RCS & RDS: Wat u nu kunt VERDIENEN als u klant bent

RCS & RDS are un concurs interesant pentru clientii lor din Romania, iata ce poti sa castigi chiar acum in doar cateva secunde daca te inscrii la el.

RCS & RDS die u verdient

RCS & RDS inca are in derulare un concurs prin care le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga ceva de care s-ar putea bucura foarte multa lume, iar asta pentru ca vorbim despre un premiu util. RCS & RDS deruleaza de ceva vreme un concurs special prin care le permite clientilor care folosesc platforma Digi Online posibilitatea de a castiga un telefon Digi K2, totul doar daca pur si simplu folosesc aceasta platforma oferta gratuit acum.

RCS & RDS ofera platforma Digi Online gratuit de multi ani de zile pentru clientii sai, activarea ei putand fi facuta in doar cateva secunde din contul de client de romanii care au serviciile operatorului. RCS & RDS ofera posibilitatea de a urmari cateva zeci de canale TV si cateva filme prin intermediul Digi Online, totul atat de pe calculatoare, cat si pe telefoane mobile, sau tablete, serviciul fiind oferit numai in Romania prin intermediul unei conexiuni de internet.

RCS & RDS: Wat u nu kunt VERDIENEN als u klant bent

RCS & RDS le cere clientilor sa completeze un formular pe website-ul sau pentru a se inscrie in acest concurs, iar acolo oamenii trebuie sa specifice si care este canalul favorit din cadrul platformei online. Acestea sunt singurele conditii pentru a participa la concursul celor de la RCS & RDS pentru a putea castiga unul dintre premiile care sunt disponibile in el, deci nu trebuie sa faceti mare lucru, dar veti avea probabil concurenta destul de serioasa.

RCS & RDS are deschis acest concurs pentru cam toti clientii sai, iar asta inseamna ca vor exista si multe persoane inscrise, doarnice sa obtina premium, deci e de asteptat ca si sansele sa fie ceva mai mici. Chiar si asa, nu va cost abstolut nimic pentru a va inscrie in concurs si a avea sansa de a castiga unul dintre cele 3 telefoane Digi K2 pe care RCS & RDS le ofera in cadrul acestui concurs, totul urmand a dura pana la final de luna iunie.

RCS & RDS nu mai are alte concursuri promovate in momentul de fata, deci daca mai vedeti pe unul prezentat pe altundeva decat pe website-ul sau, verificati intai daca este adevarat.