iPhone X SE zou in 2018 door Apple gelanceerd kunnen worden

iPhone X SE zou in 2018 gelanceerd kunnen worden door het bedrijf Apple, een nieuw gerucht dat de eerste telefoon aankondigt op basis van de functies en specificaties die aanwezig zijn in iPhone X.

iPhone X SE zou in 2018 gelanceerd kunnen worden door het bedrijf Apple, een eerste gerucht dat vandaag rechtstreeks uit Japan verschijnt om de ontwikkeling aan te kondigen van een nieuw iPhone-model met de codenaam Lissabon. We hebben het over een goedkoop model van de iPhone waarin de functies van iPhone X, en gezien het feit dat de iPhone SE sinds de lancering geen grote update heeft gehad, is de iPhone X SE een mogelijkheid.

iPhone X SE wordt gepresenteerd als een enkel nieuw product van het bedrijf Apple waarin functies van iPhone X zijn geïntegreerd, maar dat veel goedkoper zal zijn dan de huidige versie die 1000 dollar kost. Gezien het feit dat we voor de herfst van volgend jaar de iPhone 9 verwachten met grotere schermen dan de schermen die nu worden gebruikt, vertelt de logica ons dat de iPhone X SE de enige telefoon is die een reële kans heeft om in 2018 door Apple gelanceerd te worden.

De iPhone X SE die in het voorjaar van 2018 werd uitgebracht, zou de telefoonverkoop voor die uit Cupertino aanzienlijk kunnen verhogen, vooral als het formaat niet toeneemt, maar het scherm wel. Een iPhone X SE met een 4.7-inch scherm en de afmetingen van een iPhone SE zou vanuit elk gezichtspunt verbazen, en dit komt omdat hij de prestaties zou hebben van een dure iPhone, de afmetingen van een kleine en de juiste prijs voor wat het klanten biedt.

iPhone X SE zou in 2018 door Apple gelanceerd kunnen worden

iPhone X SE zou een heel logische telefoon zijn voor het bedrijf Apple omdat we het hebben over een verbeterd model van een telefoon die nog steeds behoorlijk populair is. De iPhone SE genereert nog steeds goede verkopen voor het Apple-bedrijf, en een iPhone X SE die een evolutie zou zijn van het huidige model zou een nog grotere omzet genereren voor degenen in Cupertino, ter vervanging van een succesvolle lancering van de iPhone X in de herfst van dit jaar. .

"Bronnen uit de sector analyseren dat Apple in 2018 mogelijk ook een nieuw product uitbrengt met de codenaam 'Hangzhou' voor China, een goedkoop model van de iPhone X met de codenaam 'Lisboa'."

De iPhone X SE zou door Apple gelanceerd kunnen worden tegen een verkoopprijs die heel dicht bij de prijs ligt die we nu voor de iPhone SE hebben, maar alleen als Apple er succes mee wil hebben. Ik denk dat de prijs van de iPhone X SE ongeveer 20% hoger zou kunnen zijn dan wat het Apple-bedrijf nu vraagt ​​voor de iPhone SE, maar het hangt allemaal af van de componenten die moeten worden gebruikt om deze telefoon op de markt te brengen.

De iPhone X SE zou in de lente van volgend jaar, misschien in maart, op de markt kunnen verschijnen, waarbij Apple deze maand het eerste model uitbrengt en tegelijkertijd de serie dit jaar updatet. Dit jaar zijn er geruchten verschenen over de lancering van een nieuw iPhone SE-model, maar nu horen we voor het eerst iets relatief geloofwaardigs dat ons vertelt dat een iPhone X SE van Apple op de markt zou kunnen verschijnen.

Apple iPhone X SE

60 REACTIES

  1. se pare ca 2018 va fi un an al schimbarii pentru Apple pe toate liniile de produse, 6 ani au avut nevoie pentru a continua ce a inceput Steve Jobs

  2. in comparatie cu note 8, logic ca nu, wtf
    in comparatie cu primul iphone sau iphone 4, da este mai mare

  3. da de ce,eu am avut iphone 4 și 4S au fost niște telefoane foarte bune,chiar mi-au placut marimea și diagonala de 3,5 inch.

  4. și tu cu iphone x nu ? oricum ai ajuns sa îți votezi singur proprile comentari eu daca îmi pun poza cu samsung galaxy note 10 tu îți vei pune cu Superb Apple nu ?

  5. eu nu am nicio poza wtf, eu cumpar nu imi pun poze cu ce vreau. Care este problema ca imi votez singur comentariile, astfel vad cine este curioasa ca o pupaza

  6. eu am deja galaxy note 8 eu nu pun poze cu ce vreau pun doar cu ce am și nu îmi este frica sa comentez cu numele meu real pe tine te cheama srb srb doar din numele tau îmi dau seama ca ești copil.

