iPhone X en iPhone 8 – ALLE nieuws in 12 minuten

Op iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple TV 4K en Apple Watch 3 wordt al het nieuws van de Apple-conferentie gepresenteerd in een montage van slechts 12 minuten.

iPhone X si iPhone 8 werden vanavond aangekondigd samen met de iPhone 8 Plus, Apple TV 4K si Kijk Apple 3, het Apple-bedrijf dat een twee uur durende marathonconferentie organiseert waarin het veel nieuws over zijn producten en besturingssystemen bekendmaakt.

iPhone X en iPhone 8 waren onderdeel van een 2 uur durende conferentie, maar het belangrijke nieuws dat daar wordt gepresenteerd kan in slechts 12 minuten worden samengevat, of zelfs minder, maar hieronder heb je de 12 minuten durende versie voor de belangrijkste Apple-conferentie van 2017.

iPhone X en iPhone 8 brachten samen veel nieuws voor Apple-fans, maar het valt de komende weken nog te bezien hoeveel ervan gewaardeerd zullen worden, vooral omdat de verkoopprijzen van de producten veel hoger zijn dan mensen hadden verwacht.

10 REACTIES

  1. Noutati???noutatea e doar iphone X. Iphone 8 e defapt 7S. Ca si fan apple pot spune ca am ramas cu un gust amar. Din 2014 umblu cu acelasi telefon dupa mine. Te saturi la un moment dat. Vrei si tu ceva nou. Si cu ce te alegi? Acelasi telefon dar cu sticla pe spate.Au mai ramas cu cateva milioane de carcase si display-uri si au zis sa la vanda la fraieri, ca doar mai merge 1 an.Au mai bagat un wireles in plus si gata(model nou)iar fanii samsung au s8, s8+ , note 8 toate cu full display. Toate marimile si formele ptr toti pretentiosii. Iar Iphone scoate un telefon revolutionar dar nu prea!Ca trebuia sa incerce de doua ori sa se deblocheze odata,parca Face ID era mai rapid decat touch ID,din nou este mai rapid dar nu prea. Il cumperi anul asta si il incarci wireles anul celalalt. Norocul meu ca au scos Iphone X. Altfel treceam la note.

  2. ” Apple Events is unavailable. Try again later. ” asta a fost mesajul afișat de Apple TV-ul meu … sa va băgați tehnologia in dos, se pare nu merge !!! Nu mai inovati ca se pare ca nu prea va mai iese. Apple a fost odată … ca niciodată …

  3. Animoji, semafor in loc de camera foto, spate și fata din sticla, eliminare buton home, o încărcare wireless si un ecran OLED, îmbunătățiri de hardware si software și același design vechi de 4 ani.

  4. Hmmm pretul e cum e dar simt ca apple is playing catch up cu concurenta de mai bine de 4 ani. Nu prea sunt dat pe spate, cam tot ce au prezentat exista implementat deja de alti producatori foarte bine. In fine o sa se vinda bine, dar apple au devenit extrem de plictisitor precum e si samsung.

  5. Ce sa spun si eu. Nenea Tim vinde un mare bullshit de marketing american, cu peste 1000 de dolari ( euro). Învelișul este fain, avem True Tone, recunoaște facială neuronala, procesor cu 6 nuclee bionic, incarcare QI, adică tot ce au altii dar cu denumiri pompoase, dar in esenta la fel, daca nu chiar mai slabe ca pe alte smarphones.
    Intradevar, pentru Apple, Iphone X este cel mai tare si inovativ model, spun asta ca utilizator de 7 plus. Fata de 7 plus are chestii noi faine.
    Pentru alte telefoane, ca utilizator de S8, nu pot spune decat ca Iphone X, nu este decât un Samsung S8, mai slăbuț, cu un sistem de operare IOS.
    Ca temă de gandire: ce s-ar întâmpla dacă am pune IOS pe Samsung S8 si invers, cum ar funcționa un Iphone X cu Android. Eu bănuiesc raspunsul, dar astept păreri pe tema asta.