iOS 13.3 heeft een RELEASE DATUM aangekondigd voor iPhone en iPad

iOS 13.3 heeft de aangekondigde releasedatum voor iPhone, iPad, iPod Touch, hier zijn de plannen van het Apple-bedrijf met betrekking tot deze belangrijke update.

iOS 13.3 RELEASE DATUM iPhone iPad

iOS 13.3 heeft eindelijk de aangekondigde releasedatum voor iPhone, iPad en iPod Touch, het Apple-bedrijf werkt al een tijdje aan deze update voor zijn telefoons en nu lijkt het erop dat de distributie zou moeten beginnen. Van iOS 13.3 is onlangs de bèta 4-versie uitgebracht door het bedrijf Apple, en blijkbaar zal dit de laatste zijn, en volgende week zou de definitieve versie van het besturingssysteem moeten verschijnen.

iOS 13.3 heeft een releasedatum van 13 december, onthuld door een document van een mobiele operator die de update nu test om te bevestigen dat deze kan worden gedistribueerd. Om precies te zijn: een document van de mobiele telefoonoperator Viettel in Vietnam maakt het feit bekend dat op 13 december de distributie van iOS 13.3 en watchOS 6.1.1 voor alle Apple-klanten zal beginnen.

iOS 13.3 wordt op 13 september door Apple uitgebracht

iOS 13.3 biedt op 13 december eSIM-ondersteuning voor Viettel-klanten, dus de update-release zou tegen die tijd moeten plaatsvinden, zodat alle klanten van deze belangrijke technologie kunnen genieten. Gezien de voorbereiding zou iOS 13.3 tussen 9 en 11 december moeten verschijnen, terwijl Apple dit soort updates tussen maandag en woensdag distribueert, dus het wachten is kort.

iOS 13.3 zal, zoals je al heel goed weet, niet eens zulke belangrijke updates voor iPhone, iPad, iPod Touch brengen, maar alleen oplossingen voor bestaande problemen, en enkele minder belangrijke veranderingen. iOS 13.3 zou nog steeds het probleem van de batterij-autonomie moeten oplossen en een nieuwe functie moeten bieden om de wereld van streek te maken vanwege een schandaal dat deze week verscheen, maar het valt natuurlijk nog te bezien wat we zullen krijgen.

iOS 13.3 wordt door Apple voor iedereen tegelijk uitgebracht, en voor alle iDevices waarop tot nu toe een andere versie van iOS 13 is geïnstalleerd.

37 REACTIES

  1. Sa moara Paul de nu dupa ce am facut update la 13.2.3 e praf bateria pe XR, abia scot 3 ore jumate pe zi… inainte de asta avea numai cate 5 ore si… chiar si 6 pe zi…

  2. hahaha. Eu pe Note 10 cu Snapdragon 855 am 9ore45minute si inca mai am 10%.Nici nu vreau sa ma gandesc cat scoate fratele lui mai mare:)). Deci inca o data Apple minte cu promisiunile desarte despre baterie si autonomie… A fost un mic fass atunci la lansare sa puna gusterii botul la vrajeala lor si acum au castrat bateria cat au putut cu update-urile astea penibile. 11 pro sta totusi bine…este plin pe forumuri, milioane de useri se plang de autonomie si semnal iar Apple doarme in ghete…Mai radea un inapt pe aici se Samsung ca abia acum lanseaza android 10 pe telfoane dar mai bine mai tarziu si sa mearga perfect decat astia la Apple cu 10 update-uri la ios 13 si merge ca o cizma de iti vine sa dai cu telefonul de pamant!@penibil

  3. Rau este sa fii-prost si sa ai iq-foarte mic, chiar negativ de scrii asa ineptii si insulti un om care si-a spus parerea… Mai nou lagurile si bug-urile s-au mutat pe ios iar android merge struna dar de unde sa stie o oaie indoctrinata cu capsa pusa pe Samsung??? mai scoate si tu capul prin lume si fa-ti o viata ca asta de troll profesionist si agarici-ieftin nu este prea buna…hai-pa-puradel

  4. Nu stiu de ce nu mai am incredere in up-date-urile de la Apple. Detin XR-ul si am pe el vs 13.1.2 si nu ma incumet sa mai fac vre-un up-date de acuma incolo. Raman aici ca este super ok. Am avut inainte un S9+ si nu stiu daca am facut bine trecand la IOS. Ramane de vazut.

