Infographic: De evolutie van de iPhone

     Van 2007 tot nu zijn er 4 generaties van de iPhone-terminal uitgebracht voor gebruikers en die van intomobiel ze dachten erover om een ​​kleine infographic te maken om de veranderingen te presenteren die het populairste product van Apple heeft ondergaan. Als ik naar de grafiek kijk, zie ik dat iPhone 4 een belangrijke update voor de iPhone-lijn vertegenwoordigde, maar er moet worden vermeld dat de terminalprocessor ongeveer 800 MHz heeft en niet 1GHz, zoals weergegeven in de grafiek. De rest van de informatie laat zien hoe weinig Apple heeft geïnnoveerd van de iPhone 2G naar de iPhone 3GS, maar we kunnen niet veel zeggen over de iPhone 5, aangezien de informatie in de grafiek alleen op geruchten is gebaseerd.

8 REACTIES

  1. parerea mea ca Apple s-a bazat mai mult pe evolutia soft-ului … hardware-ul l-au adaptat in functie de ce era pe piatza … soft-ul face diferentza pana la urma si face ca un telefon sa fie smart, chiar daca unii critica politica Apple in legatura cu iOS … iPhone 4 a reprezentat un update major din punct de vedere hardware pt ca nu au avut de ales si ramaneau in urma … cele mai mari update-uri hardware le-au reprezentat retina display, camera frontala pt apeluri video si camera de 5mpx cu flash care filmeaza 720p … iOS5 se pare e optimizat sa mearga pe 3 generatii de iPhone incepand cu 3GS care se misca surprinzator de bine, aproape identic cu iPhone 4 …

  2. iphone 4 are procesor de 800 mhz, este un procesor de 1ghz dar este underclocked la 800 mhz,
    asa putem spune si despre iphone 3gs ca are un procesor de 833 mhz ( dar este limitat la 600 mhz)

  3. Kernelul trebuie sa suporte overclock. Cum nu exista kernel alternativ pt iOS si nici acces la codul sursa, nu o sa fie prea usor sa overclockezi un iPhone.