Hier is alles wat nieuw is in iOS 6 bèta 2 - artikel dat voortdurend wordt bijgewerkt

  Tijdens deze avond het gezelschap Apple heeft bèta 2 uitgebracht van het besturingssysteem iOS 6. In lijn met de traditie van vorig jaar publiceerde Apple deze bètaversie precies twee weken na de publicatie van de eerste versie, iets wat vorig jaar ook consequent gebeurde. Destijds heeft het Apple-bedrijf de bètaversie van iOS 2 elke twee weken bijgewerkt, waarbij enkele functionaliteitsproblemen van het besturingssysteem zijn opgelost en verschillende functies/ontwerpelementen zijn gewijzigd, en dit jaar zijn de zaken niet anders. Hieronder hebben we de belangrijkste wijzigingen ten opzichte van iOS 5 bèta 6 op een rij gezet.

1. Een nieuwe animatie die wordt afgespeeld terwijl de update wordt gedownload en geïnstalleerd.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BCicfufKJhM[/youtube]

2. De problemen die de onmogelijkheid veroorzaakten om verbinding te maken met Game Center of te reageren op vriendschapsverzoeken, zijn opgelost.

3. De bug die ervoor zorgde dat er geen knoppen waren om FaceTime-oproepen in liggende modus te accepteren/weigeren, is opgelost.

4. De cache voor webkit en Safari is vergroot van 2 naar 25 MB.

5. De schakelaar voor het in-/uitschakelen van 3G-connectiviteit is terug.

6. Apple laat het ons nu toe om GPS-positionering via een Wi-Fi-netwerk uit te schakelen.

6. Apple heeft het beroemde wereldbolbehang uitgebracht.

7. Deze versie van iOS 6 verloopt op 31 juli.

8. Apple heeft de interface veranderd waarmee tweets worden geschreven met Siri.

9. Het Twitter-pictogram is in alle iOS-menu's gewijzigd.

10. De interface van de Passbook-applicatie is enigszins aangepast.

11. De Agenda-applicatiewidget geeft nu en de tijd weer waarop een gebeurtenis eindigt.

12. Er is een nieuwe animatie toegevoegd voor het activeren van de functie Niet storen.

13. Siri opent automatisch de Camera-applicatie wanneer u hem vraagt ​​een foto te maken.

14. Er zijn veel nuttige plaatsen toegevoegd aan de Kaarten-applicatie.

92 REACTIES

  1. Revin cu un comentariu dupa instalare.Totul a decurs ok,schimbarile chiar se simt,mai ales cele cand scrii,safari parca e putin mai rapid acum…luminozitatea e ok acum 🙂 muzica se aud mai tare si mai clar,cum trebuia sa se auda 🙂 sunetul de lock/unlock nu mai e infundat cum era inainte pe beta 1.Toate merg din ce in ce mai bine 🙂

  2. Cred ca animatia era deja in beta1, altfel nu am fi putut sa o vedem inainte de instalarea acestui delta update. Deci nu e un update la beta2, my2c.

  3. Daca OTA update-ul nu va apare atunci deconectati-va de la reateaua Wi-Fi, inclideti de tot aplicatia Settings, conectati-va la 3G si faceti iar verificarea.

  4. Mrkkkkk întrebarea ta e ca si cum ai spune de ce mâine nu e 2014? 🙂 pt ca nu e o soluție inca. Nici pt geveyu tau si nici ca sa faci anii da zboare

  5. Off topic, zaone te rog ajuta’ma… Am un 3gs si i’am dat update cu un custom firmware, ideea ii ca nu eram atent, software’ul avea baseband de ipad si 3gs’ul meu era new bootrom. Asa ca acuma ii bricked si din cate am inteles s’a ars procesorul baseband pe care l’am gasit dupa ce m’am uitat la ceva tutoriale. Intrebarea mea este daca stii vre’un service in romania unde schimba asa ceva? Mersi anticipat:)

  6. Frate ce ma amuz cand va vad comentariile,de ce nu ramaneti voi frumos la 5.1.1 fara buguri,restore sau udid registration,de ce va complicati voi atat,am avut ios 6 si nu e cine stie,eu va sfatuiesc sa ramaneti cu ce e acum,sper sa-mi apara comentariul,te rog eu zaone.

