Samsung GALAXY Note 9: GROTE INSPANNINGEN om de omzet te verhogen

Samsung GALAXY Note 9 wordt vandaag gelanceerd door het bedrijf Samsung, de Koreanen gaan een reeks grote inspanningen leveren om hun telefoonverkoop te vergroten.

Samsung GALAXY Note 9 INSPANNINGEN Verkoop

Samsung Galaxy Note 9 het heeft alle aandacht en alle inspanningen van Samsung, dat behoorlijk wanhopig lijkt te zijn om de verkoop van het nieuwe telefoonmodel, dat vandaag wordt gepresenteerd, te verhogen. Volgens een Koreaanse publicatie zal Samsung de Samsung GALAXY Note 9 lanceren met alle nodige inspanningen om de verkoop daarna te verhogen. Samsung Galaxy S9 het was een echte mislukking en de kansen op een stijging van de omzet zijn klein.

Samsung GALAXY Note 9 zal nieuws brengen in vergelijking met het vorige model, maar de overgrote meerderheid ervan zal in de behuizing zitten, het uiterlijk zal ongewijzigd blijven, wat sommige fans van streek zal maken. De Samsung GALAXY Note 9 zal op bepaalde gebieden geen hogere prijs hebben dan het vorige model, terwijl het in de gebieden van de wereld waar hij iets duurder zal zijn, geen extreem groot verschil zal zijn, aangezien de veranderingen dit compenseren.

Samsung GALAXY Note 9: GROTE INSPANNINGEN om de omzet te verhogen

De Samsung GALAXY Note 9 is vanaf maandag beschikbaar voor pre-order en Samsung zal een verscheidenheid aan cadeaus opnemen in de pakketten die aan klanten over de hele wereld worden geleverd. Daarnaast denken de mensen van Samsung ook aan andere methoden om de aanschaf van de Samsung GALAXY Note 9 voor klanten van over de hele wereld te stimuleren, maar het is moeilijk te zeggen in hoeverre ze daarin zullen slagen, gezien de situatie van de Samsung GALAXY S9.

"Samsung zoekt last-minute maatregelen om de verkoop van de nieuwe telefoons te stimuleren nadat de verkoop van de Galaxy S9- en S9+-telefoons in de eerste helft van het jaar lager was dan verwacht. De Zuid-Koreaanse telefoonfabrikant zou donderdag om middernacht zijn tweede vlaggenschip-smartphone van het jaar in New York onthullen en maandag op de Koreaanse markt beginnen met het voorbestellingsproces.

De Samsung GALAXY Note 9 is geen telefoon uit een serie die ooit zeer goede verkopen heeft behaald: er worden ongeveer elke zes maanden na de lancering door Samsung 10 miljoen exemplaren verkocht. Hoe succesvol de Samsung GALAXY Note 9 zal zijn valt nog te bezien, maar de telefoon zal naar verwachting vandaag vanaf 18 uur gelanceerd worden, dus we zullen al het nieuws over de nieuwe smartphone ontdekken en welke verrassingen het Samsung-bedrijf heeft voorbereid. .

67 REACTIES

  1. pai , logic, pen’ul bun, se vinde separat…un kkt de s pen se vinde la cutie…se stie
    Samsung e cel putin pe locul 3 sau 4 la pen…dupa apple si microsoft…deci daca nu puneau la pachet, nu mai se numea Note ci S9+

  2. Care sunt eforturile mari ? Ca dau cateva cadori ici-colo ? Asta s-a intamplat in fiecare an si e un semn de respect pt client . Spre deosebire de Apple care va da mult mai putin in fiecare an si va ia bani mai multi .

  3. Care sunt eforturile mari ? Ca dau cateva cadori ici-colo ? Asta s-a intamplat in fiecare an si e un semn de respect pt client . Spre deosebire de Apple care va da mult mai putin in fiecare an si va ia bani mai multi .

