Nintendo uważa Apple za potencjalnego rywala w przyszłości

Nintendo, unul dintre cei mai mari producatori de console vizeaza Apple ca un posibil rival in viitorii ani datorita impactului pe care il are iPhone-ul asupra clientilor celor de la Nintendo. Se pare ca majoritatea clientilor fideli ai celor de la Nintendo ar prefera in momentul de fata sa aiba un iPhone in buzunar decat o consola mobila DS, si sincer sa fiu ii inteleg deoarece iPhone si iPod Touch-ul au devenit platformele gaming ale momentului, companile producatoare de jocuri dandu-se peste cap pentru a produce jocuri cat mai bune pentru AppStore.

Satoru Iwata, the Nintendo president, is understood to have told his senior executives recently to regard the battle with Sony as a victory already won and to treat Apple, and its iPhone and iPad devices, as the “enemy of the future”.

Asta a deklaratować CEO Nintendo vice-presedintilor sai acum cateva zile, deci Nintendo considera castigat razoboiul impotriva Sony si pe viitor se va orienta pentru a dobora una dintre cele mai mari companii din lume, Apple. Se pare ca anul acesta Nintendo a avut un profit apraope injumatatit, pentru prima oara in ultimii 6 ani si unii spun ca aceasta scadere s-ar putea datora produselor lansate de Apple w ciągu ostatniego roku.

Eu personal consider ca avem aici 2 companii cu 2 strategii total diferite care isi targeteaza produsele catre 2 categorii aproximativ asemanatoare si una dintre ele va iesi mult in urma celeilalte, iar aceea nu va fi Apple.

Voi ce parere aveti, va castiga Apple si in fata Nintendo?