  7. am o intrebare. voua va merge corespunzator functia “do not disturb”? Ca mie imi merge haotic! Spre ex, am bagat la lista de favorite niste numere de telefon ( maxim 5) iar celelate teoretic nu ar trebui sa sune. am facut niste teste si uneori a mers alteori nu. Spre ex, am sunat o data si mi s-a dat ocupat, am mai sunat a 2a oara si mi s-a dat ton de ocupat insa de la a 3a oara a sunat:) Am debifat optiunea aia prin care zice ca daca se insista ,va suna . La fel si cu notificarile, le primesc in continuare cu toate ca am activata optiunea “do not disturb” o fi vreun bug? sper sa se rezolve pana la versiunea finala

  8. O chestie pe care acum am sesizat-o: in iOS 6. WiFi e oprit in lockscreen si porneste după unlock… Poate e un bug, dar nu cred pt ca observ acest lucru pe un i4 si un iPod 4. Pe un 4s cu 5.1.1 WiFi e activ inclusiv in lockscreen

  9. Da. WiFi trece in sleep după autoblocare si se activează imediat ce activezei ecranul… La blocare manuala WiFi rămâne activ… Cred ca-i un bug…

  10. Nu am cont de dezvoltator. Pe iPad2, am facut OTA update, aparent a decurs bine. La pornire, cere conectare iTunes, care zice ca e device in curs de recuperare si ca trebuie restaurat inainte de a putea fi utilizat cu iTunes. Bineinteles la restaurare avertizeaza ca se pierde tot si se va pune ultima versiune de software.
    N-as vrea sa fac asta.
    Mai pot sa revin la ce aveam cu IOS 6 beta1?
    Bedankt!

  11. @zaone stiu ca nu e topicul potrivit dar am achizitionat acum o saptamana ub iphone 4s de 16gb pe alb si daca umblu pe internet cu el in timp ce este la incarcat bateria scade radical de la 100% la 95%, e normal ?

  12. Vremea actualizata live este moft. Pe de o parte actualizarea s-ar face des cea ce inseamna ca mananca net si baterie, pe de alta parte nu este precisa, iti indica vremea la statii care sunt de obicei la marginea orasului deci s-ar putea la ei sa fie soare si la tine sa ploua. Daca vrei sa stii cum o sa fie vremea deschizi aplicatia ori de cate ori te roade.

  13. “do not disturb” mi se pare o porcarie. Daca chiar nu vrei sa fii deranjat in timpul noptii poti trece foarte simplu telefonul in “air plane mode” si gata. La ce era nevoie aceasta mare functie?

  14. Ca sa nu inchizi telefonul, de aia. Daca esti intr-o intalnire si nu vrei sa te sune oricine, doar sa primesti un apel important sau doar apeluri importante ai Do Not Disturb. Daca nu vrei sa fii deranjat arunci telefonul pe geam si gata. Documenteaza-te in legatura cu ea, afirmatia e pe langa realitate.

  15. @zaone eu cred ca tu esti pe langa. In keynot-ul celor de la Apple spune ca “do not disturb” este pt a nu fi deranjati noaptea de apeluri, email-uri, de lumina telefonului cand acesta primeste notificari…etc. Pentru ceea ce spui tu este functia “call”.

  16. @Zaone, m-am mai uitat inca o data la keynote, la iOS6, m-am documentat asa cum mi-ai sugerat, si iti recomand si tie sa mai urmaresti inca o data prezentarea celor 2 functii “phone” si “do not disturb” ca sa fii si tu la zi cu noutatile din iOS 6.

  17. Cumva cand treci telefonul in “air plane mode” ai posibilitatea sa sune doar pentru anumite contacte, sau doar daca se suna de x ori intr-un interval de x secunde de pe acelasi numar (se considera urgenta)? V-ati uitat de 2 ori la keynote si ati inteles tot nimic.

  18. @Aurelian, tu bati campii rau. In caz de urgenta (daca esti sunat in interval de 3 minute de 2 ori de acelasi numar)poti fi contactat si daca ai functia do not disturb activa. Plus, de contactele de la FAVORITES, ai mai multe optiuni, chiar stupida comparatia ta cu AIRPLANE MODE.

  19. @iRunaway: Cand treci telefonul in airplane mode te suna Dumnezeu eventual, altcineva nu poate. Cealalta parte e valabila pentru Do Not Disturb.
    @Aurelian: Mai uita-te pe acolo, eventual instaleaza iOS 6 si mai vorbim dupa. Functiile aplicatiei Phone sunt separate, optiunea cu anuntarea cu privire la un numar care suna de mai multe ori sunt disponibile in DND.

