iOS 11 – Problemen na installatie op iPhone en iPad

iOS 11 kent problemen na installatie op iPhone en iPad, deze zijn vervelend voor veel gebruikers die de update op hun apparaten hebben geïnstalleerd.

iOS 11 heeft problemen na het installeren op iPhone en iPad, en het internet staat vol met mensen die verschillende bugs of ernstige problemen met het besturingssysteem melden. iOS 11 werd door Apple gedurende 3 maanden getest in meer dan 10 bètaversies, een nieuw record voor Amerikanen, maar desondanks zijn niet alle bugs die in het besturingssysteem voor iDevices voorkomen verwijderd.

iOS 11 is gisteravond uitgebracht door Apple op een dag die volgens president Tim Cook er één moet zijn om nooit te vergeten, verwijst hij hier naar het nieuws dat het besturingssysteem brengt. De realiteit is dat iOS 11 ook veel problemen met zich meebrengt voor iPhone- en iPad-gebruikers, maar de president van Apple zal dit uiteraard in geen enkel interview toegeven omdat hij het niet kan.

iOS 11 kent niet echt grote prestatieproblemen op de iPhone en iPad, zoals ik je in een vorig artikel al liet zien, maar kent helaas wel andere vervelende problemen. We hebben het hier over talloze interfaceproblemen die overlappende elementen genereren, functies die niet kunnen worden gedeactiveerd of geactiveerd, willekeurige crashes in eigen applicaties of applicaties van derden, het plotseling sluiten van applicaties en vele, vele andere soortgelijke problemen.

iOS 11 – problemen na installatie op iPhone en iPad

iOS 11 heeft een aantal gebruikers aangenaam verrast die de update niet konden installeren vanwege een fout in de instellingenapplicatie, maar misschien is het voor hen beter zo. De meeste problemen die in iOS 11 zijn ontdekt, hebben betrekking op de interface van de applicaties, of op het besturingssysteem in het algemeen, plus de manier waarop het scherm draait in de applicaties of op het hoofdscherm.

iOS 11 heeft ook problemen met de Camera-applicatie, die de instellingen niet echt onthoudt, of weigert sommige opties weer te geven zodat ze toegankelijk zijn, als de camera wordt geopend vanuit LockScreen. Natuurlijk zijn er ook problemen met het weergeven van meldingen, het openen van applicaties, en Touch ID is plotseling onhandiger geworden in het herkennen van vingerafdrukken en ontgrendelen, wat sowieso veel omslachtiger wordt.

iOS 11 is niet perfect, maar het lijkt ook niet 100% klaar om in de definitieve versie te worden aangeboden, en dat is de schuld van Apple, want het heeft het in 10 bètaversies getest. Gezien de manier waarop iOS 11 er momenteel uitziet, denk ik dat het nog lang zal duren voordat het besturingssysteem de problemen op zijn minst gedeeltelijk zal hebben opgelost, dus verwacht dat updates vaak en in grote aantallen zullen komen.

Welke problemen had u na de installatie van iOS 11?

iOS 11 Installatieproblemen iPhone iPad

71 REACTIES

  1. Ruleaza foarte bine pe Iphone 6S Plus 64GB, totul este perfect, nu se blocheaza, jocurile cat si filmele se vad foarte bine si ruleaza foarte bine.In sfarsit avem ceva diferit fata de versiunile anterioare de la Ios.

  2. Faptul ca sunt glitch-uri in anumite aplicatii, nu ma mira… astept sa fie actualizate pt iOS 11. Singura problema majora intampinata a fost pierderea tuturor apelurilor din Recents !!! Am instalat GM dupa keynote iar ieri am pierdut toate Recent Call-urile dupa un simplu restart. Like… WTF ?!?!

  3. Asta cu wi fi ul e tare enervanta dar am inteles ca nu e un bug ca asa s-a gandit apple ca e mai bine pentru cei care au airpods si care folosesc airdrop care oricum sunt in proportie f mica. Este inervant, pacat ca nu se poate dezactiva sau nu stiu eu, treaba e ca si mananca mai multa baterie cu wi fi ul activat

  4. Instalat pe iphone 7 plus 128 merge foarte bine , si problema cu wi-fi care se activeaza dupa o anumita perioada de la dezactivare din control center , am rezolvat-o cu un simplu Restart ( nu shut down ) .

  5. Pe 7plus merge destul de ok.
    Probleme întâlnite: lag la folosirea Touch ID-ului, ceea ce pe mine mă enerveazâ rău, iar setarea auto-luminozitate lipsea ? O aveam activata de pe iOS 10, iar in 11 nu puteam s-o mai dezactivez pentru că efectiv nu mai era pe nicăieri ?. Am revenit la 10.3.3 și rămân cu el până când 11-le va merge cel puțin la fel de bine ca aceste.

