iPhone Plus – het concept van een iPhone 5 met een 4.3 inch scherm, 10 megapixel camera, capacitieve Home-knop en een interessant ontwerp!

  iPhonePlus wel het concept een nieuwe iPhone 5-terminal, en in de afbeeldingen van dit artikel heb je deze in detail gepresenteerd. Ik heb het over een toestel met een 4.3 inch Retina-scherm, een 10 megapixel camera, een behuizing van ‘vloeibaar metaal’, een quad-core A6-processor, een pico-projector, een capacitieve Home-knop en een design interessant. Het apparaat is extreem dun en om eerlijk te zijn zou ik het helemaal niet erg vinden als Apple het nodig zou vinden om zo'n terminal voor ons te produceren, maar dit lijkt onwaarschijnlijk.

  Zou jij een apparaat kopen dat er zo uitziet?

 

 

45 REACTIES

  1. SINGURUL iPhone pe care l-as cumpărat ar fi unul ca si iPhone 4 mai subtire (foarte subtire) si cu un ecran de 4,7 inch(nu, nu vroiam sa zic 3,7 iubitori de ecrane mici!

  2. N’arata rau, da’ sub nicio forma nu cred c’ar face un display atat de mare..cel actual mi se pare cel mai potrivit pt un telefon..daca as vrea ceva mai mare, as opta pt o tableta..

  3. plus ca ar fi de unica folosinta…daca s-a bulit ceva,adio,il schimbi cu totul,astept sa vad varianta oficiala la care ma gindesc ca are ceva modificari de designe…

  4. Este un concept interesant dar are multe puncte slabe, ecranul este prea mare, antenele nu au cum sa functioneze in carcasa aia, un proiector decent consuma baterie de rupe …etc.
    Ce vreau eu de la “the new iphone” e macar un display de 3.7 plus un nou design …nu cer mult nu ?

  5. Display-ul intr-adevar e ok ca design si telefon…dar in momentul cand te joci sau cauti pe net pe un site cu multe imagini sau ceva…deja chiar ti se pare ca e mic. 4.0 sau 4.3 ar fi IDEAL pt un iPhone

  6. @mighelon ai dreptate. E prea mare. Un display de 4 inch e mai mult decat suficient. Si chestia cu sa fie cat mai subtire mi se pare o prostie. Vreti sa taiati paine cu el? iPhone 4 mi se pare ok ca si grosime, iar dc o sa fie de 4.3 inch nu o sa mai poata fi folosit cu o singura mana….

  7. Pana la urma e doar un telefon. Daca vrei ecran mai mare ia-ti tableta. Parerea mea e ca un iphone de marimea unui iPhone 4/4s ar fi ok(poate putin mai mare dar 4,3 mi se pare imens), e solid si simti ca ti ceva in mana(facand cumparatie cu un galaxy). Sa luam exemplu de la iph 2 pana la 4s. Toate au avut aceeasi dimensiune la ecran, toata lumea a fost multumita cu ceea ce a avut si Apple in fiecare zi a castigat clienti noi. Cat despre conceptul prezentat mai sus, parerea mea e ca da intr-un HTC cu IOS cu ecran prea mare si prea subtire. Toate cele bune !

  8. Andrei S, nu, nu e doar un telefon.
    Nu mai e doar un telefon de ani buni de zile, de cand a disparut Nokia cu lanterna si sharpe.

    Acum este un device de comunicare, in toate formele ei, un device de internet si de ce nu, pentru unii un device de gaming.
    Iar idea ca daca vrei ecran mai mare, iei tableta, iar e aiurea, doar nu o sa car cu mine 10” in fiecare zi…
    Trebuie gasit compromisul intre dimensiunea ecranului/usability/marimea telefonului. 3.5” e prea putin, navigarea pe net e greoaie. 5” e mult prea mare, greu de transportat. Cu 4 si 4.3” se obtine compromisul perfect 😉

    Iar cel cu idea cu ecran de 3.7 a fost simpatic mai inainte, cred ca confunda iOS-ul cu Androidul daca crede ca se pot obtine orice rezolutii vrea el 🙂

  9. @Catalin, spui asta pentru ca nu ai tinut in maini un iPad. Dupa doar cateva ore iPhone-ul ajunge sa-ti para prea mic, te dor ochii sa intelegi ce scrie pe ecran, daca e marunt si atunci intelegi ca un 4-4,3″ ar fi ideal…

    @Zaone, de ce nu-mi mai vin notificarile pe mail cand comenteaza cineva dupa mine? E deja de cateva luni…

  10. Smartphone-ul ar trebui sa fie acel telefon care inlocuieste pc-ul/laptopul, cel mai portabil dispozitiv. Fiindca a prins foarte bine pe piata si utilizarea lui a devenit din ce in ce mai intensa, au aparut tot felul de telefone cu tot felul de marimi si display-uri, PENTRU toate genurile de oameni. Mi se pare absurd sa compari 2 telefoane, cand defapt, ele vor sa multumeasca 2 categorii de oameni.

    Cei care spun ca este ok un iphone de 3.7 si pe langa, o tableta, nu inteleg motivul pentru care cele 2 gadget-uri au iesit pe piata.

    Parerea mea este ca smartphone-ul trebuie sa fie ceva mai mare de 3.7 inch, pentru a avea o experienta mult mai placuta la navigare. Banuiesc ca ati vazut ce experienta web poti avea pe galaxy note sau samsung galaxy, nu ?

  11. Inteleg, insa rezulta ca trebuie sa adaug pagina la favorite, altfel este inutil sa intreb ceva. Nu se poate gasi o alta cale?