Samsung GALAXY S10: EXCLUSIEF, hij zal ZWAKKER zijn dan de iPhone XS

De Samsung GALAXY S10 zal zwakker zijn dan de iPhone XS, hetzelfde geldt ook voor de Huawei MATE 20 Pro, het Apple-bedrijf dat een extreem goede telefoon maakt.

Samsung GALAXY S10 ZWAKKE iPhone XS

Samsung Galaxy S10 zal zwakker zijn dan iPhone XS als het om verwerkingskracht gaat, geldt hetzelfde ook voor de Huawei MATE 20 Pro, de eerste prestatietests voor telefoonprocessors die vandaag verschijnen. Hieronder staan ​​de eerste prestatietests voor de A12-chips in de iPhone XS, de Qualcomm Snapdragon 855 in de Samsung GALAXY S10 en de Kirin 980 in de Huawei Mate 20 Pro, en de verschillen zijn zo duidelijk mogelijk.

De Samsung GALAXY S10 zal bij de lancering ongeveer 10% minder presteren dan die van de iPhone XS, hetzelfde geldt ook voor de Huawei Mate 20 Pro, het Apple-bedrijf dat er ook in 2018 in slaagt om boven de concurrentie uit te blijven. iPhone X, die een grotere vooruitgang had qua verwerkingskracht ten opzichte van de concurrentie, bij de iPhone XS zal het verschil kleiner zijn vergeleken met de Samsung GALAXY S10, en dit zal in de tweede helft van 2019 belangrijker worden.

Samsung GALAXY S10: EXCLUSIEF, hij zal ZWAKKER zijn dan de iPhone XS

Samsung GALAXY S10 ZWAKKE iPhone XS 1

De Samsung GALAXY S10 en Huawei Mate 20 Pro zullen net als de iPhone XS processors hebben die zijn geproduceerd met behulp van een 7nm-productieproces, maar dit garandeert geen gelijke, of hogere, maar lagere prestaties. Deze inferioriteit van de Samsung GALAXY S10- en Huawei Mate 20 Pro-processors zal het best tot uiting komen in applicaties die veel rekenkracht vergen, maar ook in games, waar de iPhone XS superieur zal blijven aan Android-telefoons, zoals nu het geval is.

De Samsung GALAXY S10 zal in bepaalde modellen ook een geïntegreerde Exynos 9820-chip hebben, maar de prestaties zullen extreem dicht bij die van de Qualcomm Snapdragon 855 liggen, zoals tot nu toe elk jaar is gebeurd. Android-fabrikanten weten dat ze qua rekenkracht niet kunnen concurreren met de iPhone XS, en de Samsung GALAXY S10 en Huawei Mate 20 Pro ook niet, maar de OnePlus 7 zou medio 2019 een heel ander verhaal kunnen zijn.

15 REACTIES

  1. sunt sigur ca procesorul exynos din samsunsg va lupta cu one 7, asta inseamna ca nici nu va mai conta ifonul 🙂

  2. sunt sigur ca procesorul exynos din samsunsg va lupta cu one 7, asta inseamna ca nici nu va mai conta ifonul 🙂

  3. Scorul in Geekbench nu face un telefon mai slab . Doar CPU poti sa spui ca e minimnal mai rapid. Scorul viitorului Exynos nu l-am vazut – de unde stii ca va fi mai mic decat A12 ?
    Si A11avea scor mai bun in Geekbench, dar mai slab in Antutu decat restul telefoanelor momentului. Si mai sunt alte teste care dau o idee cat de puternic e un telefon – de exemplu suita 3D Mark, in care XS nu bate la orice capitol.
    In plus si acum destule telefoane deschid aplicatiile mai repede decat XS.

  4. Lumea normală la cap nu se uită doar la cei 10% diferență la Procesor. Contează și altele la care Apple e praf…

  5. Trolling gratis! Daca nu intelegi cum e cu USB accesories asta nu inseamna ca nu functioneaza incarcarea! Haide pa!

  6. Ia explica-ne tu cum e cu minunăția asta de usb accessories inventată de Apple? Ca noi ăștia care avem usb configuration de vreo 4 ani, nu înțelegem (mai exact 6 setări pe portul respectiv). Cum spuneam “it’s a feature”, “you are charging it wrong”. Poate ai o explicație si la faptul ca, venite din fabrică, unele incarcă corect, iar altele nu.

  7. Intotdeauna Snapdragon a fost mai slab la CPU ca Exynos, dar mai bun la placa video. Exynos din S7 e mai rapid decat A10, iar Snapdragon e mai lent . Exynos din S6 e mai rapid decat A9, dar si Snapdragon e mai rapid.
    La cat va ajunge Exynos vom vedea , dar se pare ca Samsung optimizeaza CPU-ul pt scorul in Geekbench , tocmai ca sa se lupte cu Apple . Snapdragon, pe de alta parte , daca pastreaza trendul ar putea fi mai bun in Antutu .
    Oricum, deja benchmark-urile astea devin din ce in ce mai irelevante, in conditiile in care un CPU cu 15% mai incet in benchmark, deschide aplicatiile mai repede.
    Si comparam mere cu pere – sisteme de operare diferite, aplicatie codate diferit si cu support diferit , rezolutii diferite etc.