  6. De cand am instalat ios 11 GM viata bateriei mele s-a redus la jumatate. Daca inainte pe ios 10.3.3 aveam lumina la maxim ma tinea destul de mult bateria, acum insa pe ios 11 ca sa ma tina la fel de mult bateria trebuie sa tin luminozitatea la jumatate fata de cum o tineam pe ios 10.3.3 la maxim. Deci sunt total dezamagit de viata bateriei in ios 11. As putea sa fac un film demonstrativ in ios 11 cu luminozitatea la maxim, 4G si serviciile de localizare activate si veti vedea ca imo scade cate 1% din baterie odata la 20-30 de secunde fara sa fac nimic pe el, doar sa fie ecranul deblocat.

  7. salut am si eu o problema ..lam instalt si incerc sa ma logez la App Store.. treaba e ca imi zice autentificare imposibila , pe Pc merge contu … am schimbat si parola si tot , ce pot face ??? nu pot trece mai departe

  8. Păi, cam asta e faza, un telefon dus la capacitățile lui maxime (4G, luminozitate maxima, folosit la foc automat), se descarca foarte repede… indiferent de telefon. Totul tine doar de persoana care-l folosese. Eu de exemplu, folosesc 4G-ul non-stop, cand sunt plecat de acasa (unde am wi-fi), luminozitatea o pun pe auto cand ies din casa, in rest, o tin destul de low (sa zicem aprox 25%, cam in dreptul iconului de la wifi din centrul de control).. de jucat, foarte rar, in rest: vorbit, whatsapp, imessage, instagram, messenger, facebook, browser, youtube, camera (sper ca nu mi-a scapat nimic) le folosesc non-stop. Scot intre 8-10 ore de utilizare pe iOS 10.3.3. Eu sunt multumit. Plec dimineata la munca si pana seara am baterie. E tot ce caut la un telefon. Dupa un iPhone 6, am facut prostia de a lua un S7 edge si la 2-3 dupa amiaza il bagam in priza :)))

  9. Pe 6S pe 11 a disparut activarea prin 3D touch din partea stanga a ecranului unde se putea naviga printre aplicatiile din fundal. Stie cineva de unde se reactiveaza? Acum doar din dublu-click se poate activa.

  10. Eu nu reusesc sa fac downgrade la ios10.3.3. Dupa ce se instaleaza,la ultima etapa cand trebuie sa se aprinda tel, imi ramane fundalul alb cu marul in jumatate si nu isi mai revine.
    Ma pote ajuta cineva? Vreau sa revin la 10.3.3.

  11. Pentru cei care reclama descarcarea rapida a bateriei: intrati in Setari si dezactivati de acolo Bluetooth si Wireless, deoarece ele sunt active tot timpul in Ios 11, chiar daca din Notification Centrt ele par dezactivate…

  12. Nu vati saturat sa aveti mereu mereu..dar mereu probleme cu isheturile astea..nu inteleg cum sa fii disperat sa dai bani pe cel mai prost telefon din lume…un j3 se pisa pe ix.un a5 numai zic…sa te gandesti ca e la nivel cu s8 sau note tre sa fii prea mandru de prostia care tio vinde apple…ix e de nivelu la j3 ce sa mai.e rapid si atat..in rest are 10 mii de lipsuri si niciun plus…

  13. Ha-ha, asta stiam, e veche. Era vorba doar de 3D Touch pt a obtine Multitasking, ca sa nu folosesti Home button, pentru cei ce au, de la 6S in sus. Dar se poate rezolva foarte usor prin activarea AssistiveTouch din General – Accesibilitate, de unde se activeaza un buton virtual care se poate personaliza cu foarte multe functii, inclusiv lui ii poti personaliza 2 functii – una prin apasarea simpla si una prin 3D.

  14. Nu exagerez..dar…la iphone tre tii cam tot inchis sa ai ceva baterie..ce e asta??stau toata ziua sa inchid si sa deschid nfc bluetooth wifi date mobile etc
    …le tin active si cand ma lovesc de ele le fol direct..

  15. goed
    Am instalat si eu ios 11 si mi se pare fooarte enervant ca nu mai merge modul silencios la volum apel. In rest ok, mie imi place sa il tin pe vibra si acum nu mai merge de cand am instalat ios 11, doar asa la minim dar nu pe vibra ,inainte nu am avut nici o problema. A mai patit cineva??