Solar Surge – ładowarka słoneczna do iPhone'a

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DtftHtdsRic[/youtube]

Fala słoneczna este un incarcator solar pentru iPhone / iPod Touch ce consta intr-o carcasa in care se monteaza iUrządzenie-ul, aceasta carcasa avand incorporata o baterie, de aproximativ aceeasi putere ca si cea a terminalului, si in exterior un set de celule fotovoltaice care transforma energia solara in curent electric stocat in bateria din carcasa.

Fala słoneczna adauga intre 4-8 ore pentru convorbirile GSM, 4 ore pentru navigarea pe internet folosind reteaua 3G, 6 ore de navigare folosind chipul WiFi si 240 de ore de stand by. Interesant este ca Fala słoneczna vine cu o aplicatie care va ajuta sa calculati timpul necesar incarcarii bateriei din carcasa pentru a putea folosi telefonul potrivit nevoilor voastre. Calculatorul in vedeti si in video-ul de mai sus, este asemanator cu cel de pe site-ul oficial al producatorului carcasei, iar prin intermediul sau puteti seta timpul petrecut vorbind la telefon, cel ascultand muzica/uitandu-va la filme/navigand pe internet iar aplicatia va va spune cate ore trebuie sa lasati carcasa la soare pentru a se incarca, aplicatia avand 2 optiuni pentru zile insorite si zile innourate.

Vanzare carcaselor Fala słoneczna a inceput de ieri, pretul acestora este cuprins intre 69.95$ –  79.95% si daca sunteti interesati, mai multe detalii veti gasi aici.

7 KOMENTARZY

  1. @zaone:LOL…:)) raman la ishield.Tu cum cureti mizeriile de pe rama(aia din metal sau ce material este)?Mi se aduna mizerie acolo pe rama si nu stiu cum s-o scot si nu vreau s-o dezlipesc.

  2. @kendo0: M-am chinuit de vreo 2 ori dar nu am prea reusit pentru ca e lipta de folie mizeria aia si e foarte greu de scos, la mine e un strat foarte subtire care abia se vede asa ca nu ma prea deranjeaza. Am 2 colturi in care mi s-a dezlipit folia si a intrat mizerie si trebuie sa o lipesc la loc, asta e mai important.