iPhone 11 Pro Max is volgens de experts de BESTE telefoon

iPhone 11 Pro Max werd door experts uitgeroepen tot de beste smartphone, dit is wat hen ertoe bracht het product van Apple boven dat van Samsung te plaatsen.

iPhone 11 Pro Max de beste telefoon

iPhone 11 Pro Max werd volgens de experts van Consumer Reports uitgeroepen tot de beste telefoon ter wereld, en dit na enkele jaren waarin Samsung-telefoons bovenaan hun voorkeuren stonden. iPhone 11 Pro Max werd op de eerste positie in de lijst geplaatst, met iPhone 11 Pro op de tweede plaats. Experts prezen de nieuwe verbeteringen die Apple heeft doorgevoerd in de telefoons die het zojuist in tientallen landen over de hele wereld heeft gelanceerd.

iPhone 11 Pro Max werd door experts geprezen vanwege de nieuwe, veel betere autonomie die de batterij biedt, voor de camera's die betere foto's en video's maken, maar ook voor de resistentere behuizing. De verbetering van de water- en stofbestendigheid van de iPhone 11 Pro Max, het scherm van superieure kwaliteit, maar ook de betere prestaties waren belangrijk om dit model boven alle andere op de markt te plaatsen, minus de Huawei Mate 30 Pro.

iPhone 11 Pro Max is volgens de experts de BESTE telefoon

iPhone 11 Pro Max werd door de experts van Consumer Reports op de eerste positie geplaatst, maar zij zeggen dat in sommige categorieën de verschillen klein zijn vergeleken met concurrerende modellen op de markt. Dit is normaal omdat er zeer kleine verschillen zijn in de gebruikerservaring tussen wat de iPhone 11 Pro Max biedt en andere concurrerende telefoonmodellen, dus er konden geen heel verschillende cijfers voor worden gegeven.

“De iPhone 11 Pro Max ging maar liefst 40,5 uur mee. Dit is het langste gedeelte van alle telefoons die momenteel in onze beoordelingen zijn opgenomen. Onze testers zeggen dat de 11 Pro en 11 Pro Max enkele van de hoogste scores scoorden in onze benchmarks voor de kwaliteit van stilstaande beelden.”

iPhone 11 Pro Max wordt door experts geprezen als de beste smartphone ter wereld, maar ze zeggen dat velen iPhone XR/XS zouden kunnen kopen en wachten op de modellen van volgend jaar. Ondanks dat de iPhone 11 Pro Max boven de modellen van vorig jaar werd geplaatst, zeggen experts dat het grote prijsverschil tussen die modellen niet echt de nieuwigheden rechtvaardigt die de nieuwe serie klanten met zich meebrengt.

"Als je al een iPhone XS, XS Max of zelfs een XR hebt, kun je waarschijnlijk je geld sparen en wachten. Enorme sprongen in de levensduur van de batterij en nieuwe camera's daargelaten, zijn er misschien niet genoeg nieuwe functies om het uitgeven van $ 1.000 of meer aan een gloednieuwe telefoon te rechtvaardigen.

De iPhone 11 Pro Max verslaat nog steeds de Samsung GALAXY S10, Samsung GALAXY Note 10 en vele andere modellen, maar geen van Huawei, omdat ze momenteel niet in de VS worden verkocht.

32 REACTIES

  1. ditamai notchul ditamai patratul pe spate =)) o fi bun la performanta da , dar la design never …. e pe ultimul loc chiar

  2. Toată lumea ştia asta, de când a apărut iPhone-ul a fost numărul 1. Am trecut şi pe la Samsung, cum e normal dar la ei nu există calitate, doar cantitate. Mult şi pŕôśť.

  3. Da ,, respect decizia lor cum am respectat-o si in anii in care Samsung a defilat pe primul loc ,, eu cred ca iPhone 11 Pro Max are toate atuurile sa fie declarat cel mai bun telefon din lume .
    Cat despre camera ,, un telefon atat de mare precum Pro Max avea nevoie de o camera pe masura , mie imi place .