  7. Pupaza, calm, ca tu ai note 8 de 6.3″ dar ma iei ca iti place iphone 4 de 3.5″ clar sunt la poluri opuse si arata ce caracter ai.

  8. Ala este numele tau? demonstreaza!…asa puteam si eu sa imi pun un nume Bogdan Badaran. Nu arata absolut nimic mai mult decat ca nu imi pasa de lumea virtuala,ca tie iti pasa prea mult de iti postezi si numele prenumele, cnp te rugam, adresa arata ca iti place sa traiesti in aceasta lume si o iei foarte in serios

  9. Sarbeasca stai calm eu doar mi-am zis parerea despre iphone 4 a fost un telefon ok la vremea lui pe mine nu ma deranjaza diferența dintre 4 inch și 5,7 inch.

  10. cam ce ai vrea ? uite cine vorbește pe tine nimeni nu te cunoaște cica ești om de afaceri așa și eu pot sa vand tricouri și gata sunt om de afaceri nu ? tu nu ai pic de logica și ma ataci fara motiv.

  11. vezi ca nu e fara motiv, eu nu am atacat…tu ai venit ca o bashina repede sa dai raspuns la comentariul meu despre un posibil iphone X SE

  12. pentru mine nu conteaza,dar chat de credibil ai putea fi tu ca om de afaceri cand te cheama srb srb și ataci ca un copil de 14 ani.

  13. “nu prea e superb doar tu comentezi mereu cu superb la articolele în care apple lanseaza ceva.”
    Total off topic…deci mai invata logica incultule

  14. wow cine e incult eu nu am facut nici un off topic doar ți-am raspuns tu mereu ma ataci fara nici un motiv eu încerc pe cat posibilul sa nu ma i-au de tine deoarece știu ca ai mintea unii copil de 14 anii.

  15. Pai nu ai ce ascunde poate..sau iti pasa prea mult de internet
    Oricum, intelegem ca nu stii ce inseamna initiala tatalui dar ma rog o lasam asa

  16. Srb poti sa imi spui te rog daca stii cumva Apple Watch 3 ,4G va aparea la un mom dat la orange? Un tip din orange shop mi.a zis ca nu o sa ajunga deloc varianta asta la ei. Ms

  17. nu e faza ca îmi pasa prea mult de internet,dar eu n-am ce ascunde pe cand tu nici macar numele real sau o poza ceva cu tine nu ai.

  18. ar fi ceva fff ok pentru cei care vor un telefon compact.azi am folosit un 5s cateva ore si niciodata nu m as mai putea intoarce la un ecran atat de mic

  19. distruge? dinpotriva, macbook 2015, macbook pro 2016, iphone X 2017 sunt produse care schimba total linia lasata de Steve Jobs, produse evoluate, care merita toata aprecierea. design-ul iphone 8 este ultimul iphone care are amprenta lui Steve Jobs, urmeaza ipad, mac mini, mac pro in 2018, totul este in schimbare la Apple insa abia dupa 6 ani asta se vede in produsele lansate pe piata, tot atat i-a luat concurentei sa ajunga Apple din urma si gandeste, acum raportul este de 1 la 100 concurenta

  20. Ar fi magic sa se landeze un astfel de device dar dupa cum s au descurcat cu iphX, imi vine greu sa cred ca o sa reuseasca. Referitor la pretul iphX, nu mai spuneti ca este 1000$, pretul o sa fie de 1200€ in Europa, este adevarat, poti sa l cumperi direct din SUA cu 1000$.

  21. nope, este o dovada si o testare in vederii a cine este curios ca o fufa si cine nu
    Dar nah nu are cum un om ce comenteaza dupa 3 zile sa stie,asta doar proprietarul o stie

  22. Este imoral să iti apreciezi singur comentariile. Este autosatisfacție. De fapt… Nu mă miră să fii un împătimit al autosatisfacției ????
    Auto aprecierea este caracteristică narcisiștilor.

  23. Asta este parerea ta si ce misuna prin capul tau ala mic. Eu am zis cu ce scop o fac. Acuma ca ma crezi mincinos sau nu,pe nimeni nu intereseaza pt ca nimeni pe nimeni nu cunoaste
    Mai fa si tu o diferenta intre internet si viata reala

  24. Indiferent că ești pe internet sau în viața reală, votarea propriilor comentarii este un gest jenant.

  25. Se vede ca tot nu vrei dar se pare ca tot nu poti. Unde scrie ca este jenant ? In codul prost al bunelor maniere scris de Viorel?!
    Ce tampite comentarii