  4. pai fac eforturi ca pt un dispozitiv pt care ar putea face profit 40% fac doar 20% din cauza ca nu vand si trebuie sa ofere si alte kkturi ce costa si alea samsungul dar le ofera gratis…deci lasa respectul ca Samsung e singura ce a vrut sa faca ucidere in masa cu Note 7 si otravirea propriilor angajati.

  5. pai fac eforturi ca pt un dispozitiv pt care ar putea face profit 40% fac doar 20% din cauza ca nu vand si trebuie sa ofere si alte kkturi ce costa si alea samsungul dar le ofera gratis…deci lasa respectul ca Samsung e singura ce a vrut sa faca ucidere in masa cu Note 7 si otravirea propriilor angajati.

  6. pai fac eforturi ca pt un dispozitiv pt care ar putea face profit 40% fac doar 20% din cauza ca nu vand si trebuie sa ofere si alte kkturi ce costa si alea samsungul dar le ofera gratis…deci lasa respectul ca Samsung e singura ce a vrut sa faca ucidere in masa cu Note 7 si otravirea propriilor angajati.

  7. Pencil sa fie cel mai bun omuletule dar nu spune ca restul sunt kkt-uri .
    Ai testat tu DEX sa spui ca e kkt cu 4 gb ram , ai testat din parti dar iti bati joc si iti permiti sa spui ca sunt kkt-uri .
    Uite ce zice omul asta despre latenta , la minutul 10.20 , sper ca te-am lamurit cu latenta de kkt si cu SPen-ul la ieftin https://youtu.be/C64AC3BfkMM

  8. deci samsung, strategie de kkt iarasi, vrea sa aduca samsung dex cu 4g ram sa aduca functionalitate de PC, acolo unde Surface pro si mai nou GO, ruleaza si domina aceasta “experienta”

    Deci deja din start acest produs are prea putin RAM (pt samsung dex,pt restul e destul cred), speakere inferioare si slabe aka AKG, si acea logare de kkt ce te face sa revii la parola)

  9. deci samsung, strategie de kkt iarasi, vrea sa aduca samsung dex cu 4g ram sa aduca functionalitate de PC, acolo unde Surface pro si mai nou GO, ruleaza si domina aceasta “experienta”

    Deci deja din start acest produs are prea putin RAM (pt samsung dex,pt restul e destul cred), speakere inferioare si slabe aka AKG, si acea logare de kkt ce te face sa revii la parola)

  10. deci samsung, strategie de kkt iarasi, vrea sa aduca samsung dex cu 4g ram sa aduca functionalitate de PC, acolo unde Surface pro si mai nou GO, ruleaza si domina aceasta “experienta”

    Deci deja din start acest produs are prea putin RAM (pt samsung dex,pt restul e destul cred), speakere inferioare si slabe aka AKG, si acea logare de kkt ce te face sa revii la parola)

  11. TESTEAZA GOGULE ‼️
    Cum tu spui celor care nu au X sa cumpere lentru a testa asa iti spun si eu ,, TESTEAZA GOGULE ,, sunt satul de scoala ta ieftina .

  12. poti raspunde sincer la o intrebare ca sa imi dau seama daca mai are rost discutia …
    daca iti dau eu sau o persoana pe strada un voucher si trebuie sa alegi obligatoriu pt uz personal intre un tabs4 si un surface go cu 8gb ram si 128 ssd….ce ai alege ?

  13. Cu ce parte? S9 s-a vândut în 19 milioane de exemplare în 6 luni iar zaone mi-a scris că iPhone x s-a vândut în 25 milioane,dar într-o perioadă mai indelungată.
    Am tras concluzia că nu este un eșec să vinzi 19 mil in 6 luni, mai ales csnd lauzi iphoiPX pentru vânzări foarte bune.

    CU CE AM MINȚIT????

