Air Video – oglądaj filmy z komputera bezpośrednio na iPhonie

Wideo lotnicze este o aplicatie foarte utila pentru utilizatorii de iPhone / iPod Touch pentru ca ofera posibilitatea de a face streaming video direct de pe in calculator cu Windows/Mac OSX, pe iPhone / iPod Touch przez WiFi.

Tot ce trebuie sa faceti este sa downloadati Wideo lotnicze z AppStore, fie in versiunea Lite care are mai putine functii, fie in versiunea full care costa 2.39€, apoi downloadati software-ul server de aici, il instalati in calculator, va instala automat si Java daca nu aveti, apoi selectati folderul in care aveti voi filmele pentru a adauga lista cu filme disponibile pentru iPhone. Dupa selectarea listei, deschideti aplicatia din device, introduceti IP-ul local al PC-ului, deschideti lista de filme si alegeti ce sa vizionati.

Wideo lotnicze face streaming live pentru cele mai importante formate video, aplicatia din calculator facand automat conversia filmului in format 480×320 pentru a incapea perfect pe ecranul telefonului. Aplicatia exista de ceva vreme in AppStore insa recent a fost updatata la versiunea 2.2 si iata ce aduce nou :

Subtitle support!
Wzmocnienie dźwięku
Remember last played file
Adaptive quality control
Poprawa stabilności
Note: Seeking during live conversion requires iPhone firmware 3.1 or newer.

Wideo lotnicze permite streaming-ul atat prin WiFi i przez 3G, depinde de voi ce solutie alegeti. Pentru cei interesati Air Video Lite poate fi downloadata gratuit de aici, iar Wideo lotnicze full poate fi cumparta pentru 2.39€ de aici.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ibMtroVgaik[/youtube]