  4. No offense dar cel mai bun si complet telefon al anului este OnePlus 7Pro care desi este aparut in martie da-de-pamant atat cu Samsung cat si cu Apple, umilind-atat Note10+ cat si iphone pro max la viteza si fluiditate. La camera nu se poate compara insa cu cei doi dar totusi pt un device care costa doar jumatate de bani este impresionant.

  5. Cine zice ca Samsung are buguri? Am lucrat cu iPhone-uri mai mult de 4 ani, am avut toate modelele inclusiv Xs. Ultimele 4 (7 8 X si Xs) scriam e-mail-uri si mesaje si mi se bloca ecranu in partea dreapta. Incepeau sa se miste prost in multitasking (eu lucrez mult si pe telefon). Am trecut pe S10 de juma de an si nu am nimic de reprosat. Merge super, noua interfata Android e mult mai ok. Am renuntat la toate produsele Apple pana apare ceva calumea. Eu prost ca am dat aproape 80.000€ pe masina si mi-am luat S10 ca saracii :). Au unii niste impresii cand ii vezi cu iPhone 11 la ureche si se filmeaza/pozeaza cu ce si-au luat de zici ca sunt mini Bill Gates ca asta il face pe om bogat.

    Treziti-va! Nu intereseaza pe nimeni ce telefon v-ati luat si care e mai bun. Aia profita de pe urma voastra si voi va certati care telefon are ouale mai mari. Grow up!

  6. Nu cumpara nimeni iPhone, poate exceptand cateva persoane, pentru statut. Cumpara pentru ca alt producator nu ofera calitatea pe care Apple o ofera.

    PS: Si logan-ul si lamborghini-ul te duc la aceeasi destinatie, alte lucruri fac diferenta. La fel ca si la iOS si Android.

  7. Eu şi mulţi alţii. Am folosit şi S8+ şi Note 9-le care stă în sertar.

    iPhone Xs Max e net superior, iar ce ai descris tu nu mi s-a întâmplat. Merge ok Android-ul (de pe Samsung) primele 3 luni şi dupa aia este bun de aruncat la gunoi.

    https://uploads.disquscdn.com/images/d7bc9f8be8438d2184db1cb6c913c637e217d41593f03fd8ef2080c49f9b6a35.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/fded20ef93abee0895c7dd6a733a26b891f13c81d119b1a4ce2a49cabb1996b4.jpg

  8. Tin sa te contrazic. Peste 80% din posesorii din Romania il cumpara pentru ca se stie ca e scump si vor sa se afiseze in public ca isi permit. Ma rog, nu mai conteaza ca multi il iau la abonament, in rate sau sh. Am avut si prieteni care isi luau cu card avantaj sau faceau parintii imprumut ca sa aiba copilu’ lor ultimu model, nu conteaza ca ei sunt rupti de foame. Asa fac si aia cu masinile de iau masini de 4 – 5 ani vechime cu 300.000km+ la juma’ de pret si dupa nu le mai ajungi la nas de la cate arfe au in cap.

    Nu te compara pe tine, pasionat, cu altii care inafara de Facebook, Instagram si Snapchat nu fac altceva cu telefonul.

    IPhone-ul era bun, acum muult timp. Tot ce fac ei acum este doar sa scoata acelasi lucru doar ca arata putin diferit.

    Cat despre ce face iPhone fata de un Android (luand exemplu S10) din propria mea experienta tin sa precizez ca mi se pare mult mai ok S10 pentru business si se misca super bine, comparativ cu ultimul iPhone avut (Xs).

    Nu are rost sa ne scoatem ochii ca sa demonstram care telefon e mai bun ca pana la urma nu ne plateste nimeni sa le promovam. Ideea e sa nu ii mai ridicati in slavi ca nu va ajuta la nimic. Aparati un producator care nu prea da doi bani pe clientii sai, parerea mea.

    E ok sa discutati despre telefon, ce au mai adus nou, dar sa ajungeti sa va luati la omor ca Samsung sau Huawei sau alte brand-uri sunt nasoale… e aiurea.

    E de apreciat faptul ca exista concurenta si asta ne tine activi, ca avem de unde alege si asta e bine.

  9. Celălalt comenariu e în moderare.

    Elon Musk care este omul tehnologiei foloseşte iPhone, ştie el mai bine de ce. Nu am văzut pe nimeni în business-uri folosind un Samsung. La fel, ştiu ei mai bine de ce.