  14. pai , logic, pen’ul bun, se vinde separat…un kkt de s pen se vinde la cutie…se stie
    Samsung e cel putin pe locul 3 sau 4 la pen…dupa apple si microsoft…deci daca nu puneau la pachet, nu mai se numea Note ci S9+
    Dar un om cu IQ tau, nu are cum sa inteleaga, mai ales unul ce spune ca Apple este afectata cand Samsung ofera cadouri pe banda rulanta…serios , tu intelegi totul pe dos..

  15. Ferească Dumnezeu !! Ar trebui sa îmi lipsească 80% din creier și să ajung la fel de prost ca un bolovan pentru a mă comporta ca tine

  16. Care sunt eforturile mari ? Ca dau cateva cadori ici-colo ? Asta s-a intamplat in fiecare an si e un semn de respect pt client . Spre deosebire de Apple care va da mult mai putin in fiecare an si va ia bani mai multi .

  17. pai fac eforturi ca pt un dispozitiv pt care ar putea face profit 40% fac doar 20% din cauza ca nu vand si trebuie sa ofere si alte kkturi ce costa si alea samsungul dar le ofera gratis…deci lasa respectul ca Samsung e singura ce a vrut sa faca ucidere in masa cu Note 7 si otravirea propriilor angajati.

  18. iarasi arati cate lacune ai si simplu fapt pana la urma ca nu ai bani sa detii asemenea produse….Apple pencil este cel mai apreciat stylus in prezent cu o latenta de doar 20ms, cu o greutate si marime perfecta pt un dispozitiv de acest gen…urmatorul este pen de la microsoft cu 24ms…si dupa vine kktul de la samsung ce trebuie introdus in produs gratis, pt ca nimeni nu ar da altfel banii pe el, nici macar 10$ cu latenta cat cele de acum 5 ani…
    Asta e diferenta, IQ tau nu te lasa sa intelegi de ce baga gratis samsung in pretul produsului…pt ca samsung la ce ofera, este un kkt si nu ar face oricum bani din vanzarea lor separata …
    Omule la tine 1+1 fac 2 sau 0 ? ca sa dai raspunsul corect, gandeste-te la ce raspuns vrei sa dai DAR scrie-l pe celalalt, deoarece tu intelegi totul pe DOS

  19. Ca de obicei, exagerări negative despre vânzările S9.
    Nu mi se pare un eșec să vinzi 19,2 milioane de unități în 6 luni. Câte iPhone X s-au vândut? 25 milioane în 9 luni??

    Depinde cu ce compari pentru a măsura (in)succesul: dacă vei compara vânzările S9 cu vânzările iphoneX, atunci este un succes; dacă vei compara cu vânzările S8 sau cu previziunile, este o subperformanță, dar nu un “eșec real”.

  20. “Tu te faci că nu ai înțelegi ” deja nu am mai citit de aici
    Acum 3 ani nu exista “typo” sau erori de genul asta…te-am adus sub bocancul meu

  21. HAHAHHAHAHA…..omule ce are ala costa cat un sruface…deci shh, ca nu stii despre ce vorbesti, android vs windows 10….plus DEX ce pe 4 gb ram este un kkt
    Nu am zis de nimic ca ar fi perfect, pencil sau orice ar fi…dar este cel mai bun
    20 apps aia este tipic samsung…altii au deschis 3-4 aplicatii si deja aveai 30 fps

  22. ba dar doar dobitocenii stii sa vorbesti si sa declari de acolo din lumea Viorel Prostel SBA (Societate bazata pe aberatii)

  23. deci samsung, strategie de kkt iarasi, vrea sa aduca samsung dex cu 4g ram sa aduca functionalitate de PC, acolo unde Surface pro si mai nou GO, ruleaza si domina aceasta “experienta”

    Deci deja din start acest produs are prea putin RAM (pt samsung dex,pt restul e destul cred), speakere inferioare si slabe aka AKG, si acea logare de kkt ce te face sa revii la parola)

