iPhone 12. EEN VEELVERWACHTE verandering is BEVESTIGD

iPhone 12. Een langverwachte verandering door fans is eindelijk bevestigd, waardoor de telefoons voor alle fans veel interessanter worden.

iPhone 12 kleine uitsparing
iPhone 12. EEN VEELVERWACHTE verandering is BEVESTIGD

iPhone 12. Een langverwachte verandering is bevestigd door bronnen dicht bij Apple, en deze zal een probleem oplossen dat tot verhitte discussies onder Apple-fans heeft geleid. Om precies te zijn, het lijkt erop dat we in de iPhone 12 een kleinere uitsparing zullen hebben dan die momenteel in de iPhone XS bestaat, Apple zal nog steeds Face ID aanbieden, maar met een nieuwe camera, kleiner dan de huidige .

iPhone 12. Het is niet erg duidelijk hoe Apple deze substantiële verandering voor zijn telefoons precies zou doorvoeren, maar blijkbaar heeft het partners die dit kunnen aanbieden. Er werd gespeculeerd dat zelfs in 2019 iPhones met een kleinere Face ID-camera zouden worden gelanceerd, maar dit blijkt niet waar te zijn, dus Apple zal deze wijziging alleen doorvoeren voor de modellen die het in 2020 zal lanceren en die iPhone 12 zullen heten. .

iPhone 12. EEN VEELVERWACHTE verandering is BEVESTIGD

iPhone 12. Het verkleinen van de afmetingen van de uitsparingen van de telefoons zal ons schermen opleveren die een groter deel van het voorpaneel in beslag nemen, maar dit is niet per se erg goed nieuws voor gebruikers. Zelfs als Apple schermen zal hebben met iets meer ruimte om afbeeldingen weer te geven in de iPhone 12, gezien het feit dat die ruimte zich naast de uitsparing bevindt, is het mogelijk dat voor velen de verandering er niet toe doet, omdat de weergave van inhoud onder de uitsparing is niet bepaald iets geweldigs.

"De nieuwe 2H20 iPhone-camera aan de voorkant kan een kleine frontlens gebruiken om de schermverhouding aanzienlijk te verbeteren. Tegelijkertijd kan de nieuwe 2H20 iPhone-achtercamera een 7P-lens gebruiken."

iPhone 12. De vermindering van de uitsparing zou ook een voorbode moeten zijn van de volledige eliminatie ervan in de telefoons van 2021, samen met Face ID, het gezichtsherkenningssysteem dat in Apple-telefoons is geïmplementeerd. De verandering zou radicaal zijn, maar Apple werkt al een tijdje aan deze verbetering van technologieën en ontwerp voor telefoons, en de iPhone 12-serie zou dit brengen.

iPhone 12. De telefoons uit deze serie zouden ergens in het najaar van 2020 gelanceerd worden, zoals gebeurde bij de eerdere modellen telefoons van Cupertino.

24 REACTIES

  1. Ce mama dracu e “superb”? Credeam ca ti-ai mai limpezit si tu mintea 10 zile cat au fost comentariile oprite dar slabe sanse! Tot gibon sifilitic cu mintea ingusta ai ramas si asa ei fi mereu! Pleava societatii!

  2. Prostul din gluma spune adevarul! Culmea, eu credeam ca tu dai bacul a nu stiu cata oara din moment ce ai inchis rubrica de comenturi pentru a te prezenta la probe/pregati ??‍♂️ Cat ai luat 3,75? La ce iq limitat ai sigur esti printre looseri? Noroc ca te tin ai tai pe bani ca altfel cautai prin tomberoane la ce minte scurta ai!

  3. Pai face id este oricum o mizerie ordinara iar apple a realizat asta din moment ce renunta la el pentru a se reintoarce la touch id! Cat despre hardware apple ste cu minim 3 ani in urma la tot ce tine de componente si tehnologie de ultima generatie. Procesorulmeste sinhurul care este la inaltime in rest totul este mediocru! Cat despre copiat ce sa mai zic, mai nou Apple ar trebui sa isi schimbe numele in Xerox sau Indigo la cat copiaza de la Huawei si Samsung (restul)! Nimic din ce a implementat mai nou nu este original, totul este imprumutat/copiat! Jalnica companie!

