Samsung GALAXY S10, EMBARRASSING, Samsung maakt grapjes over het scherm

Samsung GALAXY S10, een geweldig scherm werd door Samsung in telefoons geïmplementeerd, maar de Koreanen vonden uiteindelijk een manier om er grapjes over te maken.

Samsung GALAXY S10-scherm

Samsung Galaxy S10, werd anderhalve dag geleden gepresenteerd, en zeer kort nadat het naar de eerste mensen was gestuurd om het te beoordelen, werd de gênante situatie voor de telefoons van Koreanen ter discussie gesteld. Het lijkt erop dat de Samsung GALAXY S10-telefoons die aan klanten worden geleverd, door het bedrijf Samsung zijn voorzien van een soort beschermfolie voor het scherm, met een uitsparing aan de binnenkant, zoals we hebben gezien dat sommige toepassingen door bepaalde fabrikanten van accessoires zijn gemaakt.

Samsung Galaxy S10, werd door deze accessoirefabrikanten gepresenteerd als een probleem met de vingerafdruklezer in het scherm, die niet zo goed zou werken als er een te dikke folie overheen wordt aangebracht. Het lijkt erop dat Samsung dit soort problemen probeert te voorkomen en een eigen film over het scherm van de Samsung GALAXY S10 zou hebben aangebracht, maar er zit een gat precies op de plek waar je je vinger op het scherm moet leggen om te scannen, wat volkomen gênant is.

Bij de Samsung GALAXY S10 is een gesneden folie op het scherm gemonteerd

Samsung Galaxy S10Volgens de vereniging van degenen die het hebben geanalyseerd, is de film zelf niet erg resistent en lijkt hij slechts iets dikker te zijn dan de film die normaal gesproken over telefoonschermen wordt aangebracht wanneer deze zijn verpakt. Aangezien sommige screenprotectors problemen kunnen veroorzaken bij het gebruik van de vingerafdruklezer in de Samsung GALAXY S10, lijkt wat Samsung doet logisch, maar toch is het gênant om een ​​screenprotector te hebben met een gaatje erin.

https://twitter.com/dcseifert/status/1098614276368023553

Samsung Galaxy S10Als je gisteren naar de afzonderlijke unboxings op internet kijkt, zie je dat op alle units zo'n folie is aangebracht, en tot nu toe hebben maar weinig mensen erover gesproken. Natuurlijk kunnen degenen die eenheden ter beoordeling ontvangen niet al te veel slecht zeggen, omdat ze niet langer andere eenheden ontvangen om te testen, maar ik zei dat het voor de Samsung GALAXY S10 gênant zou zijn om een ​​uitgeknipte film te hebben, en als Samsung toegepast bij langdurig gebruik, zoals Huawei doet, dan is het duidelijk dat de vingerafdruklezer slecht is.

Samsung Galaxy S10, de pre-orders voor de telefoons zijn gisteren begonnen en de lancering in de winkels zal plaatsvinden op 8 maart, zowel in Roemenië als in andere landen.

36 REACTIES

  1. Prostanac esti TU om de trei lei , termina cu jignirile omule .
    Inca o data ; Samsung , Apple si restul producatorilor pun din fabrica un plastic de protectie care sa acopere produsele pe ambele parti de frecarile care au loc in cutie in timpul transportului .
    ______Ce vezi tu in poza aia este o folie de protectie PERMANENTA , pe care unii producatori o ofera separat de plasticul de protectie . CLAR !!
    Sa intelegi mai bine cat esti de invechit uite aici cum arata folia pentru S10+ de la alienaurface https://aliensurface.ro/produs/samsung-galaxy-s10-plus-folie-protectie-ecran-spate-laterale-alien-surface-hd.html
    Daca vrei sa capeti respectul cititorilor trebuie sa oferi la randul tau respect . Ce oferi tu ??

  2. Tie ti se pare ca iPhone 8 are margini la fel de groase precum iPhone XR ?? Ala nu are LCD ??
    Atentie ,, coreenii folosesc de mult acest truc , telefoanele scumpe au margini subtiri si ecrane de top iar cele ieftine margini mai groase si o calitate mai proasta a ecranului .
    Ce face Samsung !! Raspunde cu S10e lui Apple , nu copiaza nimic .

  3. Pai da e pusa pentru transport și să da jos, dar alții spun că e de protecție să rămână pe tel și că nu ai nevoie de alta. De fapt e doar de transport și trebuie scoasa

  4. Asta este…dar imi place ca pana si marginile mai groase la 10e le-au copiat de la XR
    Macar Apple nu a putut din cauza lcd, dar 10e are OLED si are margini mai groase fata de 10 sau 10 plus
    Penibil si asta Samsung

  5. Samsung nu livreaza precum Huawei telefoane cu folie , probabil sunt versiunile de test iar gaura e sa arate desteptilor unde sa puna degetul .
    Asteptam lansarea sa elucidam misterul .

  6. Cine a spus ca din cauza LCD XR are margini groase ?? Apple a spus asta ?? Iti spun eu de ce are margini mai groase .
    De frica , ai auzit bine , de frica sa nu afecteze vanzarile iPhone Xs .
    Daca ecranul XR avea margini subtiri si rezolutie FullHD atunci vanzarile Xs si Xs Max aveau de suferit .
    Este doar o strategie pe care Samsung o foloseste cu succes de foarte multi ani , abea anul trecut a inteles-o si Apple , din cauza aia XR are mergini hidoase iar clipurile le vezi in rezolutie 720p .

