Donald Trump eist opnieuw een iPhone met groot scherm, zegt dat Apple Steve Jobs mist

  Donald Trump, bekende Amerikaanse ondernemer en ster van The Apprentice, maakte dat gisteren op het sociale mediaplatform Twitter bekend Apple heeft er een nodig iPhone met een groter scherm. Vervolgens zei Trump dat Apple een nieuwe Steve Jobs nodig heeft die de visie heeft om producten op de markt te brengen waarvan de wereld nog niet weet dat hij ze nodig heeft. Natuurlijk is Trump een van de belangrijkste aandeelhouders van Apple en voelt hij de waardedaling van de aandelen op de Amerikaanse aandelenmarkt, dus zijn uitspraken zijn logisch als we alles vanuit zijn standpunt bekijken.

  Trump is bezig met het tweede verzoek van deze soort, maar aangezien de eerste ook niet is vervuld, heeft deze nog lagere kansen.

12 REACTIES

  1. Din cate imi amintesc, Steve Jobs sustinea vehement ca 3.5” este dimensiunea perfecta pt. un smartphone. Dimensiunea ecranului s-a schimbat dupa moartea sa. Daca mai traia SJ, nu cred ca aveam un ecran mai mare.

    Cat despre actiuni, cred ca incet incet o sa-si revina. Ieri au crescut cu $20. https://www.google.com/finance?cid=22144

  2. Un ecran mai mare este clar necesar , dar nu neaparat si un iphone mai mare……stiti la ce ma refer.
    Ideea e ca eu nu prea mai folosesc decat tableta de la apple ca iphone-urile imi daj durere de cap cu ecranu lor minuscul.
    Am luat cadou un htc one pentru nevasta-mea si l-am “forjat” si eu putin si vreau ss v-a spun ca e superb din foarte multe puncte de vedere. In momentul in care las htc-ul si ma intorc la iphone e ca si cum ma intorc in timp :)))))))) serios.
    Legat de Steve , eu am spus din ziua in care a murit ca apple nu o sa mai fie deloc ce a fost pana acum.
    In viziunea mea singura sansa pentru apple ca sa stea pe podium este sa lase ios-ul liber sau macar posibilitatea de a alege daca vrei o varianta “inchisa” sau una “libera”…..sau sa se apuce sa imprumute idei de la concurenta si in felul acesta macar sa ajunga si ei in prezent ca de chestii de viitor nu are sens sa mai vorbim.

  3. Vreau si eu un ecran mai amre , mi s-a luat sa ma chioresc in telefon cand stau pe facebook sau ma joc . Acum serios , in ziua de azi nu mai poti spune ca telefonul este facut sa vorbesti la el ca nu mai este asa… faci o tona de chestii si vreau un ecran mare frate sa vad bine tot .

  4. Cine își dorește dimensiuni mai mari —>>androide

    Restul, mai așteptăm 1-2 ani pentru un iPhone cu ecran mai mare, dar de venit o să vina.

  5. sunt posesor atat de ios cat si de android si ma intreb oare cum de nici un posesor de ios nu vede ca este mult in urma fata de android. Prea fanatici dupa ios fara prea multe beneficii. parearea mea…..

  6. flashplayer!!!!!!! si putin slefuit softul( mai pica semnalul uneori si cateodata ingheata. in rest e foarte bun telefonul tinand cont ca nu se blocheaza oricate aplicatii ar fi deschise(s4 a cam scartait la un mom dat cand am accesat mai multe aplicatii).

  7. Daca sistemul de operare este optimizat perfect pentru dimensiunea ecranului de 4″ nu ar trebui niciodata sa se mareasca ecranul. Turma e doar pentru prosti.