  4. wow enoriasii se inchina cu doua maini la un notch mai mic dupa 3 ani (posibil inca doi). Toata lumea buna a renuntat la notch sau l-au modificat pe cand Apple este incapabila sa il modifice macar daca nu sa il scoata definitiv cum fac baietii potenti! E frumos oare sa dai minim 1300 euro incepand de anul acesta pe o mizerie de telefon vechi de 3 ani cu mici modificari ici-colo si alea destul de soft??? Labareala maxima si bataie de joc marca Apple. Goana dupa profit si venituri semnificative pe baza oilor cu ochelari de cal a ajuns la un nivel incredibil! Oare cat de proaste sunt aceste oi??? NU le cade si lor fisa ca au ajuns vai-mortii-lor si rusinea industriei? Posibil ca nu din moment ce companiaasta monstruoasa inca vine! PRostia si statutul social se platesc scump!

  5. Daca tu nu intelegi limba si literatura romana…problema ta
    Speram ca in perioada asta ai luat bac’ul dar observam ca l-ai picat

  6. toata lumea a renuntat ca nu aveau motiv sa il aiba decat sa copieze Apple. Cei ce au renuntat nu aveau faceID si hardware pt a folosi notch
    Bataie de joc din partea celor cu android…de a copia ceva ce nu exista in spate

  7. Prostul din gluma spune adevarul! Culmea, eu credeam ca tu dai bacul a nu stiu cata oara din moment ce ai inchis rubrica de comenturi pentru a te prezenta la probe/pregati ??‍♂️ Cat ai luat 3,75? La ce iq limitat ai sigur esti printre looseri? Noroc ca te tin ai tai pe bani ca altfel cautai prin tomberoane la ce minte scurta ai!

  8. Pai face id este oricum o mizerie ordinara iar apple a realizat asta din moment ce renunta la el pentru a se reintoarce la touch id! Cat despre hardware apple ste cu minim 3 ani in urma la tot ce tine de componente si tehnologie de ultima generatie. Procesorulmeste sinhurul care este la inaltime in rest totul este mediocru! Cat despre copiat ce sa mai zic, mai nou Apple ar trebui sa isi schimbe numele in Xerox sau Indigo la cat copiaza de la Huawei si Samsung (restul)! Nimic din ce a implementat mai nou nu este original, totul este imprumutat/copiat! Jalnica companie!

  9. Replica de maimuta…este ok. a trebuit sa mergi pe aceeasi idee ca a mea…
    Maimutele in general au originalitatea 0

  10. “Prostul din gluma spune adevarul! ”
    “eu credeam ca tu dai bacul a nu stiu cata oara din moment ce ai inchis rubrica de comenturi pentru a te prezenta la probe/pregati”

    Ti-ai facut singur dreptate…bravo, fara sa vrei clar

  11. Notch-ul asta hidos este oricum aproape la fel de mare ca o margine asa ca …? As fi preferat margini sus-jos simetrice si difuzoare mai bune decat nenorocirea aia de notch 3-4 ani la rand! Nu stiu de unde moda asta proasta a phabletelor si a telefoanelor fara margini… Notch-ul asta este cea mai proasta inovatie facuta de Apple! Pur si simplu oribil si prefer sa stau cu iphone 8 + ios 13 decat sa cumpar un iphone cu decupajul ala urat!

  12. "Wacht even, dit wacht op goedkeuring door idevicero". Het oude bericht, de oude iPhone 6 weggenomen

    Tot ziens, ik dacht dat er iets veranderd was, maar het lijkt erop dat de site precies dezelfde evolutie doormaakt als de iPhone. De wereld zegt ja, jij zegt nee