Samsung ironiseert iPhone X in een advertentie

Samsung maakt de iPhone X belachelijk in een nieuwe commercial, maar vergeet de Apple-fans die er in lange rijen op hebben gewacht, of de oude iPhone-modellen niet.

Samsung bespot iPhone X en elk nieuw groot iPhone-model in een advertentie die gisteravond werd uitgebracht en waarin reclame werd gemaakt Samsung Galaxy Note 8, het eerste teken van wanhoop van de Koreanen. Samsung begint met iPhone 2G, het eerste iPhone-model waarvan het begon te kopiëren omdat het anders nooit de mogelijkheid had gehad om een ​​slimme mobiele telefoon op de markt te brengen.

Samsung blijft de iPhone 3GS bespotten vanwege het gebrek aan opslagruimte om foto's te maken en de door gebruikers gewenste applicaties te installeren. Verderop wordt de iPhone 5S door Samsung bespot vanwege het gebrek aan ondersteuning voor de stylus, en de iPhone 7 vanwege het feit dat hij niet waterbestendig is, hoewel hij in tests beter stand hield dan Samsung-telefoons.

De iPhone X heeft de meest komische ironie van allemaal, waarbij Samsung een Apple-fan presenteert die een kapsel heeft en wacht op de release van de nieuwe mobiele telefoon. Dit is absoluut de beste aanwijzing tot nu toe voor een slechte verandering die Apple voor de iPhone heeft doorgevoerd, maar het valt nog te bezien wie hiervan zal leren.

Samsung reageert met dit soort advertenties elke keer dat het zich bedreigd voelt door een nieuwe mobiele telefoon die op de markt komt, en dit is wat er gebeurt met de iPhone X. Het is bekend dat veel mensen op de iPhone X wachten en dat de verkopen van Samsung dreigen radicaal te vallen, dus het is normaal dat het Koreaanse bedrijf zo reageert.

https://www.youtube.com/watch?v=R59TevgzN3k

49 REACTIES

  1. Ambele firme fac telefoane bune,eu am Note 8 acum dar daca apare iPhone de 6.4 trec automat pe el,am oscilat intotdeauna intre cele doua firme la telefoane pentru ca imi plac ecranele mari,restul am doar produse Apple.Restul firmelor sunt doar “zgomot” de fond.Reclama e o ironie gratuita.Cand o face Samsung un sistem propriu de operare si un ecosistem ca Apple atunci ironiile isi au rolul..pana atunci mucles Samsung ca esti penibil cu Tizen doar pe ceasuri.

  2. “Nobody ever wins a debate by insulting a competitor. If anything, ads like this make Samsung look as though they are desperately trying to hang onto their existing base rather than expanding it.”

  3. “Samsung is good for three things: iPhone components, competition and comedy. I wonder when will they realize that the joke’s on them?”

  4. eu momentan raman la iphone 8, e fix designul preferat de mine , sper ca la anul sa schimbe doar ceva minuscul la ip9 . sa munceasca la hardware si software pe ceva ce ei deja cunosc.ip8 are bateria mai mica decat ip7 dar ma tine cu pana la 30% in plus. forta apple

  5. si eu abia astept un iphone plus de 6.4 dar ma tem de decupaj. ar fi o dezamgire mult prea mare. sper ca realizeaza si ei cat de urat arata si vor gasi o solutie mai buna pana la anu’

  6. Pana una alta unii fac vânzări colosale și alții fac glume și implicit reclama Apple. Altfel utilizatorii de X își pot face freza doar jos. ?

  7. Sunt utilizator de iPhone de cativa ani buni de acum si nu l-as schimba pentru niciun alt nume sonor din zona smartphone-urilor.. Cand am gasit site-ul acesta am fost foarte incantat ca cineva s-a gandit sa puna in valoare produsele Apple si in tara noastra prin review-uri, noutati si specificatii.
    Totusi de ceva vreme pagina aceasta a devenit una jalnica, cu ironii ieftine la adresa competitiei si deseori cu articole prin care parca ar fi fost purtatoare de cuvant a Apple, negand sau justificand niste erori si probleme evidente ale device-urilor.
    Tin sa mentionez o fraza dintr-un articol anterior care mi-a ramas intiparita in minte si care pe cat de patetica este, e cam in acelasi ton cu reclama la care se face referire in articolul acesta: “scuzati calitatea proasta a ultimei poze dar este facuta cu un Note 8” (oricine poate face poze de proasta calitate cu orice device daca nu are un minim de cunostinte despre cum sa se foloseasca de acesta sau, evident, daca are o asemenea intentie).
    De parca nu ar fi de ajuns, aceasta pagina trebuie sa aiba si un bufon. Este vorba de Srb Srb evident. Pe langa faptul ca si el adopta comportamentul de purtator de cuvant al Apple si ironizeaza cu fiecare ocazie concurenta. Este un agramat care deviaza de foarte multe ori de la subiect, si desi prin afirmatiile lui uneori are dreptate, ei bine, de cele mai multe ori nu are.
    Daca vreti reviewuri si comparatii obiective intre orice model de smartphone recomand gsmarena.
    PS: Pentru o pagina care promoveaza cu atata ardoare produsele Apple aveti extrem de multe reclame nedorite peste continut si faptul ca cereti dezactivarea adblock pentru a putea accesa continutul de pe site spune multe.

  8. baas
    tre sa recunosti ca ultima parte e cea mai funny.
    chiar daca mie chiar imi place ecranul decupat se pare ca ala e motivul principal de ironie.
    disperare/nedisperare vad ca pe unii chiar ii roade.
    aceleasi lucriri a facut si apple cu mac vs pc. (stiu au fost mai faine din punctul de vedere al faniilor apple) care mi s-au parut funny la momentul respectiv.

  9. Amuzant pentru ca ecranul Samsung folosit de iPhone x este una din cele mai scumpe piese ale telefonul dacă nu cea mai scumpa.
    Deci cum poate sa fie “the jokes on them” cand ei fac bani de pe urma fanilor Apple?
    As spune ca este exact invers.
    Bine tu si cel care a scris comentariu la care ai dat copy/paste nu sunteți suficient de inteligenți sa va dați seama de asta.