie lider pe segment. Vorba lui Tetelu (tetelejurnal): “las-o in pl noastra ca daca v-ar vedea Arsenie Boca, ar invia doar ca sa apara la TV acuzand astfel de blasfemii tehnologice ce corup capul si mintea credinciosului de rand. Acum babele se inchina si pupa icoanele direct pe tableta primita de la nepoti. Nici nu mai merge credinciosii la biserica.” .
    Tetelu asta :))

  19. prieteni dragi nu stiu cum vor fi iphone x , 8 , 8 plus si cum se va “MISCA” ios 11 ce pot sa va spun e ca eu personal am instalat toate buid-urile si am fost tentat sa sparg telefonul de 1000 de ori pana acum !!!! un os mai prost ca asta (cu atatea bug-uri )…cel putin pana la build 10 nu am vazut de cand sunt eu ! :(:(:(……………..si apropo sunt fun apple !

  20. mda unii se pare ca traiesc degeaba…daca cineva are bani de ce sa nu se bucure de ei? de ce sa nu isi ia ce isi doreste si sa nu isi faca casele cum vrea el, sau sa conduca ce masini vrea sau sa isi petreaca timpul in vacante si locatii ce ii plac? mentalitate de tigan asta cu snobi si unii si altii. Snob nu are nicio treaba cu omul ce isi satisface placerile,poftele si pasiunile

  21. 12 rate ca l-am luat de când a apărut… Ce plm fac acu? Mai fac un credit ca alta soluție n-am… Vând iphone 7 și mai fac un credit ca să-mi iau noul X… Apoi o sa trec pe mod autobuz, dar cine are iphone X? ???‍♂️