Samsung Galaxy S9. Hier leest u HOE u Face ID kunt kopiëren

De Samsung Galaxy S9 gaat Face ID kopiëren door twee functies te combineren die de oude telefoonmodellen van Samsung al voor klanten bieden.

Samsung Galaxy S9 het komt volgend jaar op de markt en volgens de laatste informatie over de telefoon zal het Face ID tot op zekere hoogte kopiëren, omdat het niet op dezelfde manier aan gezichtsherkenning kan doen. De Koreanen kunnen niet dezelfde technologie in de telefoon integreren als Apple deed iPhone X, maar ze hebben een irisscansysteem, dat zal worden verbeterd.

Volgens journalisten uit Zuid-Korea zal de Samsung Galaxy S9 irisscanning en gezichtsherkenning combineren om Face ID tegen te gaan, maar het is niet bekend op welke manier. Het lijkt erop dat een nieuwe versie van deze systemen samen zal werken om klanten een veiligere en snellere biometrische beveiliging te bieden, net zoals de iPhone X dat heeft gedaan.

Natuurlijk kan een TrueDepth-camera niet worden geïmplementeerd zoals in de iPhone X, maar de Samsung Galaxy S9 zal nieuwe software gebruiken om Face ID tot op zekere hoogte te reproduceren. Uiteraard zal het gezicht niet diepgaand kunnen worden gescand, zoals de telefoon van het Apple-bedrijf, maar theoretisch zou het niet langer voor de gek moeten kunnen worden gehouden door simpele plaatjes, zoals bij de huidige modellen het geval is.

Samsung Galaxy S9 – Hier leest u hoe u Face ID kunt kopiëren

Hoewel de Koreaanse telefoons ook geïntegreerde vingerafdruklezers hebben, zullen ze ook een geavanceerder biometrisch beveiligingssysteem bieden op basis van oog- en gezichtsscans. De Samsung Galaxy S9 kan Face ID niet volledig kopiëren, dus zal het proberen het in stukjes te doen, in ieder geval totdat de Koreanen het systeem 100% klaar hebben voor integratie.

“Volgens de industrie ontwikkelt Samsung Electronics software om de gezichtsherkenningssnelheid van de irisherkenningssensor en de camera aan de voorkant van de Galaxy S9 te verhogen. De gezichtsherkenning van de Galaxy S8 scande het gezicht van de gebruiker met de camera aan de voorkant en identificeerde het gezicht met gezichtsherkenningstechnologie.

Android-telefoons hebben sinds 2011 "gezichtsherkenning", maar deze werd meer geïmplementeerd om gebruikers iets te geven om mee te spelen. De Samsung Galaxy S9 kan niet langer alleen speelgoed aanbieden op het gebied van gezichtsherkenning, dus het zal heel interessant zijn om te zien wat voor soort oplossing er voor de nieuwe telefoon zal worden voorbereid.

Om heel eerlijk te zijn, ben ik er niet van overtuigd dat de Samsung Galaxy S9 een oplossing kan bieden waar gebruikers echt op kunnen vertrouwen na de lancering van de telefoon. Gezien het feit dat Apple een Face ID heeft gemaakt die 2 jaar voorsprong heeft op de Android-fabrikanten, wie weet wanneer ze het Amerikaanse bedrijf kunnen inhalen.

Samsung Galaxy S9-kopie maakt id

45 REACTIES

  1. Vreți să înțelegeți odată că “ deblocarea faciala “ de pe s8 nu este a companiei Samsung ? Samsung ara scanarea IRIS-ului, care va asigur ca nu poate fi păcălită de o poza sau ceva asemănător. Daca google decide sa imbunătățească scanarea faciala , asta este alta poveste .

  2. Da , mai ales pe intuneric … iti aprinde ecranul ca sa te poti holba la el si apoi condu masina .. gumesc , au si ei mandria lor . Dar eu am fost dezgustat de deblocarea la s8 .. noroc cu amprenta … si acolo tot nimeream camera .

  3. 1. “Coreenii nu pot integra in telefon aceeasi tehnologie precum a facut Apple..”
    2. “Desigur ca nu se poate implementa o camera TrueDepth precum in iPhone X..”
    3. “Samsung Galaxy S9 nu poate copia in totalitate Face ID, asa ca va incerca sa o faca pe bucati…”

    Ai spus de 3 ori acelasi lucru. Nu ar fi mai corect sa asteptam sa vedem cu ce va venii Samsung si dupa sa comparam daca este sau nu mai bun?