  5. Unde pot vedea cat a rezistat bateria de la ultima încărcare? Chestiile acestea sunt sigure? După ce l-ai descărcat până la zero și l-ai încărcat complet. Îți arată zero minute de utilizare după ce l-ai scos?

  6. Apple este definitia esecului si a mediocritatii. Poate le ia cineva totusi si la agaricii astia postaci ai marului panza aia mare de paianjen de pe muian si voalu de pe fata sa vada si ei altceva si ce departe sunt altii cu tehnologia fata de limitatile masive si jumatatile/sferturile de functii pe care le primeac la suprapret pentru gunoaie stralucitoare!

  7. Una este sa incerci si alta sa detii un telefon si sa il testezi…. sunt satul de agarici ca tine, bogatasi imbecili care cred ca daca dau bani multi sunt cei mai ce si au cel mai bun, cel mai tare etc telefon cand de fapt au doar strictul necesar, o tehnologie veche de ani buni si mai nou un ios execrabil care face numai probleme… Rau este sa ai telefon mai destept ca tine si sa te limitezi la 3 branciuri si doua flegme ce iti ofera ios/iphone… Eu ma bucur ca ai vandut s10 plus ca se bucura altcineva de el la adevarata lui valoare… Ramai incuiat si limitat cu al tau iphone 11 pro max de bogatasi inapti care nu face nici un sfert din banii dati…. Fala si prostia se platesc totusi scump…

  8. Si eu am un X ramas pe 12.4.1 , cel mai bun , 8 ore utilizare , e ok .
    Sa ne lasa Apple sa ne intoarcem la vechile versiuni , 75% din posesori vor renunta in secunda doi la iOS 13 , pe buna dreptate , daca nu ai functiile din iPhone Pro degeaba faci update la iOS 13 pe device-uri vechi .

  9. Ios 13 = epic faild de zile mari. O bataie de joc si si o insulta la adresa milioanelor de clienti care au o experienta foarte proasta de utilizare. Rusine apple… 1,10 ore time on screen pe iphone 7 si se oncinge pe spate de prajesc oua pe el…

  10. Si eu am un X ramas pe 12.4.1 , cel mai bun , 8 ore utilizare , e ok .
    Sa ne lasa Apple sa ne intoarcem la vechile versiuni , 75% din posesori vor renunta in secunda doi la iOS 13 , pe buna dreptate , daca nu ai functiile din iPhone Pro degeaba faci update la iOS 13 pe device-uri vechi .

  11. Corect Vlad si eu am mai incercat pe samsung dar e un BullShit pe langa iPhone am iphone de la 3G … am incercat pe s10 plus cand a aparut am zis ca il sparg l-am vandut dupa 2 zile … dar na ei nu inteleg ca de un 11 Pro Max 256gb imi iau 2 s11 sau 2 note-uri … :)) nu inteleg logica … daca erau mai bune as fi nebun sa imi iau 11 Pro Max … dar na samsungisti … nu ii scoti din ale lor … si au ramas mai multi Androizi pe idevice ca cei cu apple 😂

  12. Toate testele arata ca iPhone a fost mediocru la baterie cam tot timpul .
    Au cele mai multe probleme cu bateriile din industrie .
    Vrei sa spui ca iPhone Pro Max are o autonomie grozava , daa sarbatoare mare , e primul an de la primul iPhone cand ne laudam si noi .
    Daaa , adevarat , cati aveti Pro Max ???
    Unde mai pui ca Apple a dat lovitura cu iPhone 11 care e mai slab la baterie decat XR .

  13. Felicitari , e super bine . Bine doar Branescu avea 4 ore autonomie la Note-ul lui 10 , bine ca sunt posesori care ii arata ca este zero la credibilitate .
    Samsung a fost superior doar ca anul asta Pro Max are o autonomie super buna .