  24. ok, arata iar ca nu stii…video pe youtube nu este la 60hz…crede-ma are latenta si se vede…pe cand la ipad pro nou si apple pencil, abia daca vezi latenta CU SLOW MOTION, iar in realitate este pur si simplu superb…S pen ala clar are latenta de 50ms

  25. poti raspunde sincer la o intrebare ca sa imi dau seama daca mai are rost discutia …
    daca iti dau eu sau o persoana pe strada un voucher si trebuie sa alegi obligatoriu pt uz personal intre un tabs4 si un surface go cu 8gb ram si 128 ssd….ce ai alege ?

  26. ok, e clar de ce ai evitat raspunsul…
    Da asteptam, dar stim totul, si stim si ce limbaj or sa foloseasca…probabil niste comparatii cu altii etc…sincer de note 9 stim cam tot si nu e mare schimbarea, eu astept mai mult ce e pe langa, poate gear watch si boxa?? ce zici?

  27. te ofitici ca tu nu poti sa dai din astea originale si ma copiezi…abia astept sa dai un reply de genul asta peste cateva saptamani si nu zile, ca sa nu bata la ochi

  28. Eu mă oftic?? Tu ești mai prost decât standardele medicale și imi sugerezi că eu mă oftic??
    Doar constat că jignești fără să fii întrebat, iar comentariile tale sunt pur si simplu infantile.

  29. Cu ce parte? S9 s-a vândut în 19 milioane de exemplare în 6 luni iar zaone mi-a scris că iPhone x s-a vândut în 25 milioane,dar într-o perioadă mai indelungată.
    Am tras concluzia că nu este un eșec să vinzi 19 mil in 6 luni, mai ales csnd lauzi iphoiPX pentru vânzări foarte bune.

    CU CE AM MINȚIT????

  30. MInti pentru ca iPhone X s-a vandut in 25 de milioane de exemplare intr-o luna si jumatate, inca cel putin 12.5 in T1 2018, si tot asa. Dar tu o tii pe a ta. Macar nu mai da link-uri cu informatii care n-au nicio treaba cu realitatea.
    Cand si unde am spus eu ca iPhone X s-a vandut in 25 de milioane de unitati “intr-o perioada mai indelungata” ?

  31. Ia privește zaone ce “eșec total” este S9:

    – S9 plus was the best selling smartphone in April 2018
    – Apple regains the global best selling smartphone with the iPhone 8 (adică cu ăla ieftin)

    – in mai 2018, iPhone X share: 2,3%
    – S9 share: 2,1%
    – S9 Plus share: 2,4%

    După matematica mea, iPhone X s-a vândut mai prost decât S9/S9+
    Așadar nu văd unde este “eșecul” S9 și/sau “succesul răsunător” iPhone X https://uploads.disquscdn.com/images/9ad42e45290a005b16239a4483f10bc058d53cd3a28fcc675a0014fb424bea6b.jpg

  32. Ia privește zaone ce “eșec total” este S9:

    – S9 plus was the best selling smartphone in April 2018
    – Apple regains the global best selling smartphone with the iPhone 8 (adică cu ăla ieftin)

    – in mai 2018, iPhone X share: 2,3%
    – S9 share: 2,1%
    – S9 Plus share: 2,4%

    După matematica mea, iPhone X s-a vândut mai prost decât S9/S9+
    Așadar nu văd unde este “eșecul” S9 și/sau “succesul răsunător” iPhone X https://uploads.disquscdn.com/images/9ad42e45290a005b16239a4483f10bc058d53cd3a28fcc675a0014fb424bea6b.jpg

  33. Si ce vrei sa-mi arati, ca iPhone 8, iPhone X si iPhone 8 PLus s-au vandut cu peste 50% mai bine decat seria S9 ? Sau ca iPhone X si iPhone 8 au intrecut seria S9 in vanzari, desi au atatea luni de cand sunt pe piata ?
    Nu prea inteleg cum vezi tu cifrele astea de ti se pare ca sunt bune.

