Jak uruchomić system operacyjny Android na iPhonie

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5yO2KQHkt4A[/youtube]

Wydaje się, że przy odrobinie umiejętności można zrobić prawie wszystko iPhone, zespół kto powinien był pracować nad rozwiązaniem jailbreak Duch był ostatnio zajęty modyfikacjami systemu operacyjnego Android OS do wykorzystania na A iPhone. Na powyższym filmie masz taki iPhone 2G który działa pomyślnie Android OS i porusza się całkiem przyzwoicie, biorąc pod uwagę specyfikację sprzętową terminala, jeśli taki istniał iPhone 3GS Zakładam, że porusza się znakomicie.

Wszystkie funkcje oprogramowania działają bez problemów, jedyne co nie działa to te związane z funkcjami sprzętowymi niektórych telefonów, z których korzystamy Android OS. Zauważyłem coś całkiem ciekawego, sygnał telefonu był zauważalnie silniejszy Android OS niż w iPhone OSczy wszystkie problemy z sygnałem są winne? Apple?

Rozwój do przenoszenia Android OS będzie nadal zapewniać użytkownikom iPhone „alternatywą” na wypadek, gdyby się znudzili, prawdą jest, że cały ten proces obejmuje system podwójnego rozruchu, ale czy byłbyś skłonny zaakceptować kompromis, aby móc oglądać zawartość flash na iPhone?

24 KOMENTARZY

  1. @Jezatheone: Nu stiu ce sa zic, eu as instala de curiozitate si cam atat, nu ma vad folosind zilnic Android OS, but who knows, depinde ce functii nu functioneaza 100% corect.
    Interesant e ca semnalul e mai bun.

  2. Asta e ca si cum, ti-ai lua MacBook si ai instala windows (chiar ofera cei de la Apple aceasta posibilitate), dar cum saracie sa faci una ca asta, cand OS de la Apple e cel mai stabil. Linux ce este mai stabil ca el, care pe telefoane nu este, si pt un desktop/laptop de casa nu merita pus.

  3. mai baietii voi ati tinut un tel cu android in mana?ma refer la ceva mai recent un desire(proc mai rapid nu sacadeaza android) sa zicem?nu vb prostii..auzi la el nu stabil…e un fel de iphone os jailbreakuit din fabrica,tot comparati iphone os cu android,pai daca nu era jailbreak iphone os era cu 1000 de ani in urma la functionalitate

  4. Eu unul nu am JB. Android e destul de in urma la aplicatii. Iar cei care-s cumpara iPhone blocat, asta e riscul meseriei. Cel putin pana in prezent nu este un OS mai stabil ca si cel de la Apple. Aici ma refer si la telefonie si desktop/laptop.

  5. Ar trebui ca cei ce se pricep sa pregateasca un terminal cu Android OS care sa ruleze comparabil cu iPhone OS si sa-l trimita cadou lui Steve Jobs de ziua lui :))

  6. Eu am descarcat arhiva cu pricina. in interiorul ei aveti un Readme cu fiecare pas detaliat. Problema mea e ca nu am un linux instalat ca aparent ai nevoie sa iti compilezi singur cateva chestii…s-a mai apucat cineva de asta?

  7. Nu e nevoie sa stergi iphone os de pe telefon cand bagi android, eu am facut asta si este dual boot, pe langa asta iDroid cum de altfel se numeste acest proiect este inca varianta Alpha dar este destul de funcionala… asteptam versiuni viitoare.