  20. Am văzut ca de când a apărut ios6 exista mulți dezvoltatori care sunt dornici sa îți bage contul contra unei sume de bani

  21. zaone scuze ca nu e in tema intrebarea…dar stiiceva…orange are probleme cu semnalul telefonul meu si alte 3 din casa nu au semnal si inca cateva persoane din oras….

  22. Scuze de offtopic zaone.
    Am uitat sa salvez SHSH pentru ios 5.0.1 sau alta versiune de iOS si azi am facut update la ios 6 si am ramas blocat. Nu mai pot face restore (eroarea 3194) si nici nu il pot activa (imi cere UIDD inregistrat).
    Detin un terminal iPhone 4.

  23. Scz de Off dar am si eu o problema. Am un iPhone 4 cu SAM Unlock pe el si de 2 zile nu mai apare nimic cand mă suna cineva nici apel pierdut nici telefonul nu suna si nici eu nu mai pot suna dar semnal si Orange apare pe tel. A mai intalnit cineva problema asta ? Sa blocat cumva SAM Unlock-ul ? Precizez ca am si tichetele de activarea salvate si am dat si Reset Network Settings si All Settings si am facut activarea de la început si tot așa face. Multumesc anticipat pt. Răspunsuri.

  24. zaone am o problema … nu mai imi merge mi-a ramas blocat in recovery mode… daca ii dau IOS 5.1.1. imi da error 21 .. ce sa fac ?

  25. Eu subt de parere ca alora ce le trebuie JB pentru jocuri crackuite sa stea dreacu si sa astepte varianta finala plus jailbreak aferent. Eu cu aplicatiile cumparate nu am si nici nu voi mai avea nevoie de JB.

  26. domnule Relu :))) noi nu facem jailbrak pentru acele aplicatii care exista in app store … noi facem pentru altele mult mai inteligente si care iti ofera libertate deplina nu libertate in cusca 😛 nu facem jailbrak pentru a nu cumpara aplicatiile ci pentru a cumpara ceva cu mult mai bun la acelas pret 😛 … e clar ca esti oaie si iti place in tarcul celor de la appple :)))

  27. nu imi merge … la mine nu vrea …
    ziceti va rog cum ati facut voi … o varianta testata … platessc si aia 7,99 dolari

  28. Am pus IOS 6 beta 2 pe un Iphone 4, totul este ok dar am ramas fara sunet la apelurile receptionate. Telefonul nu suna doar vibreaza. S-a mai lovit cineva de problema asta? Zaone?

  29. Da, unul facut cu beta1. Daca ii dau reste cu home+power isi revine pentru putin timp dupa care aceeasi problema. Celelalte sunete si alerte functioneaza normal.

  30. Am resetat toate setarile. Astept sa am Zune cineva sa vad daca a avut ceva efect. Cum fac restore la un backup anterior in IOS 6 beta2?

  31. Revin cu amanunte:
    1. Cand conectez casca BT nu mai am sunet la apeluri, nici la telefon si nici in casca
    2. Telefonul este ca un Hummer, bateria se duce vazand cu ochii: wi-fi, gmail, 3g, idevice push, notificari: calendar, weather, cam 100 minute vb/zi
    3. acum 5 minute a disparut si bara de notificari, a trebuit sa dau reset Home+Power
    4. cand il conectez la USB, raman fara sunet in jocuri, ex. Blood&Glory
    Chestia care imi este de cel mai mare ajutor: bara de search in contacte care este vizibila tot timpul, chiar daca faci scroll.
    Dupa mine are maimulte buguri decat beta1. Astept alte comentarii daca s-a mai lovit cineva de aceste erori.

  32. Stimabililor, întrebare la voi (poate este tâmpită, dar chiar nu știu dacă e ok sau nu).. De ieri (01.07.2012) de când am făcut acest upDate, când accesez secțiunea “App Store”, verific dacă sunt ceva upDate-uri, găsește și le încarcă automat. Înainte mă întreba password, acum le ia automat. Cineva s-a mai confruntat cu asta? E normal?

  33. Mulțumesc @zaone ptr. răspuns… Probabil am omis Noutatea care a fost pe 12 Iunie.
    Apreciez promptitudinea răspunsului tău :). Legat de iOS beta 2 până acum sunt mulțumit!
    Good luck!
    P.S. oricum sunteți un “virus” ptr. mine 🙂 de când am aplicația voastră stau cu ochii numai pe ea.