  34. Ferească Dumnezeu !! Ar trebui sa îmi lipsească 80% din creier și să ajung la fel de prost ca un bolovan pentru a mă comporta ca tine

  35. Tu te faci că nu ai înțelegi și denaturezi informația pentru a sugera că S9 este un eșec și că iPhone X este un succes. Însăși răspunsul tău anterior arată că tu înțelegi doar ceea ce vrei.

    În primul rând, lasă vânzările de iPhone 8/8+. În toate articolele tale scrii că S9 = eșec și iPhone X=succes Eu văd în graficul ăsta că:
    – S9+: 2,4%
    – iPhone X: 2,3%
    – S9: 2,1%
    Unde este eșecul S9 sau S9+ dacă iPhone X este “succes” ?????
    Succes vs eșec ar fi cu:
    – iPhone X: 10-12%
    – S9: 0,2-2%
    Dar nu este cum sugerezi tu, dimpotrivă: S9 sau S9+ se vând la fel cu 2,1-2,4%

  36. “Tu te faci că nu ai înțelegi ” deja nu am mai citit de aici
    Acum 3 ani nu exista “typo” sau erori de genul asta…te-am adus sub bocancul meu

  37. Eu nu am spus ca iPhone X e un succes, doar ca S9 e un esec.
    Ceea ce tu nu vrei sa intelegi e ca S9 e o serie, doua telefoane, deci ca sa aiba logica acea comparatie a ta, ar trebui sa pui si vanzarile iPhone 8.
    Desigur ca iPhone X in primele 2 luni s-a vandut mai bine decat intreaga serie S9 in martie – iunie, dar asta e altceva, nu?

  38. Ți se pare normal să compari două serii de iPhone (8 și X) cu o singură serie de S(9)?
    Este fair să pui în balanță 3 modele (8, 8+, X) cu două modele (S9 și S9+)
    Compară ultimele modele, cele mai bune. Ori X vs S/S9, ori i8/i8+ vs S9/S9+

    Eu am comparat S9 vs X ( 2,1% vs 2,3%) sau S9+ vs X (2,4% vs 2,3%)
    Oricum ai da-o, S9 sau S9+ nu este un eșec pe lângă X.

    Ai scris de multe ori că X este un real succes, ori nu este adevărat, ci dimpotrivă.

  39. ” ar trebui sa pui si vanzarile iPhone 8 pe langa iphonex.

    iar tu intelegi 3 modele
    HAHAHAHAHA
    Esec…te rog spune-ne draga cat profit a facut X pe langa petardele acelea..ca sa vedem cine este un esec…ca la citit cifre si numere nu te pricepi

  40. Ok, am înțeles eu greșit, însă nu am mințit. Nu am afirmat cu intenție de cele 25 milioane.
    Te rog arătă-mi link cu date credibile despre numărul de unități vândute de iPhone X, adică asa cum scrii: 25 de milioane de exemplare intr-o luna si jumatate, inca cel putin 12.5 in T1 2018, si tot asa.

    Arată-mi că așa este, și eu voi spune că S9 este o rușine mondială în comparație cu iPhone X.
    Te rog frumos să îmi arăți.
    Dank je wel!

  41. este, te uiti si la ce profit a facut X….si dupa te crucesti…
    Intelege, tu ai gura mare, si nici tu nu ai cumparat/suportat munca celor de la samsung , asta spune multe…restul e doar gargara ieftina din partea ta. Banul vorbeste

  42. Nu, prostănacule, acum 3 anu vorbeam doar engleza și eram începător la franceza.
    Cât trăiesc, eu învăț lucruri noi noi și probabil că peste 3 à ni voi avea 6 limbi străine instalate

  43. ce sa mai zici si tu, mincinos ca oricare altu…dovezile arata contrariul alb pe negru…
    E ok, prostul traieste in negare