iPhone XS: hoe Google Pixel 2-fans voor de gek werden gehouden met een afbeelding

De iPhone XS heeft vandaag aangetoond dat het beautygate-probleem met de camera niet zo groot is als mensen denken, en dat mensen gemakkelijk voor de gek gehouden kunnen worden op internet.

iphone xs max camera google pixel 2

iPhone XS had na de lancering een cameraprobleem, waardoor de door gebruikers gemaakte foto's vervormde kleuren hadden vergeleken met die in de echte wereld. Het probleem manifesteert zich vooral in het geval van selfiefoto's, waar veel mensen hebben geklaagd dat ze eruit zien alsof er make-up op hun gezicht is aangebracht of een verfraaiingsfilter.

Apple verklaarde het probleem te onderzoeken, maar een YouTuber dacht eraan een experiment te doen, een foto te maken met een iPhone XS en deze op Instagram te publiceren, maar zei dat deze met een Google Pixel 2 was gemaakt. De foto ziet er echt goed uit, jij Ik kan niet zien dat het "verfraaiings"-effect erop werd toegepast, en Android-fans prezen het volledig, in de overtuiging dat het gemaakt was met Google Pixel 2.

iPhone XS: hoe Google Pixel 2-fans voor de gek werden gehouden met een afbeelding

Als de foto was gepresenteerd alsof deze met de iPhone XS was gemaakt, zouden er natuurlijk veel mensen zijn geweest die allerlei kritiek zouden hebben op het uiterlijk. Omdat haar presentatie echter op een andere manier werd gedaan, prezen mensen haar voluit, ongeacht de onvolkomenheden die ze had, en dit laat zien dat fans alles prijzen, ongeacht de situatie.

Ik heb dit soort experimenten gezien waarbij foto's gemaakt met verschillende telefoons werden gepresenteerd alsof ze met andere telefoons waren gemaakt, gewoon om te laten zien hoe hypocriet sommige gadgetfans zijn. In deze situatie bleek de gekozen telefoon de Google Pixel 2 te zijn, maar als we het over Huawei, Samsung of andere telefoons hadden gehad, zou de situatie hetzelfde zijn geweest.

36 REACTIES

  1. Hai nu exagera cu ecranul…..intr-adevăr e un ecran bun fata de ce avea Apple pana acum dar dacă vi de pe un Note 8 sau 9 nu o sa vezi mari diferențe…..îți spun eu de ce vezi diferența asta așa mare, pentru ca ai dat 6000 de lei pe el :)))……și nu încerca sa ma convingi printr-un reply pentru ca folosesc și eu Xmax…..la baterie ai dreptate, e peste tot ce am avut pana acum

  2. Pentru ca ai adus vorba, pe mine ma deranjează ca am dat 6000 și văd YouTube 1080……in 2018 ți se pare normal ? Și ar mai fi câteva aspecte, dar încerc sa trec peste ele…..un plus fata de Samsung este ca fața de deblocarea prin iris, face id-ul este mult mai rapid pe Xmax, chiar și fata de X-ul soției….este foarte bun chiar și pe timpul nopții și la o distanță destul de maricica

  3. Am vrut sa îmi iau Xs Max.. dar m-am răzgândit când am văzut ca după 10 luni sănătatea bateriei e 91%..

  4. Hai nu exagera cu ecranul…..intr-adevăr e un ecran bun fata de ce avea Apple pana acum dar dacă vi de pe un Note 8 sau 9 nu o sa vezi mari diferențe…..îți spun eu de ce vezi diferența asta așa mare, pentru ca ai dat 6000 de lei pe el :)))……și nu încerca sa ma convingi printr-un reply pentru ca folosesc și eu Xmax…..la baterie ai dreptate, e peste tot ce am avut pana acum

  5. Nu ai și tu un TV 4K OLED să te bucuri de Netflix? Nu aș putea să mă uit pe ecranul mic la Netflix…

  6. Nu fi rău :)) ……să sti că și eu m-am uitat la câteva episoade din Narcos atunci când a apărut…..când aveam puțin timp liber mai intram puțin sa văd ce s-a mai întâmplat

  7. Nu zic să nu te uiți pe smartphone, dar dacă Filip tot aduce odă ecranului de 6,5 inci pentru Netflix, cred că în écran de 55 inci 4K ar fi mai potrivit ?

  8. Apropo de 4K oled, ma bate gândul sa-mi i-au un oled și nu știu pe care sa-l aleg…..optez între oledul de la LG și QLED-ul de la Samsung……și nu știu ce sa aleg…..ceva idei ??

  9. Strict între Samsung și LG (și strict legat de televizoare oled), mi se par mult mai ok produsele LG (îți spun din experiența unui deținător al ambelor mărci); dacă ești deschis și spre alte firme – și banii nu sunt o problemă -, alege Sony.

  10. am dat exemplul cu Netflix in hdr in rest am fost super multumit de Note 8 mai ales la youtube 2k nu ma
    judeca dupa aparente cine ma
    stie pe aici stie ca sunt fanul ambelor branduri

  11. si eu am fost cu nexus cateva modele foarte bune android stock nu se compara cu nimic si la fel ca ios optimizari bune pe nexus si pixel,ce ma enerveaza e designul noului android.

  12. da, din pacate eu am avut ghinionul sa am niste probleme in primele 2-3 luni.
    Si mai nou am lag, dar nu foarte deranjant si am inteles ca este ceva raspandit
    Ma rog, acum nu mai conteaza ca voi lua 3 dar sper sa nu mai am parte de asa ceva si sper display sa fie oled de la samsung

  13. Eu am OLED LG. Tehnologia QLED este interesantă dar tot panou LED este, tot 4 straturi de leduri ai: unul care da lumina albă dedesubt și alte trei suprapuse deasupra (RGB).
    Ți-aș recomanda OLED, indiferent de producător, dacă producătorul este un brand bun (Sony, Philips, LG, etc)

  14. Cred ca glumesti cand spui ca note8 nu are un ecran bun…si acum are unul din cele mai bune display-uri de pe piata…ca sa vezi continut 2k pe netflix seteaza rezolutia ecranului la qhd+ pe note8 si iti va merge.. la fel si la youtube!!

  15. Și mie tot LG îmi place, dar aveam oarecum o îndoiala pentru ca am pățit cu doua LG-uri niște probleme, și mai exact led-urile din backlight s-au ars(nu toate,evident, doar o linie verticala)….și ma gândeam de ce aceeași problema la doua televizoare LG din generații diferite, adică 2016 respectiv 2017

  16. Pentru ca ai adus vorba, pe mine ma deranjează ca am dat 6000 și văd YouTube 1080……in 2018 ți se pare normal ? Și ar mai fi câteva aspecte, dar încerc sa trec peste ele…..un plus fata de Samsung este ca fața de deblocarea prin iris, face id-ul este mult mai rapid pe Xmax, chiar și fata de X-ul soției….este foarte bun chiar și pe timpul nopții și la o distanță destul de maricica

  17. Note 8 are un ecran excelent si il tineam la
    rezolutie maxima tot timpul,ma refeream la Netflix le-am comparat pe amandoua si in HDR pe Note 8 se vedea mult mai nasol decat pe iPhone.

  18. Ja.
    Este foarte normal ca Apple să ceară 1 million de € pe un adaptor, dacă așa vrea; e normal să pună un cablu făcut din aur, să pună două cabluri sau pur și simplu să pună în cutie doar telefonul, fără niciun cablu.
    Atât timp cât știi ce cumperi, este treaba ta, dacă alegi să plătești produsul la prețul cerut sau dacă alegi să nu-l cumperi.