    Ai gafat-o când ai spus că un Samsung se mişcă mai bine ca un iPhone — şi cel mai înfocat fan al Android-ului ar râde la ceea ce ai scris.

    La cât de urât se mişcă, Samsung-ul meu zace într-un sertar.

  10. Nu stiu ce Samsung ai tu, daca ai vreun model vechi sau vreun model din gama low cost, da, te cred.

    Ca idee, am schimbat iPhone-uri pe garantie cu sutele, cred ca stiu mai bine decat toti de aici cu ce se mananca treaba si cum se misca un iPhone vs un S10 din punctul meu de vedere la ce fac eu pe telefon.

  11. Ok deci cum a zis omul,nu faci editare sau programare,lucruri ce necesita cpu si gpu la maxim
    Si din ce spui faci aceleasi lucruri zilnic deci te plictisesti oricum si nu mai conteaza ce OS ai si din pacate doar ios si android exista deci nu prea mai ai cu ce sa le schimbi

  12. Ok deci cum a zis omul,nu faci editare sau programare,lucruri ce necesita cpu si gpu la maxim
    Si din ce spui faci aceleasi lucruri zilnic deci te plictisesti oricum si nu mai conteaza ce OS ai si din pacate doar ios si android exista deci nu prea mai ai cu ce sa le schimbi

  13. Si ce anume faci tu pe telefon? Programare, editare video? Cel mult trimiti cateva e-mail-uri, am avut si samsung s9 si nu pot spune ca e rau dar nu se compara cu iphone mai ales de cand a aparut ios 13

  14. Am avut şi S8+ care a mers extrem de prost şi am spus că-i mai dau o şansă cu Note 9 — zace în sertar şi nici nu mă obosesc să-l vând. Android 10 a fost lansat de o lună, pe Note 9 îl primesc în februarie / martie 2020, decalaj de 6 luni. Premium? Poate doar o glumă.

    Ecosistemul Apple este genial şi nimeni nu-l poate atinge nimeni, nici măcar 10%. Fluiditatea care există pe iPhone, nu există pe un alt telefon. Şi cum spunea @Vlad, când cumperi un iPhone, ştii că ai parte de calitate. De cum se simte telefonul în mână, nici nu are rost să vorbim — materiale superioare, din nou.

    O să vezi peste o perioadă şi o să te lămureşti cu Samsung-ul la fel cum au făcut-o şi alţii.

  15. Te plangi ca sta in sertar de o 1/2 de an…. Nu e vina Samsung ca nu stii sa folosesti un lucru mai smart ca tine. Asta e avantajul android in fata ios- mai multa libertate vs un tipar unic ca in comunism.iPhone cu jailbreak , da , e o bestie , bate orice , e util cu adevarat, fara, e un telefon care se misca fara repros , dar te face sa te simti ca un copil in uniforma Apple.

  16. N-ai citit primele mesaje in care spuneam ce probleme am avut cu iPhone-urile?

    Sau partea in care am spus ca am lucrat cu iPhone-uri ani de zile?

    Cel mult trimit cateva e-mail-uri…

    Afacerea mea consta in peste 30 de telefoane receptionate zilnic, mesaje, e-mail-uri, facturi proforme, facturi fiscale, incasari, accesare PC-uri remote si altele.

    Nu imi cumpar ultimul model aparut doar ca sa ma laud ca mi-am permis sa mi-l iau, spre deosebire de altii.

    S8 si S9 in comparatie cu S10 sunt slabe rau.

    Repet si pentru altii, nu sunt fan Samsung sau Apple, am avut produse Apple cu gramada, inca mai am in familie persoane care au Apple si am lucrat cu ele ani de zile. La un moment dat te plictisesti de acelasi lucru, e normal, mai vrei sa schimbi.

  17. Ok deci cum a zis omul,nu faci editare sau programare,lucruri ce necesita cpu si gpu la maxim
    Si din ce spui faci aceleasi lucruri zilnic deci te plictisesti oricum si nu mai conteaza ce OS ai si din pacate doar ios si android exista deci nu prea mai ai cu ce sa le schimbi