Huawei Honor V10 heeft Face ID al gekopieerd van iPhone X

De Huawei Honor V10 is de eerste Android-smartphone die Face ID van de iPhone X heeft gekopieerd, samen met Animoji, het Apple-bedrijf dat de Chinezen al in hun nek laat blazen.

Huawei Honor V10 werd vandaag officieel gepresenteerd door het Chinese bedrijf Huawei, en zoals je op de onderstaande afbeeldingen kunt zien, is het er al in geslaagd de nieuwe TrueDepth-camera te kopiëren die wordt gebruikt in iPhone X. Apple had grote problemen met de standaard iPhone X-telefoons vanwege deze nieuwe camera, die een verscheidenheid aan geïntegreerde sensoren heeft, maar voor de Huawei Honor V10 lijkt het erop dat exact hetzelfde type camera zal worden gebruikt.

De Huawei Honor V10 zal een camera aan de voorkant hebben met een infraroodsensor, twee RGB-LED's en een VCSEL-projector, d.w.z. ongeveer dezelfde componenten als de TrueDepth-camera van de iPhone X. In principe zou de Huawei Honor V10 een gezichtsherkenningssysteem bieden dat vergelijkbaar is naar de Face ID die in de iPhone X wordt gebruikt, maar het bedrijf zal niet in staat zijn een ervaring te bieden die zo goed is als die van Apple.

Huawei Honor V10 heeft Face ID al gekopieerd van iPhone X

Eer V10-kloon Face ID iPhone X 3

Huawei Honor V10 kopieert niet alleen Face ID van iPhone X, maar ook Animoji, het bedrijf dat al zijn eigen reeks personages creëert die animeren op basis van de gezichtsbewegingen van gebruikers. Het interessante is dat de Huawei Honor V10 meer gezichtsuitdrukkingen zou interpreteren dan de iPhone X, en hier rekenen we ook tongbewegingen mee, wat we niet zien bij Apple's Animoji, maar waarschijnlijk omdat de interpretatie niet zo goed is.

Eer V10-kloon Face ID iPhone X 1

De Huawei Honor V10 had deze Animoji vergeleken met die van de iPhone X en je ziet hoe de Chinezen er vanaf de herfst van dit jaar in slaagden de functionaliteit te klonen die Apple voor Face ID creëerde. Huawei Honor V10 heeft momenteel het hele systeem op het basisniveau doordacht, dat wil zeggen alleen de Animoji-kloon en dat is alles, het werkt behoorlijk hard, omdat het in 10 seconden een kaart van het gezicht van de gebruiker kan maken, veel langzamer dan Face ID.

Eer V10-kloon Face ID iPhone X 2

Huawei Honor V10 zal niet vanaf het allereerste begin biometrische beveiliging hebben via gezichtsherkenning, maar in de toekomst, maar niemand weet wanneer.

Wat vind je van deze kloon van Face ID en Animoji?

Eer V10-kloon Face ID iPhone X 4

Eer V10 Face ID iPhone X-kloon

32 REACTIES

  1. Deci Apple a avut nevoie de 5 ani sa faca Face ID , iar Huawei a copiat in doua luni. Parca Apple avea avans de doi ani la Face ID . Cum sta treaba ?
    Si daca Huawei a dezvoltat in paralel sistemul asta ? Un copiat de asemenea sistem nu se face in doua luni . Chiar daca copiezi idea , nu ai cum in doua luni sa o implemetezi hardware si software.
    Ceva similar cu atunci cand Huawei le-a furat startul lui Apple cu 3D Touch ala .
    Ce e asa greu sa admitem ca si altii pot dezvolta in paralel tehnologiile la care lucreaza Apple , mai ales ca nu sunt chestii inventate de Apple ci doar implementate.

  2. Bravo si asta a fost punctul meu de vedere doar ca exprimat pe scurt ..apple a imbunatatit amprenta dar in acelasi timp lucra la face id si e adevarat ca a durat ceva pana l-au pus si nici acum cum este el nu e asa stabil tot mai are cate o scapare ??bravo si de treaba cu huawei ..nu aveau cum sa copie asa ceva in 1 luna 2 …mi-a placit raspunsul tau la subiect . Esti unul dintre putii cu capul pe umar si care nu e indoctrinat de apple si ma repet imi place iphone am folosit iphone dar am renuntat la ei pentru ca se cam lasa pe o ureche nu mai este ce au fost odata …

  3. Ce 3d touch? Unde este? Aia a fost o mizerie de copie. Plus ca nu 2 luni este diferenta,daca erai destept iti dadeai seama ca ei stiau mai din timp ca noi,iar noi am auzit de faceid de prin luna februarie martie

  4. Termina ma cu trolelala . Unde ai auzit tu de Face ID in februarie ? Atunci toti erati lesinati cu amprenta in ecran. Nimeni nu a avut habar de asa ceva . Nu cauta acum scuze pt Apple . Sau crezi ca Apple se lasa spionata asa , de toti ii stiu si intentiile si le aplica inaintea lor ?
    Si 3d touch ala , a fost prezentat de Huawei inaintea lui Apple .
    Mai terminati cu idotenile astea ca toata lumea copiaza ce viseaza sau nu Apple.

  5. Ai vreo dovada care sa sustina comentariul tau? ai vreun link sau ceva?
    De unde stim noi ca Huawei stia de planurile celor de la Apple si ia copiat? poate Apple a aflat de planurile celor de la Huawei si au copiat ei tehnologia si au prezentat-o inainte.

  6. pai unde sa aud…si pe idevice si prin alte parti…vezi ce inseamna sa fii la timp cu noutatile ?! in februarie-martie inca se spunea ca daca “apple nu poate pune touchid in display, are facial recon”

  7. omule, hai sa gandim…deci noi, astia aflam, iar concurenta si oamenii influenti din acea zona cu toate relatiile nu stiu sau afla in acelasi timp cu noi de pe net? de pe ideivce? god….

  8. Cititorii au dreptate:
    1. Huawei nu putea copia tehnologia în două luni dacă Apple (cea mai inovatoare companie din lume) a avut nevoie de cinci ani. Cea mai bună explicație este aceea că Huawei a dezvoltat tehnologia în paralel.

    2. Parcă Apple avea avans de 2,5 ani în fața concurenței, nu? Pardon… Era vorba de două luni, dar când e vorba despre Apple, toate se exagerează.

    3. Nu putem ști dacă sistemul de recunoaștere a feței de la Huawei este inferior Face ID. De ce? Pentru că este Apple înseamnă că este mai bun? ????
    Corect este să testăm sistemul, după care să ne facem o părere.