  7. Câtă invidie aici. Aia e folia de protecție pentru transport care se afla și pe spate. Dar lumea a văzut că e de calitate și gata a confundato cum că ar fi folie de protecție anume pentru ecran ???
    Aia e folie de transport și are decupaj la amprenta pentru a arata că e un senzor acolo. Dar na fanii Apple cu ce sa se mai plângă și ei

  8. Frustatilor…locul 3 nu va ajunge? Poate vreti 5 dupa Oppo si Xiaomi. Incredibil…sunteti in stare sa spuneti orice doar sa nu recunoasteti ca iphone e deja trecut de vremea de top, average mai degraba! Imi pare rau, adevarul doare.

  9. lcd nu poate avea asa margine subtire…invata tehnologia
    Nu apple spune asta ci producatorii de lcd gen LG,japan display etc
    Deci inca o data…sa furi si acest aspect este PENIBIL
    De ce a facut samsung asa?

  10. Scrie undeva pe cutie sau pe website că Samsung va veni cu folie de protecție pe ecran preinstalata ? Pai daca ar veni atunci de ce ar mai face reclama ecranului făcut din sticla de ultimă generație foarte rezistent ? E la mintea cocosului. Vine BMW cu scaune din piele super rezistente dar le pune pe ele o pânză de protecție. Cam așa sună. Au zis și ei să se afle în treabă sa mai facă vizualizări

  11. Acest nou telefon Samsung e aproape la fel de penibil ca acest articol idevice. Pe bune, nu poti parcurge o fraza din acest articol fara a da peste o greseala (macar o greseala)… Cred ca a fost scris de pe un iPhone cu auto correct activat…

  12. “Samsung nu livreaza telefoane cu folie”
    iar esti prrost si necunoscator
    Deci samsung nu pune folie de protectie pt transport etc?
    Apple pune si la imac/macbook/ipad si iphone

  13. exact… stai sa deblochezi mereu cu amprenta si cine stie daca merge cu folie sau in diferite conditii … samsung a a lasat pe s10 tot rasul ala de deblocare faciala ce merge doar pe lumina

  14. Prostanac esti TU om de trei lei , termina cu jignirile omule .
    Inca o data ; Samsung , Apple si restul producatorilor pun din fabrica un plastic de protectie care sa acopere produsele pe ambele parti de frecarile care au loc in cutie in timpul transportului .
    ______Ce vezi tu in poza aia este o folie de protectie PERMANENTA , pe care unii producatori o ofera separat de plasticul de protectie . CLAR !!
    Sa intelegi mai bine cat esti de invechit uite aici cum arata folia pentru S10+ de la alienaurface https://aliensurface.ro/produs/samsung-galaxy-s10-plus-folie-protectie-ecran-spate-laterale-alien-surface-hd.html
    Daca vrei sa capeti respectul cititorilor trebuie sa oferi la randul tau respect . Ce oferi tu ??

  15. Tie ti se pare ca iPhone 8 are margini la fel de groase precum iPhone XR ?? Ala nu are LCD ??
    Atentie ,, coreenii folosesc de mult acest truc , telefoanele scumpe au margini subtiri si ecrane de top iar cele ieftine margini mai groase si o calitate mai proasta a ecranului .
    Ce face Samsung !! Raspunde cu S10e lui Apple , nu copiaza nimic .

  16. Corect ! De ce ar face Samsung reclama ecranului că fiind unul dintre cel mai rezistente și apoi să îi pună o folie de protecție pe el ? Aia înseamnă că se contrazic singuri.
    Dar na, alții suug pt zvonuri

  17. De fapt, Mate 20 Pro are elemente copiate de la Samsung cum ar fi ecranul. Dacă nu ar fi inventat Samsung ecranul curbat atunci nici Huawei nu l-ar fi avut. Aia cu PowerShare e pe ideea “nu cine e primul, ci ăla care o face mai bine”, iar Samsung ofera încărcare wireless de 9W pe S10, nu de 2,5W cum face Huawei. Zici că se zgârcesc la putere.

  18. Pai da e pusa pentru transport și să da jos, dar alții spun că e de protecție să rămână pe tel și că nu ai nevoie de alta. De fapt e doar de transport și trebuie scoasa

  19. ba da…dar tehnologia nu permite o margine sub 2mm…iphone 8 are peste, iar XR are cam 2-3 mm…oled am impresia ca are 0.5mm
    Este vorba despre tehnologie…

  20. Cum se vede că, in afara de iphone, nu aveți altceva in cap! Tehnologia folosita in senzorul de amprenta folosește ultrasunete, e cam cea mai rapida și mai fiabila in acest moment. Doar că, așa cum e la mintea cocosului, daca o acoperi nu funcționează cum a fost gândită. Dar de la asta, sa ajungi sa zici că senzorul e prost, asta e ori rea voință, ori prostie. In momentul de față, apple a rămas în urmă rău cu tehnologia din telefoanele lor. Doar numele a ramas de ei… Daca deranjează folia aia atat de tare, o dai jos! Fix atat de simplu!

  21. Toti vor materiale premium, dar isi pun folii si huse…Nu am pus niciodata folie pe display’ul unui telefon, huse am mai avut