  4. “Avand in vedere ca Apple a creat un Face ID care e cu 2 ani inaintea producatorilor Android, cine stie cand vor putea acestia sa ajunga din urma compania americana”… Nu a devenit standard in industrie Face ID și Samsung nu e obligata sa se axeze pe asa ceva…. Și pana la urma ce a copiat de la Face ID? ca nu am înțeles din articol

  5. Repetativ într-adevăr dar se poate face ce a făcut Apple cu Face ID foarte ușor, nu e o tehnologie extrem de complexa
    Samsung ar putea cumpăra pentru început cipuri Kinect miniaturizate de la Microsoft la fel ca Apple și cred ca sar descurca destul de bine…. Oricum degeaba e bine implementat Face ID, dacă e ușor de păcălit… A fost comparat cu Iris scaner ul de la Samsung și iată rezultatul :
    “După o deblocare facială controversatăFace ID, cu un fiu recunoscut după faţă în locul mamei sale, sistemul de recunoaştere facială Apple este pus la test versus cel pe bază de scanare de iris de pe telefoanele Samsung. Testul îl fac nişte gemeni italieni din Germania
    Întâi unul dintre gemeni îşi scanează faţa şi deblochează terminalul, iar apoi trece la aparat geamănul numărul 2 şi reuşeşte să deblocheze din a doua încercare handset-ul Apple. Firma din Cupertino s-a lăudat mult şi bine cu securitatea mecanismului său TrueDepth, păcălit deja de gemeni, de un copil şi de experţi în securitate cu măşti faciale complexe.
    Pe de altă parte la testul cu scanner-ul de iris de pe Samsung Galaxy S8 lucrurile stau clar mai bine. E drept că setup-ul e puţin mai lung parcă, dar măcar sistemul nu mai este uşor de păcălit. Astfel, fratele geamăn numărul 2 nu este confundat cu cel numărul 1. La Apple rata de confuzie este de 1.000.000:1 (teoretic), dar când vine vorba de iris, fiecare om de pe Terra are un model diferit de iris, deci nici o şansă de a păcăli sistemul”

  6. Păi dacă Apple are 2 ani înaintea producătorilor cu Android, este simplu să îți dai seama că ceilalți competitori vor produce un sistem similar în… 2 ani :))) Ghici ciupercă ce-i!

    Corect, nu este clar ce vor copia cei de la Samsung, câtă vreme în articol scrie ba că sistemul Face ID este prea complex, și imposibil de copiat (îți dai seama!), ba că Samsung va combina scanarea irisului cu recunoașterea feței (redundant, pentru că irisul este deja unic pentru fiecare persoana).
    Ce va copia?

  7. “pentru a oferi securitate biometrica mai sigura si mai rapida pentru clienti, asa cum are iPhone X”

    Păi așa “sigură” este securitatea Face ID încât este păcălită deja de frați gemeni, de copii, de măști.
    Îți dai seama că nu poți avea intimitate pe iPhone, că ți-l deblochează nevasta cu ajutorul copilului, când dormi.
    Halal securitate :)))

  8. Nu cred ca se va axa Samsung exclusiv pe aceasta soluție de securitate, mai ales ca scanner ul de amprenta în display e in lucru intensiv… Chestia asta e doar un zvon la Samsung

  9. Pentru ce e face id -ul la iphone ??sa intri pe funcția lanterna sau calculator???ios-ul nici în 2017 nu poate rula încă 2 aplicatii simultan pe ecran …nici macar un led pentru notificări nu au …

  10. Procese de intentie , abureala , confuzie , declaratii nefondate , neacoperite – intr-un cuvant trolleala marca zaone.
    Ai mai avut un articol asemanator . Abtine-te pe viitor sa faci astfel de articole cand tu habar nu ai ce va face Samsung sau nu .
    Articol penibil , clar menit sa atace Samsung. E scris de tine sau de srb – sau tu esti srb ?

  11. pai in lumea apple exista asa ceva de 3 ani…doar ca se afla pe iPAD…deci display de 10-13″ deci..wtf mie si pe ipad mini mi se pare putin la limita..Dar nah e ok pt astia ce le place sa se laude cu ceva ce nu folosesc prea des

  12. Ce ar putea face ar fi sa combine scanarea fetei cu amprenta, ca un hybrid. In momentul in care pui degetul pe senzorul de amprenta sa se activere recunosterea faciala si asa cu siguranta ar fi cel mai sigur sistem!

  13. Chestia cu mastile (pozele in cazul Samsung) ar putea fi rezolvata cu o camera termografica, dar presupun ca ar complica prea tare procesul de fabricare si ar ridica costurile de productie considerabil.