iPhone 8 Plus versus Galaxy Note 8 – Camera's vergeleken

iPhone 8 Plus en Samsung Galaxy Note 8 verschijnen in een eerste cameravergelijking die een zeer verrassend resultaat oplevert voor het Koreaanse product.

8 iPhone Plus en Samsung Galaxy Note 8 laten hun camera's vergelijken in een nieuwe serie foto's gemaakt met de twee telefoons die om onze aandacht vechten op de wereldmarkten. Die van DxOMark hebben ons dat al verteld iPhone 8 Plus heeft de beste camera ooit geïmplementeerd in een mobiele telefoon, maar de verschillen ten opzichte van de Samsung Galaxy Note 8 lijken mij in deze vergelijking behoorlijk overdreven.

De iPhone 8 Plus lijkt een hele goede camera te hebben, maar ik heb de camera van de Samsung Galaxy Note 8 getest en, om helemaal eerlijk te zijn, de foto's kwamen er niet zo slecht uit. Dat de iPhone 8 Plus betere foto's maakt dan de Samsung Galaxy Note 8 zie je op vrijwel alle onderstaande foto's, maar wat de Samsung telefoon weet vast te leggen lijkt mij ver verwijderd van de realiteit van de camera.

iPhone 8 Plus versus Samsung Galaxy Note 8 – camera's vergeleken

De iPhone 8 Plus heeft een nieuwe 12 megapixel camera geïmplementeerd door Apple, met een resolutie die dicht bij die van de dubbele camera van de Samsung Galaxy Note 8 ligt. Apple heeft een nieuwe beeldsensor voor de iPhone 8 Plus camera geïmplementeerd, samen met een nieuwe processor beeld, maar de Samsung Galaxy Note 8 heeft ook grote verbeteringen voor de camera die Samsung in de telefoon heeft aangeboden.

De iPhone 8 Plus wordt in deze vergelijking met de Samsung Galaxy Note 8 in een zeer goede situatie gepresenteerd, maar ik denk dat de realiteit heel anders is. Ik zou niet slecht willen spreken over een Apple-product voordat ik het test en ik ontken de kwaliteiten van de iPhone 8 Plus-camera niet, maar de Samsung Galaxy Note 8 maakte niet zulke slechte foto's toen ik hem gebruikte, dus dat Ik wacht op andere vergelijkingen.

iPhone 8 plus camera vergeleken met Galaxy Note 8

iPhone 8 plus camera vergeleken Galaxy Note 8 1

iPhone 8 plus camera vergeleken Galaxy Note 8 2

iPhone 8 plus camera vergeleken Galaxy Note 8 3

iPhone 8 plus camera vergeleken Galaxy Note 8 4

iPhone 8 plus camera vergeleken Galaxy Note 8 5

iPhone 8 plus camera vergeleken Galaxy Note 8 6

iPhone 8 plus camera vergeleken Galaxy Note 8 7

46 REACTIES

  1. In aceasta competiție N8 e chiar mai slab decât S8, ceea ce e imposibil având în vedere ca modulul foto principal de 12 mp din camera lui N8 este același ca în cazul lui S8
    Eu nici pe departe nu obțin astfel de poze cu S7 Edge (ca îl aruncam pe fereastra) având în vedere ca este aceeași camera ca S8, dar S8 are un soft mai bun pentru camera
    E putreda treaba

  2. Tocmai am renunțat la un IPh 7plus in favoarea unui note 8.
    Dpdv al camerei nu regret nicio secunda.
    Bateria e singurul punct slab al lui note fata de iph.
    In rest note da clasa la orice capitol,și mai ales la poze!!!
    Ma îndoiesc ca pozele alea sunt făcute cu un note 8,mai ales ultima!

  3. Daca pozele alea sunt facute cu Note 8 eu imi tai capul. Cel putin ultima poza, cu tanti de culoare, nici macar telefoanele chinezesti de 100€ nu scot in halul ala. Sa afirmi ca aia este o poza facuta cu un Note 8 este un insult la adresa celor care intram pe aici. Unii suntem fani Apple, altii Samsung, altii alte marci, dar totusi nu suntem retardati.

  4. Tocmai ce am văzut și un scratch test cu cea mai durabilă sticla din lume. SURPRIZA! Este aceeași calitate din iPhone 7, se zgârie la fel. Deci mult marketing și minciuni. Sa vedem ce teste mai apar. Cea mai rezistența sticla din lume este cea pe care o folosesc chinezii la protectoratele de sticla templada de 2€, restul gen Gorilla Grass, Godzila Glass…sunt povesti, doar marketing.

  5. Penibil si comentariul, astept si eu altele mai bune, nu parame de genul. Cu aceasta ocazie iti spun si ca atat timp cat eu nu ti-am spus tie ca esti penibil si ca scrii panarame de comentarii, ma astept sa te comporti la fel. Daca nu poti, atunci exista si alte optiuni.

  6. Am un amic cu s8 si mi-a aratat pozele facute si erau cam la fel , destul de spalacite. Si el nu prea era multumit de ele.
    Ultima pare intr-adevar destul de deschisa poate a umblat la setari. Insa samsung nu face poze fantastice , stai domol. Aurelian

  7. Spune unde vezi tu zgomot, și dacă este zgomot de imagine pe care eu nu l-am văzut, voi accepta că pasiunea mea este așa cum bolborosești tu.
    Dar dacă nu este zgomot de imagine, și prin asta îți demonstrez că ești un diletant tâmp, atunci acceptă tu că ești un diletant tâmp.

  8. serios? chiar nu vezi?? mai ales la ultima poza ai de toate ce nu vrei. Intelege, ok am inteles zici ca esti pasionat de ceva, dar observ ca nu ai si experienta in acea pasiune a ta…sau posibil nu ai ochiul format

  9. Spune frahere unde vezi tu “zgomot de imagine” în ultima fotografie? Exact elementul din fotografie care are zgomot de imagine!!! Nu evita răspunsul! Spune clar!

    Tu habar nu ai ce este ăla “zgomot de imagine” la fotografiile digitale și ai TUPEU NESIMȚIT să îmi spui că pasiunea mea e ca mintea ta!
    Să îți fie rușine, nesimțitule!

  10. Refuzul tău de a explica simplu unde ai văzut “zgomot de imagine” arată cu vârf și îndesat că ești diletant, te folosești de cuvinte pompoase ca să impresionezi, dar ești total habarnist.
    Nu există zgomot de imagine în imaginile astea.

  11. Ai folosit atât S8 cât și Note 8? Întrebam si eu de curiozitate. Eu le am pe amândouă si la anumite poze sa stii ca am rămas surprins: S8 avea poze mai reușite ca Note 8.
    Dar ca sa revenim la tipic, este imposibil ca pozele cu Note 8 sa fi iesit așa proaste- mie îmi seamănă ă șmecherie.